FC Eindhoven uit vrij vervoer

VVV-Venlo gaat de eerste wedstrijd van het seizoen op bezoek bij FC Eindhoven. Op vrijdag 2 augustus treedt de Venlose formatie om 20.00 uur aan in het Jan Louwers Stadion.

De voorverkoop voor deze wedstrijd is inmiddels gestart via de online ticketshop en er zijn kaarten te koop in het FanCentre van het stadion. Steun de ploeg van trainer René Trost in Eindhoven op jacht naar de eerste overwinning van het seizoen!

Busreis

Fanclub d’n Twellefde Man organiseert een busreis naar Eindhoven. Leden van de fanclub betalen €18,- voor de busreis en het ticket. Voor niet-leden is de prijs €23,-. De bussen vertrekken op de wedstrijddag om 18.30 uur vanaf P1.

Vrij vervoer

Het is ook mogelijk deze wedstrijd met het eigen vervoer te bezoeken. Deze kaarten kosten € 14,50.

Géén kassaverkoop

De kassa’s bij FC Eindhoven blijven gesloten voor VVV-Venlo-supporters.

Openingstijden

Het FanCentre van VVV-Venlo is maandag t/m vrijdag geopend van 8.30-12.45 uur en van 13.30-17.00 uur. Tevens kunt u rondom de oefenwedstrijd tegen KAS Eupen op zaterdag 27 juli vanaf 17.00 uur in het FanCentre kaarten kopen voor de uitwedstrijd tegen FC Eindhoven. De kaartverkoop loopt tot donderdag 1 augustus 17.00 uur.

 Bron: VVV

86 Responses

  1. tulipanes

   ik wilde dat ik erbij zou zijn, maar ik ben dan op vakantie. ik denk eerlijk gezegd dat 150 eigenlijk wel zou moeten, al is het alleen om te laten zien dat we de ploeg steunen na de degradatie.

 1. Drikus

  Vandaag naar de laatste oefenpot voor het begin van de competitie geweest.
  De nieuwe aanwinsten aan het werk gezien. Ik ben blij verrast met de komst van Wolters. Een ECHTE aanwinst die in het begin van de 2e helft middels een verwoestend schot zijn debuut met een doelpunt wist te bekronen.
  Balkestein lijkt een waardige opvolger van Seip. Ook groot,(kop) sterk en lijkt niet bang uitgevallen.
  Promes heeft z’n draai volgens mij nog niet gevonden. Net als Reimerink… beide speelde zeker niet hun beste wedstrijd.
  Gijzen viel mij ook in positieve zin op! Hij speelde aanvallend op het middenveld maar was zeker niet vies van verdedigend werk. Had een paar leuke acties in huis.
  Maenpaa was deze wedstrijd de absolute uitblinker met enkele fantastische reddingen! Ik hoop vurig dat hij blijft!!!
  Dan onze Prince Rajcomar; Ben alles behalve onder de indruk op basis van deze wedstrijd. Oogde traag en ongeconcentreerd.

  De eindstand van de wedstrijd was 1-1. Trost heeft wel nog wat werk te doen. Er werd wel goed en veel gecommuniceerd door de spelers. Maar de automatisme ontbraken nog (wat ook redelijk normaal is, zeker met zoveel wissels)
  Dat resulteerde echter aan een stortvloed aan kansen voor Eupen (ook veel afstandsschoten). Door goed werk van Maenpaa konden de Belgen helaas niet scoren. Wel kwam er een strafschop uit voort. Deze werd volgens mij onterecht toegekend wegens vermeend hands van Fleuren op de doellijn. Ik dacht te zien dat Fleuren de bal met z’n borst tegen hield. Maar goed, de strafschop werd onhoudbaar binnen geschoten.
  Aanvallend was de eindpass vaak niet goed. Hier kan vvv nog veel winst behalen!!
  Maar zoals hier ook al vaker is verteld: wij weten niet wat het doel is geweest van deze partij en met welke opdrachten de spelers de wei op zijn gestuurd.
  Ik ben wel van mening dat de wedstrijd tegen Eindhoven winnend afgesloten moet kunnen worden!

  1. Lincoln

   Kon er helaas niet bij zijn dus ben altijd blij met deze verslagen. Maar ik denk dat het wel goed komt. Ze hebben nu 1 week te tijd om zich goed voor te bereiden op het eerste duel. Hopelijk spelen we mee om de prijzen. Alleen wil ik nog graag weten hoe Post zijn eerste wedstrijd speelde.

