FC Utrecht wil Leon de Kogel opnieuw verhuren

FC Utrecht laat op hun website weten zeer tevreden te zijn over de ontwikkelingen van Leon de Kogel. De 22-jarige aanvaller speelde het afgelopen seizoen op huurbasis in Venlo. De kogel kwam afgelopen seizoen 31 keer in actie namens VVV-Venlo en scoorde daarin veertien competitietreffers.

Het optreden van de Kogel in de Jupiler League heeft indruk gemaakt op zijn werkgever. De beleidsbepalers van FC Utrecht hebben de Kogel inmiddels laten weten dat er een toekomst voor hem is weggelegd bij FC Utrecht.

De aanvaller is in het bezit van een doorlopen contract tot 2016. Ook komend seizoen mag De Kogel op huurbasis ervaring opdoen bij een andere club. Het is vooralsnog onduidelijk bij welke club Leon de Kogel komend seizoen te zien is.

19 Responses

 1. Lincoln

  Als hij wat meer ballen had gekregen om iets mee te doen had hij denk ik wel meer gescoord! Kan goed koppen en schieten en penals zijn 100% raak. Dus wil hem nog wel een jaartje hier zien.

 2. Gerardus

  Nou ik vond hem net zo veel tegen vallen als Reimerink dit jaar, had er veel meer van verwacht. Ik denk dat je beter een nieuwe spits kunt halen, waarvandaan dan ook. Meestal wordt er toch wel iemand uit de hoge hoed getoverd daar op de berg dus dat zal hopelijk nu ook lukken.

 3. Drikus

  Eerst een trainer regelen… de Kogel heeft aangegeven dat hij het in Venlo naar z’n zin heeft, dus zal geen bezwaar hebben om hier nog een jaar te spelen. De vraag is; ziet de nieuwe trainer het ook in de Kogel zitten…

 4. marcel

  in een aanvallend systeem is hij denk ik veel bruikbaarder dan hij dit seizoen heeft laten zien (gevaarlijk in de 16). Wat me wel tegenviel is dat je het spel ook niet aan hem ‘op kunt hangen’ zoals dat zo mooi heet. wint opvallend weinig eerste duels die hem in balbezit moet brengen als het team hem van achteruit aanspeelt.

 5. Goodie

  Ik heb het gevoel dat hij niet alles heeft kunnen laten zien en dat hij ook niet alles heeft gegeven. Hij heeft inderdaad niet veel bruikbare ballen gekregen. Maar als ik bijvoorbeeld zo’n Gladon zich 90 minuten lang uit de naad zie werken, en een hoop jaagt op de verdedigers en keepers en zo al voor veel balbezit zorgt denk ik toch, dit kan De Kogel toch ook doen? Ik heb VVV vrijwel het hele seizoen achteruit zien lopen ipv de verdediging op te jagen. Of dit nu in de spelers zelf zit of dat het de “tactiek” van Trost was weet ik niet.

 6. Meuske

  De kogel is een goede spits in wording misschien maar is nu niet de man voor VVV in de jupiler league. Hoop dat Uche nog een kans krijgt want daar zie ik het echt wel in zitten in deze competitie,deze jongen heeft body is snel en zeer lastig te verdedigen. Maar ik kan niet beoordelen of dit financieel verantwoord is op dit moment.

  1. Goodie

   Daar zal Hai anders over denken gok ik. Ben benieuwd wat VVV aan spelers gaat halen. Tom Daemen is ool transfervrij, of zal die terug gaan naar Sittard/Maastricht?

 7. YowVVV

  De Kogel blijft hopelijk in de Koel, maar met de halve jupiler league in de eredivisie gaat dat een lastig verhaal worden. Denk boymans terug naar az, de kogel naar willem II. Je kunt ook zeggen dat we in een halve eredivisie zitten volgend jaar, ik heb er wel zin in na een grondige renovatie. Daarna uitbouwen naar alsnog een eredivisieclub in seacon stadion de kraal 😉

Leave a Reply