FC Almere City – VVV 2-2

VVV-Venlo heeft een punt overgehouden aan de lastige uitwedstrijd tegen Almere City FC. In het Mitsubishi Forklift Stadion scoorden beide ploegen tweemaal: 2-2. Het betekende voor VVV-Venlo de tweede remise op een rij.

Naast de basisplaats van Leon de Kogel – hij verving spits Prince Rajcomar – had trainer René Trost nog een wijziging in zijn startelf aangebracht. Yuki Otsu stond namelijk aan de aftrap en dat ging ten koste van Ozan Türk. VVV-Venlo begon het duel goed. Na twaalf minuten kwamen de gasten namelijk op voorsprong. Een door Otsu genomen vrije trap kwam uiteindelijk voor de voeten van Jules Reimerink. De aanvaller aarzelde geen moment en schoot de bal hard tegen de touwen: 0-1.

De voorsprong leek VVV-Venlo het juiste zetje in de goede richting te geven. Nog geen honderd tellen later stond de 0-2 namelijk bijna op het scorebord. Na een snelle tegenaanval waren de rollen nu omgedraaid. Nu was Reimerink de aangever en was Otsu het eindstation. Zijn inzet werd echter nog net tot corner getikt door doelman Marco van Duin. Het goede gevoel werd een minuut later wreed weggevaagd. Bij een corner tastte Niki Mäenpää mis en kon Sven Nieuwpoort profiteren door met het hoofd de gelijkmaker te scoren: 1-1.

Na de gelijkmaker nam Almere City FC het heft in handen en was de gastheer de bovenliggende partij. Na circa een half uur spelen kwam VVV-Venlo goed weg. Charles Dissels liet achtereenvolgens aan Jerold Promes en Pim Balkestein zijn hielen zien. Vrij voor Mäenpää was hij te onrustig en schoot hoog over. Vier minuten later maakte Dissels zijn fout meer dan goed. Hij scoorde de 2-1 na een afgemeten voorzet vanaf de rechterflank.

Trainer René Trost bracht na de pauze een verse kracht in. Travis Cooper loste in de aanval Randy Wolters af. Uit het niets kwam VVV-Venlo in het begin van de tweede helft op gelijke hoogte. De defensie van Almere City FC blunderde, Otsu pikte de bal op en schoot vervolgens gedecideerd raak: 2-2. Na 63 minuten bewees Niels Fleuren zijn ploeg een goede dienst door op de doellijn een kopbal weg te koppen. Aan de andere kant was ook VVV-Venlo gevaarlijk met een schot van Otsu voorlangs.

Daarna was de rust wat wedergekeerd in Almere. Het was gedaan met de kansen over en weer. In het restant van het duel werden geen doelpunten meer gescoord zodat het bij 2-2 bleef in Almere. Voor VVV-Venlo betekende het de tweede remise op een rij. Volgende week zaterdag speelt VVV-Venlo weer uit en wel tegen FC Oss.

Vrijdag 4 oktober 2013

ALMERE CITY FC – VVV-VENLO 2-2

12. Jules Reimerink 0-1, 16. Sven Nieuwpoort 1-1, 33. Charles Dissels 2-1, 54. Yuki Otsu 2-2. Scheidsrechter: Martens. Toeschouwers: 1347. Gele kaarten: Lars Nieuwpoort, Jason Oost, Sven Nieuwpoort (allen Almere City FC), Danny Post, Jerold Promes en Niels Fleuren (allen VVV-Venlo).

Opstelling Almere City FC:

Marco van Duin; Stefano Lilipaly, Sven Nieuwpoort, Cees Toet, Lars Nieuwpoort (85. Bryan Ottenhoff); Hicham Faik, Jason Oost, Charles Dissels (87. Gilbrano Plet); Enzio Boldewijn, Fabian Serrarens en Vincent Janssen.

Opstelling VVV-Venlo:

Niki Mäenpää; Guus Joppen, Jerold Promes (79. Selman Sevinc), Pim Balkestein, Niels Fleuren; Danny Post, Yuki Otsu, Quin Kruijsen; Jules Reimerink, Leon de Kogel en Randy Wolters (46. Travis Cooper).

