FanDag ‘Euveral heej is VVV…!’ : Toverland

vvv-venlo

Bezoekers van Toverland werden maandagmiddag verrast door een speciaal gezelschap. Marcel Meeuwis, Dennis Gentenaar, Niels Fleuren, Robert Cullen, Anil Gülner, Abdelaziz Khalouta, Renee Kersten, Mélissa Evers, Maxime Scheepens en Jeslynn Kuijpers brachten een bezoekje aan het grootste indoor attractiepark van Europa.

Honderden kinderen waren nieuwsgierig en kwamen een kijkje nemen bij de officiële aftrap van de VVV-Venlo Fandag bij Toverland.

De aanwezige spelers werden allemaal voorgesteld en verklapten enkele nieuwtjes. Zo liet Dennis Gentenaar weten dat hij de Troy supergaaf vindt en Marcel Meeuwis is met zijn zoontje ook al meerdere malen in Toverland geweest.

Daarna verlieten de spelers het podium om zich te gaan verstoppen in het Magic Forest en het Land van Toos. Na enkele minuten mochten de kinderen op zoek naar de spelers voor een heuse Vossenjacht en alle handtekeningen. Na 10 minuten waren de eerste fanatiekelingen al geslaagd in hun missie. Alle kinderen werden beloond met een leuk VVV-Venlo verrassingspakket met onder andere een gratis kaartje voor de Herman Teeuwen Memorial en een VVV-Venlo Strandbal. 

Bron: VVV-Venlo

Leave a Reply