FanDag ‘Euveral heej is VVV…!’ :Belfeld

VVV-Venlo

De tweede dag van de FanDag startte woensdagmorgen in Belfeld. Op de velden van Belfeldia trainden zowel de vrouwen- als mannenselectie. De vrouwen onder leiding van trainer Rick de Rooij arriveerden als eerste op het sportpark in het zuidelijkste deel van de gemeente Venlo. Daar begonnen zij snel na aankomst al met de training en trokken daarbij veel bekijks. Sommigen deden dat aan de rand van het veld, terwijl anderen kozen om vanuit de fonkelnieuwe, mooie kantine de training te aanschouwen.

Ongeveer een uur later arriveerden ook de mannen in Belfeld. Vaste chauffeur Lei draaide de prachtige nieuwe bus het sportpark op. Op de klanken van het clublied Alles heej is VVV – gedraaid door DJ Job – stapten de spelers en de technische staf uit.

Direct werden ze bedolven door jeugdige handtekeningenjagers die op de nieuwe posters alle handtekeningen wilden verzamelen. Kort daarna werd het veld opgestapt om te gaan trainen. Dat gebeurde in twee groepen. Allereerst werkte de basisploeg van gisteren een rustige training af. Het andere deel van de selectie kon vol aan de bak. Na de training vertrekt het hele gezelschap naar Roermond waar ze een bezoek brengen aan de jaarlijkse Sjoemel Mert.

Bron: VVV-Venlo

Leave a Reply