Bron: VVV

76 Responses

  1. venlonaar92

   Inderdaad. Zelfs als VVV dit zelf al een lastige uitwedstrijd noemt, dan is dit dus blijkbaar de nieuwe norm geworden. En dus is dan iedere wedstrijd in het betaalde voetbal (lees: Jupiler League) lastig. We hoeven dus op niks meer te hopen de komende tijd.

 1. socrates

  Ik zou zeggen lastig inderdaad. Eerst twee uur in de bus, dan warm lopen in de ambiance van dat portakabin stadion. 6 graden, 1.000 man publiek en dan tegen Almere City. Christus te paard, dat is ook voor deze jongens niet de club waarvan ze vroeger een poster boven hun bed hadden. Ja, je staat er verstelt van maar die voetballers zijn net mensen, ook die hebben er wel eens wat minder zin in. En als je dan door de benen wordt gespeeld door Charles Dissels, dan vraag je je wel eens af waarom je dit vak ook al weer hebt gekozen. Ik geef toe met 6 graden en regen op je knar en dan op je knieeen zitten en 8 uur lang stratemaken is ook niet ideaal. Maar ik begrijp wel waarom voor deze toch wat verwende kinderen een uitwedstrijd in het Mitsubishi Forklift Stadion zwaar kan zijn.

 2. pmmv

  Sinds lange tijd weer eens een uitwedstrijd bezocht. Spel was niet om aan te zien. Er zitten geen automatismen in het elftal en er zijn te vaak en te veel misverstanden tussen de spelers. Alleen Cooper en Yuki weten elkaar steeds weer goed te vinden. Verdedigend erg zwak en wat is er met Guus aan de hand? Hij durft niet meer echt mee naar voren. Is dat opdracht?
  Wel belangrijk vind ik de fantastische en luide steun die de fanatieke meegereisde supporters lieten zien en horen. Hierdoor hadden de elf op het veld in ieder geval de druk om te proberen te blijven presteren. Anders was het denk ik bij een 2-1 voor de Almeerders gebleven. Hulde!

 3. Venske

  Tjonge wat een blamage wederom…… Kampioenschap? Periodekampioenschap? De verantwoordelijken voor dit elftal ( dusseldorp en soentjes) zullen zo langzamerhand toch wel hun conclusies moeten gaan trekken! Met dit stel komen we echt niet in het linker rijtje…. Wat hebben onze scouts de laatste twee jaar uitgevoerd? Als ze hard gewerkt hebben, blijkt nu dat ze geen verstand van voetbal hebben…. Daar gaat ons voetbalplezier!!!

  1. sultana

   Welke scouts?? Die hebben we al jaren niet meer………. En daar zit nu juist het probleem, geen scouts en een voorzitter die geen verstand van voetbal heeft.

   1. RuiverCity

    Ze hebben wel degelijk scouts maar die worden door Dusseldorp niet aangehoord….de reden lijkt me niet zo moeilijk te raden.

 4. Ben

  In elk geval geen nederlaag en een punt erbij. Nu langzaam en stiekem de volgende uitwedstrijd met kleinst mogelijke verschil gaan winnen. Daarna verder doorbouwen. Middenmoter met Kerstmis, wellicht dan 1-2 spelers niet goed genoeg voor eredivisie club bij ons laten doorbreken en hop einde seizoen naar de eredivisie! FORZA VVV !

  1. tulipanes

   op dit moment komt de selectie gewoon een hardwerkende middenvelder als toth, leemans te kort. we hebben geen persoonlijkheid binnen de ploeg die de boel op sleeptouw neemt. een must voor überhaupt in de buurt van promotie te kunnen komen.
   tot nu toe staan we waar we horen te staan en hebben we de punten die we gepakt hebben te danken aan reimerink of nog eerder aan het falen van de tegenstander.
   ook komt de achterhoede flink tekort. er is daar geen speler die de bal naar iemand met hetzelfde shirtje kan spelen, dan moet je niet gek opkijken dat je 10e staat. bovendien zijn de achterhoede spelers te sloom om iemand als charles dissels (!) bij te houden.

   als je gewoon objectief kijkt, zie je dat we een aardige voorhoede hebben die moet leren af te spelen, niet buitenspel te lopen en kansen afmaken.
   je ziet een fysiek zwak middenveld dat niet echt iemand heeft die iets met de bal kan.
   je ziet een achterhoede die op vrijwel alle punten tekort komt.
   je ziet een goede keeper die soms te nerveus is en dan een bal los laat. neemt niet weg dat het een goede keeper is.

   tenzij iets qua inzet of kwaliteit verandert, kom je niet in de top vijf terecht. jammer, want dit is een prachtige club die toch in de eredivisie hoort.