   1. Drikus

    Post…. Het niet vermelden zegt eigenlijk genoeg. Viel niet echt op. Speelde mijns inziens degelijk, zeker gezien het feit dat hij pas enkele dagen mee traint. Hij is overigens pas in de 2e helft gebracht.
    Ik ben er van overtuigd dat hij in de toekomst zeker een toegevoegde waarde zalzijn

   2. Lincoln

    Oke dankjewel. Hij hoeft ook niet echt op te vallen maar geloof dat dit een echte nuttige middenvelder is. Na paar dagen trainen kan je er vrij weinig over zeggen. Hopelijk wordt het wat dit seizoen

  2. Ievel Knievel

   Misschien leuk om te vermelde; MVV verloor dus gewoon van dit KAS Eupen. Denk dat VVV er helemaal niet zo slecht voor staat. Hoop ik ook. We gaan het zien. Zekfs als de eerste wedstrijden niet optimaal zijn, denk ik dat Trost een prima opbouw-trainer is. Laten we hem even de tijd geven. Mijn inziens moet VVV gewoon voor een play off plaatst gaan en volgend seizoen voor kampioenschap.

 2. Goodie

  ”Op het moment van schrijven (maandag 14.15 uur) zijn er voor de busreis naar FC Eindhoven – VVV 14 kaarten verkocht. De bus gaat rijden bij een minimum van 25 verkochte kaarten. Mensen die twijfelen een kaartje te kopen roepen wij op dit voor woensdag 17.00 uur te doen. Dan beslissen wij of de busreis door gaat. Mocht deze onverhoopt niet door gaan, dan krijgt u natuurlijk gewoon uw geld terug!
  Voor de vrije vervoersoptie zijn inmiddels 66 kaarten verkocht.”

  Of Kenfen heeft het verkeerd, of de fanclub. Maar laten we het houden op de 14 kaarten, daarbij als iedereen ook echt de kaarten koopt moeten nog de kaarten de 4 kaarten van 1903 + 2 van lont + 2 van Venlofan = 22. Daar komen er misschien nog 2 van mij bij. En dan zijn er nog mensen die niet op deze site zitten, zal dus goed moeten kunnen komen.

 3. Goodie

  En als het niet op kan houden zie ik nu vvvheadlines op twitter iemand retweeten die verteld dat er 22 buskaarten en 60 autokaarten verkocht zijn. Ik weet het niet meer..

 4. brise continu

  Ik hoorde net van de gescheiden echtgenoot van de warme bakker hier op de hoek dat er 6 buskaarten en 24 vliegtickets zijn verkocht, lijkt me sterk maar toch…

  pssst…zo ff sprietse!!

 5. Goodie

  Ik denk dat die busreis wel door gaat. Twee vrienden van me bestellen vanavond de buskaarten en ik ga hem waarschijnlijk morgen ophalen. Die 25 word met gemak gehaald.

  1. tulipanes

   laat hem lekker, ik moet altijd wel om hem lachen.
   zal natuurlijk een mooi signaal jegens de spelers zijn dat de supports hen steunen met al dan niet grote getale.

   1. brise continu

    305…dacht ik zojuist van de buurvrouw gehoord te hebben…

    pssst..zo ff sprietse!!

 6. Lont

  Mwah is best netjes aangezien de recente degradatie en het begin van de kermis. In de eredivisie niet vaak voorgekomen dat we over de 100 supporters zaten bij een uitwedstrijd

   1. Lincoln

    Dat heeft er zeker mee te maken en de prijzen natuurlijk. Maar hopelijk gaan er nu meer mensen ook naar uitwedstrijden.

 7. pavisto67

  Zeker dat die kl##% combi’s daar een rol in speelden. Als je zoals ik ver weg woont, Breda, ga je echt niet met zo’n buscombi mee, laat dan maar lekker zitten.
  Dit is heerlijk dat eigen vervoer, een verademing als ik vrijdagavond lekker naar dat knusse stadion loop, een half gare kroket in mijn mik gooi, en gezellig een pot voetbal ga kijken. Voetbal zoals voetbal hoort te zijn.

 8. marcel

  buscombi, prijzen, resultaten het belabberde voetbal, wedstrijd live op tv of prive-redenen (zo ga ik zondags uit nooit mee ivm voetbal dat wordt dus nu vrijdag-uit ivm trainen). Desondanks hoop je dat er genoeg mensen zijn die hun club willen volgen. Je moet gewoon (helaas) concluderen dat die er niet zo heel veel zijn.
  ik zou mijn hoop dan ook nog niet te hoog vestigen op die 100+ die nu meegaan. aangezien eindhoven tamelijk dichtbij ligt.
  Het wordt in elk geval een hete vrijdagavond als ik de weersvoorspellingen bekijk.

  gister nog ff naar de training geweest. opvallende zaken: de spelvreugde die ervan spettert. De power van Danny Post. Maempa, geen woorden nodig gewoon goed. Yuki die toch erg “ligt” is, en in duels alle kanten opgeduwd wordt. daarbij lijkt er niemand tussen te lopen die ‘makkelijk’ scoort.
  niet gezien: Nwofor, Türk, cooper

Leave a Reply