Fanclub D’n Twellefde Man presenteert jaarboek op FanDag VVV

Zaterdagmiddag staat traditiegetrouw de strijd om de Herman Teeuwen Memorial op het programma bij VVV-Venlo. Aansluitend aan het treffen tegen PEC Zwolle vindt in het Lindeboom VVVoetbalCafé de jaarlijkse FanDag plaats.

Tijdens deze FanDag presenteert Fanclub D’n Twellefde Man het boek “The Good Old – jaaroverzicht VVV 2014|2015”. Zoals de titel al doet vermoeden wordt het afgelopen seizoen in het 106-pagina’s tellende boek nog eens uitgebreid onder de loep genomen aan de hand van nieuwsberichten, interviews met diverse betrokkenen, statistieken, wedstrijdverslagen en schitterende foto’s.

Het jaaroverzicht is de vervanger van de papieren edities van magazine The Good Old, dat voorgaande seizoenen aan alle leden werd verstuurd. Omdat de fanclub haar trouwe leden wil bedanken en trots is op dit unieke naslagwerk krijgt iedereen die afgelopen seizoen lid was van D’n Twellefde Man het boek gratis (let op: één exemplaar per woonadres). Deze leden kunnen het boek na de wedstrijd afhalen bij de stand van de fanclub.

Was je vorig seizoen geen lid van de fanclub, maar wil je toch dit schitterende naslagwerk in bezit krijgen? Dat kan! “The Good Old – jaaroverzicht VVV 2014|2015” is verkrijgbaar voor € 10,-, mits je direct lid wordt van Fanclub D’n Twellefde Man. Een win-win situatie!

The Good Old – jaaroverzicht VVV 2014|2015” is de aftrap van een jaarlijks terugkerend naslagwerk voor leden van Fanclub D’n Twellefde Man. Meld je dus aan als lid, en zorg dat je dit boekwerk in je bezit krijgt.

bk

3 Responses

  1. YowVVV

    15 euro 12 maanden lang, korting op busreizen naar uitwedstrijden, korting in de fanshop, consumpties bij feestavond en zelfs een jaarboek na ieder seizoen. Venlonaren gewoon lid worden, 12e man heeft VVV harder nodig dan ooit!

      1. YowVVV

        Top! Mogelijk kan Venlonaren morgen nog wat mensen naar de koel trekken voor zaterdag. Mooie uitnodiging op facebook ofzo. Het wordt mooi weer, hoe meer hoe beter!

Leave a Reply