 5. bong

  meneer berden
  wanneer verlost u ons eens van soentjens dusseldorp
  v dael jacobs neem kruissen en fleuren gelijk mee
  het is nog erger als een stelletje amatuers waar die mee bezig zijn
  neem dan eens mensen aan die verstand van voetballen (scouten) hebben
  echte mensen die voor de club zijn
  en geen zakkenvullers waar is ammi grijp eens in voordat alles naar de kloten is

  1. Paljas

   Mats zit weer in een of andere trip en gaat het maar weer eens voor de verandering op de Berden-toer gooien…
   Blijf jij nou eens op de vlakte en laat die belabberde en onzinnige uitspraken nou eens achterwegen.

   Gegroet,

   Paljas.

   1. Ben

    In zekere zin heeft Mats gelijk, wie is de eindverantwoordelijke voor de selectie zoals we di nu hebben? Berden, niemand anders. De voorzitter beslist en hij alleen hoeveel geld er wordt uitgegeven en laat niemand ons nu wijsmaken dat voor elke speler niet de goedkeuring van dezelfde voorzitter nodig is. Wie weet is vooral hij die de spelers selecteert. FORZA VVV! Er is niemand belangrijker dan de club.

   2. Ruben

    Het heeft even geduurd, maar daar zijn de roeptoeters weer om Berden de schuld te geven van alles. Het is toch niet te geloven he!

    VVV is een bescheiden provincieclubje, met een kleine begroting. Wanneer ze dan een compleet nieuw team moeten inkopen, mag je simpelweg niet verwachten dat al deze nieuwe spelers na 8 wedstrijden al een perfect ingespeeld elftal vormen. Om dan weer direct naar de voorzitter te wijzen slaat werkelijk helemaal nergens op! Zelfs al had VVV miljoenen te besteden, dan nog zou je niet mogen verwachten dat er direct een onverslaanbaar team staat.

   3. Ievel Knievel

    Volgens mij waren er juist een flink aantal nuchtere mensen die aan het begin van het seizoen op dot forum zeiden dat je van dit VVV niet mocht verwachten dat ze kampioen zouden worden (6e, 7e, 8e of 9e plaats werd er gezegd). Vervolgens wordt bijna wekelijks de de selectie en de trainer afgezeikt/ afgezeken en met de bodem gelijk gemaakt. Ik kan het verkeerd hebben natuurlijk, maar juist als reactie hierop wordt door sommigen naar dhr. Berden verwezen. Met het idee dat je in de eerste plaats niet naar de selectie en trainer moet wijzen, maar naar de mensen die de touwtjes in handen hebben. Tenminste, als je verwachtingen te hoog gespannen zijn.

    Ik heb vooralsnog vrede met het groeiproces waarin onze selectie zit en ik heb vertrouwen in de trainer. Het voetbal is inderdaad niet heel mooi, maar het is zoals het is met deze selectie op dit moment. Rust en groei zijn belangrijk en die groei is met deze trainer en een groot deel van deze selectie mogelijk. Mocht het er niet uitkomen, dan zie je dit aan het eind van het seizoen en dan neem je dan maatregelen. Kampioen wordt dit VVV sowieso niet, is mijn inschatting nu. Misschien heb ik het mis. Het zou fijn zijn als er ondanks de wat minder prestaties en het mindere voetbal eens wat meer aangemoedigd wordt en er een fijne sfeer van gemaakt wordt ipv gekankerd. Dat wat er op het veld gebeurd heb je als supporter niet in de hand. Wil je er voor jezelf een leuke avond van maken, dan begint dat dus bij jezelf. Als je de hele avond chagrijnig loopt te zijn dan verpest je voor jezelf het begin van het weekend (en voor anderen die er wel een leuke avond van willen maken).

    Daarnaast (en dit bedoelen een aantal mensen). Als je toch al gaat wijzen naar mensen die verantwoordelijk zijn, dan is het niet zo raar dat je uiteindelijk bij de Dhr. Berden uitkomt als een van de hoofdverantwoordelijken, zo niet DE hoofdverantwoordelijke.

