FanDag ‘Euveral heej is VVV…!’ : De Training (2)

vvv-venlo

Wie maandagmorgen naar buiten heeft gekeken en nog niet zeker wist of hij/zij wel of niet naar de eerste training van VVV-Venlo Eredivisie Vrouwen en de mannen van Glen De Boeck zou gaan, dacht een moeilijke keuze te moeten maken. Zij die direct overtuigd hun bed zijn uitgesprongen en bij de velden van IVO een plekje langs de lijn vonden werden beloond met de enige echte ‘Alles heej is VVV…!’ strandbal!

Terwijl de selecties hun training afwerkten, lieten de jeugdige fans ook diverse voetbalkunstjes zien langs de lijn. De een deed dit met een strandbal, die helaas door de harde wind alle kanten opvloog, de ander met een eigen VVV-Venlo bal. Mascotte Koelie bezorgde een grote verrassing voor jong én oud. In 1 minuut had hij de enthousiaste jongelingen om zich heen verzameld en deelde gratis entreebewijzen uit voor de Herman |Teeuwen Memorial die op 30 juli wordt gespeeld in Seacon Stadion – De Koel – . Het uitspreken van de Spaanse tegenstander, Getafe CF, werd voor een enkeling te moeilijk maar de blijdschap met een potje voetbal in de Koel werd duidelijk zichtbaar door de vele glimlachen!

Als attractie stonden twee prachtige auto’s van Auto Arena gestald voor een tof fotomoment. Helaas door het weer kon het dak van de VW EOS cabrio niet open en bleef de spelersbus van VVV-Venlo de grote aandachttrekker. Toen de muziekinstallatie van de Go for Gold bus van Topsport Limburg klaar stond, de spelers en speelsters fris uit de douche kwamen, posters waren gesigneerd…. kon de rit naar winkelcentrum ’t Brukske in Venray beginnen!

In Venray werden de spelers en speelsters een voor een gepresenteerd. Daarna gingen de groepen naar Toverland in Sevenum, IJssalon Clevers in Grubbenvorst en De Fabriek in Maasbree. Zij die kwamen kijken beleefden het VVV-Venlo gevoel mee!

Bron: VVV-Venlo

Leave a Reply