FanDag ‘Euveral heej is VVV…!’: Roermond

VVV-Venlo

Na de training werd iedereen naar Roermond vervoerd en stond een puike maaltijd op het menu bij TheaterHotel ‘De Oranjerie’. Voordat de spelers het eten konden nuttigen was het passen en meten om alle bussen en volgauto’s op het plein voor TheaterHotel ‘De Oranjerie’ netjes te parkeren. De spelers en speelsters kwamen bij het uitstappen weer handen te kort om iedereen van een handtekening te voorzien. Ook hier klonken de welbekende klanken van het clublied Alles heej is VVV weer schitterend. Mooi om te zien dat ook Midden-Limburg VVV-Venlo een warm hart toedraagt.

Na de lunch was het plein weer snel volgestroomd met aandachtige toeschouwers. Sommigen hadden een uur in het stralende zonnetje gestaan om een handtekening van hun favoriete speler te bemachtigen. Marcel Meeuwis en vooral de Nigeriaanse aanvaller Michael Uchebo hadden over aandacht niet te klagen. Laatstgenoemde blijkt een ware cultheld te zijn onder de supporters. Hoffotograaf Jack Jacobs had de mooie taak om van de gehele groep een foto te schieten en dat lukte natuurlijk perfect.

Ondertussen konden de toeschouwers een heuse VVV-Venlo-strandbal plus nieuwe poster ontvangen. Vervolgens was het tijd om spelers en staf in vier groepen te verdelen om een viertal plaatsen te bezoeken. Voor de rest van de middag – tot 18.30 uur – zullen de groepen tot 18.30 uur te zien zijn bij Heldense Bossen (Helden), Plus Savelkoul (Reuver), Klein Zwitserland (Tegelen) en Plus Benders (Venlo).

Na afloop zal er op het Marktplein in Venlo onder de noemer ‘Hippe Kiéke op de Mert’ een spetterend eindfeest zijn met veel muziek en natuurlijk de spelerspresentatie.  

Bron: VVV-Venlo

Leave a Reply