    “Supporters” die zich ergeren aan spelers die op een bepaalde manier richting publiek reageren zouden eens in de spiegel moeten kijken.

   4. De Koel

    Natuurlijk is het niet realistisch om te verwachten dat je met een vrijwel volledig nieuw team wel eventjes kampioen wordt. Maar waar het hier om gaat, is dat we voor het vierde seizoen op rij met een nieuw elftal moeten beginnen. En dit heeft alles te maken met het korte termijn beleid, dat is ingezet na de verkoop van Honda. Ga maar eens na hoeveel spelers (en trainers) VVV al heeft versleten in de afgelopen vier seizoenen.

 6. YowVVV

  Feit blijft gewoon met de verkoop van Honda, Musa en Yoshida en het een beetje slim te spelen (ook al zijn er externe financiers) had je nu gewoon een middenmotor in de eredivisie moeten zijn. VVV hoort gewoon bij de subclub teams in Nederland met betrekking tot spelersverkoop de afgelopen jaren. Het geld van Linssen en Wildschut is ook gedeeltelijk op een vrij onverklaarbare wijze uitgegeven. VVV mist meerdere leiders, zowel achterin op het middenveld en voorin.

  1. Ruben

   Ik ben er echt voorstander van dat jullie eens een keer samen gaan zitten en de boel overnemen op de berg. Jullie hebben er zo veel verstand van zo te horen.

   “Het geld van Linssen en Wildschut is ook gedeeltelijk op een vrij onverklaarbare wijze uitgegeven.”

   Ja, heel onverklaarbaar. Want het is een voetbalclub die geen kosten maakt en waar spelers gratis naar toe komen en voor nop voetballen.

 7. Meuske

  Ik volg vvv al enkele jaren, ging regelmatig naar wedstrijden maar vind dat het sinds n jaar allemaal heel snel berg afwaarts gaat. Dacht dat de doelstelling was om zo snel mogelijk terug te keren naar de eredivisie maar op deze manier???
  Uche naar heerenveen, wat is die daar in godsnaam aan het doen? Kapitaal vernietiging eerste klas!!

 8. marcel

  @ruben,

  hierboven vermeld je ergens dat het niet gek is dat als je een nieuw team op moet bouwen met 8 nieuwe spelers dat dit ingespeeld moet raken. Dat kan zo zijn, maar dan vraag ik me 2 zaken af

  1) je mag van betaald voetballers toch wel verwachten dat ze ook met nieuwe spelers een beetje meer elkaar kunnen vinden dan VVV (inmiddels al 11 wedstrijden op weg) laat zien, veel andere teams hebben ook veel nieuwe spelers, maar laten in elk geval leuker voetbal zien.

  2) wat echter een groter probleem is, dat dit voor VVV al het 3e of 4e jaar op rij is waarbij een groot aantal nieuwe spelers ingepast moet worden, en dit als argument gebruikt wordt.
  dit seizoen (met de degradatie), is dat nog logisch, aangezien je niet alle spelers kunt behouden in die situatie. echter ook in de situatie waarin VVV op had kunnen bouwen/door had moeten groeien de laatste jaren, heeft men telkens met een grotendeels nieuw team aan het seizoen moeten beginnen. Ik mis hier een stuk continuïteit die volgens mij toch belangrijk is voor een functionerend technisch beleid.

  1. sultana

   Mooi verwoord Marcel!

   Hoeveel trainers hebben de revue al gepasseerd? Ligt het dan telkens aan de trainers? Lokhoff was een flapdrol en heeft veel kapot gemaakt maar het zit bij VVV veel dieper, een club hoort gestuurd te worden door personen met een voetbal verleden dan wel met verstand van voetbal. Wat heb ik aan al die miljoenen die Honda, Musa ennYoshida hebben opgeleverd? Als je vervolgens dure spelers van buiten de EU haalt die niet presteren maar wel een duur salaris hebben dan sla je de plank volledig mis. Waarom Nwofor stallen bij Heerenveen? Ik zie hier de toegevoegde waarde niet van in, met het geld wat we van Honda, Musa en Yoshida gekregen hebben had je een middenmoter in de eredivisie moeten zijn. Andere clubs hebben zulke bedragen nooit ontvangen voor spelers en spelen al jaren eredivisie. Ik wil het nog wel eens zien of VVV ooit nog terug kan keren naar de eredivisie, ik blijf vertrouwen houden in Trost maar nogmaals het ligt niet aan Trost maar aan het beleid binnen de club. Geen scouts dat vind ik nog wel het aller ergste om over die flapdrol van een Soentjens nog maar te zwijgen……..

