“Excelsior meldt zich voor Dekker”

Vorige week werd bekend dat diverse clubs belangstelling hebben getoond voor Tristan Dekker. De rechtsback van VVV-Venlo komt nauwelijks aan spelen toe dit seizoen, omdat Tobias Pachonik een goed seizoen draait. Naast de interesse van Cambuur Leeuwarden, heeft ook Excelsior uit Rotterdam interesse getoond. Dat meldt De Limburger.

De krant meldt het volgende: “VVV-verdediger Tristan Dekker staat volop in de belangstelling van clubs uit de eerste divisie. Naast koploper Cambuur is ook Excelsior geïnteresseerd in de rechtsback. De Rotterdammers hebben zich al gemeld bij VVV.

Dekker is in Venlo na de komst van Tobias Pachonik op een zijspoor beland. Hij kwam dit seizoen pas tot vier optredens. De Hagenaar heeft bij VVV nog een contract tot de zomer van 2021.”

In de zomer kon Dekker op huurbasis vertrekken naar Go Ahead Eagles, maar die transfer ketste op het laatste moment af. Nu staat de verdediger opnieuw voor een verhuur, met Cambuur en Excelsior als grootste kanshebbers.

4 Responses

  1. chretien

    Dekker zullen we bij niet onverwachte verkoop van Pano, zeker bij degradatie, volgende seizoen zeker hard nodig hebben. Dus bij verhuur zou ik medio volgend jaar aflopende contract wel eerst verlengen…

  2. chretien

    Off topic: waarom oefenen wij niet tegen Duitse clubs? Ik zie clubs als Twente, Heracles en zelfs Emmen oefenen tegen Duitse tegenstanders. Alle drie tegen Bundesliga clubs nog wel….

Leave a Reply