VVV-Venlo

Fanzone achter O-tribune tijdens VVV-Venlo – RKC Waalwijk

We hebben de laatste tijd meerder vragen gehad over de fanzone of supportershome voor in het nieuwe seizoen. VVV-Venlo meldt het volgende op hun website over de fanzone:

De Fanzone achter de O-tribune is voor jong, oud, seizoenkaarthouder of de eenmalige bezoeker. Iedereen met een geelzwart hart is welkom om voorafgaand aan de wedstrijd alvast in de sfeer te komen voor die 90 minuten.

Ook tijdens de thuiswedstrijden tegen RKC Waalwijk en Ajax gaan we voor een volle, sfeervolle Koel. Om die reden openen wij een tijdelijke Fanzone achter de O-tribune.

De Fanzone is uiteraard voor iedere fan met een kaart voor het thuisvak toegankelijk.
Vanuit de Fanzone is het voor onze fans mogelijk om naar zijn of haar plek te gaan op een andere tribune in het stadion.

Openingstijden VVV-Venlo – RKC Waalwijk
De Fanzone is aankomende zaterdag twee uur voor de wedstrijd geopend. Van 18.45 tot 00.30 uur zijn al onze fans welkom en terwijl jij met je biertje in je hand staat, draaien DJ Sanjer en El Martino de leukste plaatjes als ideale voorbereiding op de eerste competitiewedstrijd van het seizoen!

5 Responses

  1. supportertje

    Mooi dat er wat gedaan is om met zijn allen een biertje te kunnen drinken. Betalen we daar ook op de nieuwe manier, of hebben we daar weer cash voor nodig..

Leave a Reply