Fanavond en oefenwedstrijd tegen De Treffers op 4 oktober

De fanavond van VVV-Venlo zal op woensdag 4 oktober plaatsvinden in plaats van eerder gecommuniceerde 3 oktober. Dat laat de club weten op haar website. De reden daarvoor is dat Maurice Steijn op 3 oktober niet aanwezig kan zijn en hij wilt graag bij de fanavond aanwezig zijn, dat is de reden dat het een dag wordt opgeschoven.

De avond begint om 18.00 uur  in de Businessruimtes en vanwege dit vroege tijdstip hebben ze in de Koel gezorgd voor soep en broodjes, maar het tijdstip blijft natuurlijk aan de vroege kant. VVV schrijft het volgende op de website:
“De supportersavond begint om 18.00 uur en duurt tot uiterlijk 19.15 uur. Tijdens een forum praten trainer Maurice Steijn, directeur Marco Bogers, manager voetbalzaken Stan Valckx en veiligheidscoördinator Frank Nissen onze supporters bij over de actuele ontwikkelingen rondom de club. Om 19.30 uur zijn alle supporters uitgenodigd de wedstrijd tegen De Treffers bij te wonen vanaf de Eretribune.”

Inderdaad, je leest het goed. Daarna staat een wedstrijd gepland tegen Tweede Divisionist De Treffers en die wedstrijd begint om 19.30. Die is voor iedereen vrij om te bezoeken en is waarschijnlijk georganiseerd in het kader van het aankomende interlandweekend. Tevens laat de club weten dat het VVVoetbalcafe de hele avond geopend is.

3 Responses

  1. Koelie

    Interviewer stelt de terechte vraag of de kans erin zit dat het team het volgend seizoen helemaal uit elkaar valt. Die kans is groot en de grootste uitdaging voor Valckx en co. Maar als het gebeurt dan betekent het wel dat wel een topseizoen hebben gedraaid.

  2. Koelie

    Wat betreft “fanavond” natuurlijk een waardeloze tijd en dag. Oefenwedstrijdje ten spijt. Prima als ze weinig vragen willen krijgen. Wordt op deze avond ook besloten wat er met geld voor de fanzone gaat gebeuren? Want dan wil ik mijn centen terug.

Leave a Reply