Exclusief “Kroétclub!” shirt

Het leven van een VVV-supporter gaat niet altijd over rozen. Waarschijnlijk zien we meer nederlagen dan overwinningen. Waarschijnlijk zien we meer doelpunten van de tegenstander dan doelpunten van VVV. Waarschijnlijk worden we vaker van de mat gespeeld dan dat we zelf iemand van de mat spelen. Waarschijnlijk spelen we vaker in een slechte gevulde Koel dan dat we spelen in een VVVolle Koel. Waarschijnlijk näölen we meer over ons VVV dan dat we lovend zijn over ons VVV.

Er zal altijd wel iets te näöle zijn, iets wat in ons DNA zit: Diem non lamentatur diem non vivitur! Als we niets te näöle hadden, dan waren we wel Ajacied geworden.

VVV zit ons in het hart, maar is wel een kroétclub. Speciaal voor de näölers is er nu het kroétclub-shirt. Daarom is er nu de kans om dit shirt te bestellen en om met zijn allen te roepen: ’t Is dan misschien waal un kroétclub maar ’t is waal ôs kroétclub!

In samenwerking met de actiegroep VVVolleKoel is er een fantastisch mooi shirt ontwikkeld. Het shirt is alleen op bestelling te verkrijgen, voor de fantastische prijs van €19,03 (cash en of bankoverschrijving). Het product kun je alleen ophalen, we zullen jullie persoonlijk een bericht sturen zodra we de levering binnen hebben en waar en wanneer het shirt opgehaald kan worden.

Je kunt het shirt tot en met woensdag (9 oktober 2019) bestellen daarna sluiten reserveringen hotline.

Bestellen kun je bij ons via ons emailadres: info@venlonaren.net, onze whatsapp service en via onze tijdelijke webshop.

Weej zien VVV!

4 Responses

Leave a Reply