FanDag ‘Euveral is VVV…!’: ludieke acties

vvv-venlo

Nadat het gezamenlijke programma voor alle speelsters en spelers was afgelopen, gingen er drie grote groepen naar de diverse locaties in Grubbenvorst, Sevenum en Maasbree. Een groepje van vijf, bestaande uit Ferry de Regt, Rogier Molhoek, Maya Yoshida, Kika van Es en Daniëlle van de Donk bleef echter achter in de Venrayse wijk ’t Brukske. Daar werd namelijk begonnen met een van de ludieke acties.

Voor enkele speciaal geselecteerde supporters was de seizoenkaart namelijk al eerder gereed gemaakt en deze werd door het vijftal overhandigd aan de veelal verbaasde seizoenkaarthouders. Natuurlijk kwam het voor dat er voor niets aangebeld werd, maar daar waar de deuren opengingen was het na de verbazing vooral herkenning van de mensen. In zijn beste Nederlands liet Maya weten wat de reden van de komst was.

Mevrouw Bouten op de Gasthuisstraat in Horst was helemaal beduusd: “Dat ik dit op mijn leeftijd nog mag beleven! Ik hoop dit jaar zesentachtig te worden, maar zoiets heb ik nog nooit meegemaakt. Wat zal mijn dochter trots zijn wanneer ik haar vertel dat de mannen en vrouwen van VVV hier binnen zijn geweest!”. Na het bezoek aan Venray en Horst werd er via Blerick naar Baarlo gereden.

In Baarlo werd de jarige Lucas Valentijn overvallen. Hij kreeg op zijn achtste verjaardag de verrassing van zijn leven toen er een heuse VVV-Venlo bus én een auto van de speelsters voor zijn huis stopte. Uit handen van Ferry de Regt kreeg hij een heerlijke Limburgse vlaai aangeboden, terwijl hij en zijn broer en zusje ook nog alledrie een VVV-Venlo FanPakket kregen. Een verjaardag met wel hele speciale cadeautjes vond Lucas.

Bron: VVV-Venlo

Leave a Reply