  2. Paljas

   Heel eenvoudig en heel makkelijk:
   Als je met het aantrekken van 4 middelmatige EERSTEDIVISIE spelers en een speler uit de derde divisie uit Engeland denkt zonder enige moeite mee kunt draaien voor de bovenste plaasten in de eerste divisie,is dat echt doemdenken.
   Als je nou dat verwachtingspatroon bij stelt(namelijk dat je blij mag zijn als je de nacompetie gaat halen),komt dat wat geloofwaardiger over.
   Je legt die gasten een bepaalde druk op,die ze gewoon niet waar kunnen maken omdat ze gewoon (nog) kwaliteit te kort komen.
   Verdere argumeneten waarom dit VVV niet mee doet voor de bovenste plaatsen,doet mijn inziens op dit moment niet ter zaken.

   Gegroet,

   Paljas.

   1. Goodie

    3e divisie Engeland, so what? Seip kwqm van Bradford. Toen nog een 4e divisie club. Maar wat zou ik blij zijn geweest als we een soort gelijke speler nu hadden.

   2. Paljas

    Ik ga er niet bij voorbaat van uit dat elke speler uit de 3de dan wel 4de divisie uit Engeland een aanwinst voor VVV zou kunnen zijn…getuige het huidige niveau van Balkestein.

    Gegroet,

    Paljas.

 9. YowVVV

  Ruben aan de reacties te zien denken meer mensen er toch zo over, feit is gewoon dat mijn club de laatste het meeste geld over de balk (doelloos) heeft gesmeten van alle bvo’s.

  1. Ruben

   YowVVV het scheelt dat ik 90% van de mensen hier niet serieus neem.

   Sorry, maar wanneer jij beweert dat VVV het meeste geld over de balk heeft gesmeten van alle bvo’s, dan mag je me eens uitleggen hoe je hier aan komt. Of jij hebt inzicht in de jaarcijfers bij VVV, of je roept dus maar wat, terwijl je er helemaal geen verstand van hebt.

   1. YowVVV

    Jaarcijfers zijn inderdaad openbaar, worden jaarlijks gepubliceerd.
    Ik geef je nog een voorbeeld; 1-jarig contract voor Rajcomar, VVV heeft een afkoopsom betaald om hem te laten komen. Over de transferinkomsten de laatste jaren heb ik het gehad en met deze inkomsten staat VVV over de laatste 5 jaar in de top 10 van spelersinkomsten nav transfers (al zijn er ook externe financiers)

 10. Ben

  Trost heeft het moeilijk met deze selectie en dat ligt niet aan hem. Het wordt een bijzonder moeilijk jaar, maar we blijven fan van VVV. Al zakken ze af naar de topklasse, ik blijf fan van VVV, “mien klup”, maar dat wil niet zeggen dat ik niet kritisch mag zijn, zeker niet als ik opmerk dat VVV niet geleid mag worden door slechts één man. BASTA!

   1. Ruben

    Waar ben jij het mee eens? Dat het niet de schuld van Trost is dat hij het moeilijk heeft met deze selectie?

    Mag ik jullie geheugen even opfrissen met het feit dat Trost degene is die geweest die de nieuwe spelers heeft aangetrokken? En dat Trost degene is die elke week de opstelling maakt. Hij heeft Rajcomar toch steeds weer opgesteld. Hij stelt Kruijssen toch wekelijks op. Hoezo zou het dan niet ook zijn fout zijn??

   2. Ievel Knievel

    Als je goed technisch beleid voert, dan worden spelers in overleg aangetrokken. Als de trainer (Trost) degene is die spelers heeft aangetrokken (ik heb dat overigens nergens terug mogen lezen), dan deugt je beleid dus voor geen ene meter. Overigens iets dat ik en vele anderen al jaren roepen, maar goed. Het mag volgens jou niet aan de voorzitter liggen. Daarnaast ligt die schuld vast ook niet bij de door de voorzitter aangestelde directeur en technische man.

    I rest my case.

   3. Ruben

    Vorig jaar lag alles aan de trainer. Nu ligt alles aan de voorzitter. Na de winterstop ligt alles aan de materiaalman, let maar op.

