FC Twente VVV in het supportershome!

De_Koel_home

Zoals eerder al werd gecommuniceerd in diverse media heeft Fanclub ‘D’n Twellefde Man’ pogingen ondernomen om de wedstrijd FC Twente – VVV op een groot scherm in Seacon Stadion – De Koel – te vertonen voor de Venlose supporters die, als gevolg van de stadionramp in Enschede, de wedstrijd niet live kunnen bijwonen.

Rechtenkwesties (met Eredivisie Live) zorgen er echter voor dat dit (financieel) niet haalbaar is. Daarom komt ‘D’n Twellefde Man’ in samenwerking met VVV-Venlo met een alternatief: het supportershome van VVV! Jan Sanders heeft zijn zaak vanaf 19.00 uur geopend voor maximaal 50 supporters! Gezellig met mede-VVV’ers naar onze geelzwarte helden kijken onder het genot van een glas bier of wat fris (voor de aanwezigen zijn er enkele gratis consumpties beschikbaar gesteld door VVV-Venlo).

Geen groot scherm, maar toch de mogelijkheid om de wedstrijd ‘bij te wonen’. Er is niet veel plaats, vol = vol, dus zorg dat je op tijd aanwezig bent! Zo kunnen we toch zorgen voor de ‘twellefde man’!

Bestuur Fanclub ‘D’n Twellefde Man’

Voor de supporters die liever in de stad de wedstrijd kijken is dit mogelijk in Shannons irish pub op de parade.

Leave a Reply