    Natuurlijk worden aankopen door de hele technische staf gedaan! Maar het is toch duidelijk dat Trost met een lijstje is gekomen van welke spelers hij nodig zou moeten hebben op welke posities?! Als dat niet zo is, dan had namelijk iedereen trainer kunnen worden! Dát is een van de taken van de trainer. Een selectie samenstellen en er één geheel van smeden. Dat lukt hem vooralsnog voor geen meter!

   4. YowVVV

    Ruben legt de druk nu juist op de trainer, hij begrijpt niet dat ozze wim het technische hart van de club is, als een speler basisvaardigheden mist voor dit niveau moet je volgens mij niet zo naar de trainer kijken. Als er geen reserve centrale verdediger op de bank zit, ligt dit zeker ook aan trost.
    Wat een nonsens weer.

 11. Sanderkuh

  Deze selectie is gewoon goed voor een plek tussen de 4-9 is mijn gevoel. Dus na-competitie is het hoogst haalbare. Alleen waar mensen hier over Dhr. Berden beginnen heeft het meer te maken met het verwachtingspatroon wat hij schept tov hetgeen wat op het veld staat. Iedere Janboerenlul ziet dat dit geen kampioenselftal is. Persoonlijk erger ik mij er niet aan wat hij zegt, zie twee wekelijks dat dit elftal gewoon niet beter kan…. Hoop gewoon op een periode-titel en wellicht versterkingen in de winter.

  1. tulipanes

   Versterkingen in de winter is echt een must. Je komt niet ver met deze verdediging en dit relatief eentonig middenveld. We moeten echt op zijn minst 1 verdediger hebben die een bal naar iemand met een vvv shirt kan spelen. Deze 4 kunnen dat absoluut niet. Ze hebben ook allemaal 0,0 drang naar voren.
   Vorig seizoen vond ik Joppen echt niet slecht spelen, maar nu is het misschien wel de zwakste schakel van het elftal. Hij wordt door iedereen eruit gelopen en is erg afwezig in de wedstrijd. Misschien heeft dat te maken met de druk die de aanvoerdersband met zich meebrengt, al weet je dat natuurlijk nooit. Post daarentegen is denk ik een betere leider die ook samen met de Kogel degene is die de beuk erin kan gooien. De rest zijn allemaal spelertjes die geen fysiek hebben.
   Ook moet er nodig getraind worden op de opbouw en afwerking. Als je ziet dat er niemand is die een goede voorzet kan leveren, heb je 0.0 aan die corners die je in de loop van de wedstrijd krijgt. Ook krijgen we vaak wel (kleine) kansjes die echt afgemaakt moeten worden, wil je bovenin meedoen.

   Ik hoop desalniettemin dat we (misschien met geluk) een plek voor promotie af kunnen dwingen.

  2. Ievel Knievel

   @ Ruben

   Nee, vorig jaar lag het ook niet aan alleen aan de trainer. Net zo min als dat het aan Herbert Neumann lag, Jan van Dijk, Glen de Boeck…….

   Waarschijnlijk is Trost met een lijstje gekomen. Wie daar op staat/ stond weten wij helaas niet. René is ook afhankelijk van de financiële middelen die hem geboden worden en of spelers wel naar VVV willen komen. Weten wij met wie ze allemaal gesproken hebben? Nee. Weten wij uit welke visser men heeft gevist? Nee. Daar dus commentaar over geven is onzinnig. Ik ben het overigens met jou, Ruben, eens, dat wij niet weten of VVV wel zoveel geld over de balk heeft gesmeten. Echter had je na een 12e plek moeten voortbouwen op dat succes. Dat succes lag echter niet alleen aan Honda, maar aan de hele selectie. Laten we niet vergeten dat VVV in 2007-2008 ook al zeer aantrekkelijk voetbal speelde en ook bijna de nacompetitie had ontlopen, als Wetzel niet ineens andere carrièreplannen had gekregen. Echter heeft men veel spelers uit dit seizoen en uit 2009-2010 te makkelijk laten gaan. Veel supporters waren vreemd genoeg blij met het vertrek van enkele van deze spelers. Maar dat de gemiddelde VVV roeptoeter en uitfluiter geen enkele kaas gegeten heeft van talent spotten weten we inmiddels wel, zeker gelet op de spelers die hier uitgejouwd worden en die elders laten zien vrij redelijk te kunnen voetballen, dat lijstje van spelers is inmiddels erg lang aan het worden.

   Wat we wel kunnen stellen is dat het beleid van het VVV bestuur echter bijna altijd dramatisch is geweest. Veel brallende ex-voorzitters die de bomen tot aan de hemel zagen rijken en vrijwel altijd uitspraken doen waar ze later spijt van krijgen. Hoe kan je derde worden in de eredivisie en later degraderen. Hoe kan je twee keer 5e worden en direct daarop een degradatieclub worden. Hoe kan je in de eerste seizoenshelft rond de 10e plek bivakkeren en daarop alsnog degraderen?

   De enige voorzitter die echt iets heeft bewerkstelligd wordt altijd maar verguisd. Dat is onze Broer. Die heeft eind jaren ’90 VVV weer gezond gemaakt en VVV van de ondergang gered. Had niet veel gescheeld overigens of VVV was een Haarlem of Wageningen geweest.

 12. Meuske

  Geluk hebben we al genoeg gehad en zullen we ook nog veelvuldig nodig hebben met te beginnen aankomende zaterdag tegen Oss. Maenpaa zullen we wel moeten missen vanwege interland verplichtingen. Hoop dat Trost de mannen vanaf minuut 1 laat knallen want nu moet je drie punten pakken wil je nog een beetje aansluiting houden met de rest bovenin.

 13. LetsGoVenlo

  Iedereen wist aan het begin van dit seizoen dat het moelijk ging worden, dus stop met dat azijn gezeik, en al helemaal thuis in De Koel! Ga niet bij elke foute pass liggen zeiken of fluiten of wat jullie bezigheid ook is. Ga voor een keer eens vollop achter de club staan, laat gewoon eens een keer zien dat wij met het hele stadion stuk voor stuk met zn allen echt achter VVV kunnen gaan staan! Als je dat nou eens elke wedstrijd zou doen, en ze spelen dan nog als een natte krant, mag je wel eens kritiek laten horen. Enige die dat mogen zijn de jongens van o5 die zich thuis én uit laten horen! Begrijp eens dat die negativiteit overslaat op de spelers! En waar het dus echt niet beter op wordt! Forza Venlo!

 14. Goodie

  Even wat anders. Heb het hier nergens voorbij zien komen. Maar het is de fanclub dit seizoen maar 2x gelukt (Eindhoven, Mvv) om een busreis door te krijgen. Er is tegen Oss uit een actie van een aantal supporters die zelf een bus hebben geregeld (dit is namelijk een aut0-combi). 50 persoons bus, vooraf even vragen of er nog plek is raad ik aan. Vervolgens auto-combi kaart kopen en 17:00 uur vertrekken. Vind het een prima actie. Nu kunnen ook supporters die met de bus willen ook mee.

   1. Goodie

    Zag het op social medie ergens staan. Maar zie de reactie van Flippie1990 😉

 15. tulipanes

  off: Supporters die afgelopen seizoen een scc hadden, en nu niet meer, kunnen gratis naar de wedstrijd tegen jong ajax. Een vriend van mij had een brief thuisgestuurd gekregen .

   1. Ruben

    Je bent dus een nepsupporter volgens jou wanneer je niet op JL speeldagen naar het stadion kunt (om wat voor reden dan ook) en daardoor geen seizoenskaart meer hebt genomen?

    Kijk, jij hoort alvast bij de 90% waar ik het over had!

   2. YowVVV

    Na dit gesprek stop ik deze zinloze discussie. Ik heb een seizoenkaart al 20 jaar. Ben er iedere keer. Als 90% procent anders denkt dan jezelf, geef ik een tip: kijk toch ook eens naar jezelf. No-hard feelings mede-supporter

   3. Ruben

    Jij noemt mensen nepsuporters wanneer ze op maandagavond niet om 20.00 uur in Amsterdam kunnen zijn!

    En inderdaad, ik ben het niet eens met mensen die anderen nep noemen wanneer ze werk hebben en daardoor niet kunnen.
    En ik ben het niet eens met mensen die een voorzitter vergelijken met Stalin en Poetin.
    En ik ben het niet eens met mensen die beweren dat VVV dé club in Nederland is die het meeste geld verkwist en eigenlijk een stabiele middenmotor in de Eredivisie moet zijn!
    En ik ben het niet eens met mensen die amper een woord correct Nederlands kunnen schrijven.

    Nou nou, wat ben ik erg zeg! Ik moet écht eens in de spiegel kijken ja!

   4. tulipanes

    Een supporter is iemand die een hart heeft voor de club en er van houdt. Niets meer, niets minder.

   5. Ievel Knievel

    @ Ruben

    Wie vergelijkt hier Berden met Poetin? Ik heb het niet teruggelezen hoor. Je moet niet je eigen projecties loslaten op andere mensen.

    Gegroet

   6. YowVVV

    @Ruben

    Volgens mij vergelijk jij Berden met Stalin en Poetin, ben benieuwd waar je dit gelezen hebt. Ja? Verder klopt er ook weer niet veel van je verhaal VVV speelt namelijk thuis tegen Ajax 2 en niet in Amsterdam zoals jij zegt.

    Als ik reacties zo lees reken jij jezelf rijk tot de 10% waartoe je denkt te behoren.

 16. flippie1990

  als je meewilt met de bus , moet je even mailen naar Dutch_airpower@live.nl met je naam.
  dan kom je op de lijst dan hoef je alleen kaartje te halen voor de wedstrijd (auto combi kaart 10,-) en dan bij de bus afrekenen voor de bus dat is dan 10,-.
  Dit organiseer ik omdat wij plaatsten tekort kwamen om iedereen van O5 mee te krijgen.
  en we niet weer met 2 busjes van 9 personen wouden gaan

 17. kenfen

  @lets go venlo

  Ik ben het helemaal met je eens maar op bijna elke tribune zitten wel een paar gasten die zichzelf belangrijker vinden als de club. ik schaam me af en toe rot maar spreek wel de mensen in mijn directe omgeving op zo’n gedrag aan dat zouden er met mij meer moeten doen geef tegengas en steun het team diegenen die niet tegen een gemiste kans kunnen kunnen beter thuis blijven liever 2000 echte supporters als 4000 waarvan 2000 negatievelingen

  1. Ben

   Je haalt me de woorden uit de mond, liever gezellig met de vaste kern, dan de mensen die komen kijken voor de sensatie (mogelijkheden voor periode of kampioenschap). FORZA VVV!

 18. Sanderkuh

  Neem aan dat YowVVV de mensen bedoelt die VVV niet meer gaan kijken omdat ze gedegradeerd zijn, niet de mensen die door omstandigheden niet op meestal vrijdagen kunnen komen kijken (ploegendienst, selectievoetbal etc.). Lijkt mij vrij logisch eigenlijk. Mensen die wel een seizoenskaart nemen krijgen een strandbal van 50 cent en de ‘verzakers een gratis wedstijd van iets meer dan 5 euro…..right YowVVV ?

 19. Ruben

  Als je dat bedoelt moet je dat zeggen:

  Tulipanes > Supporters die afgelopen seizoen een scc hadden, en nu niet meer, kunnen gratis naar de wedstrijd tegen jong ajax.

  YowVVV > Laat die nepsupporters maar thuis

  Daaruit blijkt natuurlijk met geen letter over welk soort mensen jij het hebt. jij noemt iedereen die geen seizoenskaart meer heeft een nep supporter.

   1. Ben

    Jullie moeten buiten gaan spelen! Deze website is niet bedoeld om te kibbelen, maar om je mening te geven over VVV, de wedstrijd, het bestuur de trainer, etc., etc. Daarbij vooral respect voor de mening van de ander.
    Gegroet,
    Ben

   2. Ruben

    Het gaat toch ook over meningen omtrent VVV. De mening van YowVVV dat supporters die geen seizoenskaart meer hebben nep supporters zijn.

    Bovendien staat nergens geschreven dat deze website niet bedoeld is om te kibbelen.

 20. YowVVV

  Ruben: Mening zegt het al, een individueel oordeel. Daarnaast is die gesloten omtrent de supportersbrief (oude seizoenkaarthouders). Zie bovenstaande, lezen blijkt lastig voor je.

  Mag ik vragen wat je bijdrage is voor de komende wedstrijd? Bij het artikel reageer je twee keer. Bijdrage 0. Je noemt mats inhoudsloos. Maar kijk eens naar jezelf.

Leave a Reply