FCV Venlo – VVV-Venlo 0-7

VVV-Venlo heeft ook de tweede oefenwedstrijd van het seizoen 16|17 met een ruime overwinning afgesloten. Op dinsdagavond stond in ’t Ven het duel tussen vierdeklasser FCV en VVV-Venlo op het programma. De Venlonaren hadden dit keer iets meer moeite met het ritme te vinden maar kwamen geen enkel moment in gevaar.

De Venlonaren begonnen dit oefenduel met een ietwat andere basiself als tegen de Venlosche Boys waar Maurice Steijn toen begon met de bijna sterkst mogelijk opstelling. Gisterenavond was er ruimte voor een mix van jeugd en basiskrachten. Zo was Torino Hunte weer terug van een bruiloft en kreeg ook testspeler van Rijswijk speelminuten. De grote afwezigen gisterenavond waren doelman De Fockert, spits Seuntjens (last van de hak) en Leandro Resida (niet fit). Ook testspeler Sarda was niet aanwezig. Onduidelijk is of hij nog meetraint bij VVV-Venlo.

De Venlonaren domineerde wederom vanaf minuut 1 maar waren slordig in de opbouw waardoor veel aanvallen vroegtijdig onderschept werden en de kansen niet afgemaakt werden. Pas in de twintigste minuut was het voor de eerste raak door een intikkertje van Bezzat. Gelukkig begon hierna de trein een beetje te lopen waardoor door doelpunten van Receveur (goed uitgespeelde aanval), Hunte en Janssen een 0-4 tussenstand op het scorebord stond.

De tweede helft begon VVV met 10 andere spelers aan de aftrap, alleen Luqman Bezzat mocht blijven staan. Met een erg jeugdige voorhoede probeerde de Venlonaren zo snel mogelijk de score te vergroten maar ook in deze helft werden er enorm veel kansen om zeep geholpen. FCV kwam erop een gegeven moment niet meer uit en parkeerde de bus waardoor het nog lastiger voetballen werd voor de geelzwarten. Gelukkig werd er wel nog gescoord en wel door twee doelpunten door de jeugdige spits Respen. Ook testspeler van Rijswijk die nog een aantal minuten mocht maken in de tweede helft vond na hard werken eindelijk het net en eindigde de wedstrijd in een 0-7 overwinning voor de Venlonaren.

Op het goedgevulde Sportpark de Arenborg hoorde we door het ietwat matige spel toch een hoop gepiep en gekraak van de VVV en FCV supporters. Volgens iedereen (waaronder de trainer) hadden de Venlonaren, FCV minimaal met dubbele cijfers moeten oprollen. Daar waren genoeg kansen om dit te realiseren echter
is dit pas de tweede oefenwedstrijd en is de selectie hooguit anderhalve week aan het trainen. Met veel wisselingen en jeugd- en testspelers is het simpelweg wennen en worden deze wedstrijden gebruikt om in ritme te komen. Het team moet nog groeien en het zou absoluut niet goed zijn als ze nu al op hun top spelen. De echte testcases moeten nog komen waardoor de selectie tijdig scherp zal zijn voor de zware seizoensstart.

Aanstaande vrijdag staat alweer de derde oefenwedstrijd op het programma. Dan wordt er gespeeld in de omgeving Zwolle tegen PEC Zwolle.

Scoreverloop
20. 0-1 Bezzat
25. 0-2 Receveur
33. 0-3 Hunte
36. 0-4 Janssen
54. 0-5 Respen
65. 0-6 Respen
83. 0-7 Van Rijswijk

Opstelling VVV-Venlo 1e helft
D. van Crooij; Dekker, Janssen, Promes en Korkmaz; Bezzat, Opoku en Van Rijswijk; Hunte, Bogaerts en Receveur

Opstelling VVV-Venlo 2e helft
Oomen; Rutten, Röseler, Kochanowski en Gielen; Post, Leemans en Bezzat (75. Van Rijswijk); V. van Crooij, Respen en Dzurlic

45 Responses

 1. Louis van Gaal

  Tja…. Viel me niet mee. Was natuurlijk niet de basis maar toch. 1e helft viel Receveur positief op maar met name Roel Janssen als links back. Was natuurlijk maar FCV maar zag er goed uit. Tweeds helft viel mij Leemans in veel opzichte positief op. Daar gaan we veel plezier aan beleven… maar….. Wat me het meeste opviel in de hele wedstrijd is dat er absoluut geen vervanger is voor de spitspositie…. Niets, nada, niemand. Kan men spreken over een linksback, over eventueel een buitenspeler,. je moet er niet aan denken dat Seuntjens langdurig geblesseerd raakt, dan kun je het schudden…. Ik zeg op zoek naar een 2e spits..

  1. leevancleef

   2 nieuwe middenvelders vielen inderdaad positief op. Opoku zou eventueel ook in de spits kunnen spelen, maar mocht Seun weg vallen dan heb je inderdaad wel een probleem. Die testspeler ( van Rijswijck ) leek me wel een redelijke voorzet te hebben. Maar viel gister niet echt op maar wie wel buiten Receveur en Leemans. Ik zou hem wel eens tegen Zwolle nog willen zien.

 2. RuiverCity

  Waar ik me grote zorgen om maak is het artikel vanmorgen in Dagblad de Limburger. Hier wordt uitgelegd hoe en wat zich rondom Hypercube en het nieuwe stadion heeft afgespeeld. Iedereen mag hier zijn eigen mening over geven. Duidelijk is wel dat Berden en co eens moeten begrijpen dat alles draait om VVV-Venlo als c;lub zijnde en de rest, alle andere poppetjes, slechts voorbijgangers zijn die NIET belangrijker zijn dan de club zelf!!!!

  1. Godfried

   Tja. Ik heb het verhaal ook gelezen. De helft zal zeker kloppen. Maar zoals het op mij overkomt heeft ddl met hypercube en de gemeente gesproken. Niet met vvv. Het is dus een verhaal zonder wederhoor. Tekenend is de zin waarin wordt gesteld dat de gemeente genereus was en het complete onderzoek betaalde. Pertinent onjuist. De kosten werden in mindering gebracht op de lening van vvv. Dat is toch net even iets anders dan dat deze kwaliteitscontrole doet vermoeden.

   Daarnaast mis ik het stuk dat de gemeente inmiddels al 8 jaar en langer een ei aan het leggen is, hypercube een half jaar de tijd krijgt voor hun onderzoek en vvv vervolgens 2r uur de tijd heeft om een go of no-go te geven. Welk bedrijf gaat over 1 nacht ijs als het over hun toekomst gaat?

   Nogmaals. Er zal een hele hoop mis zijn. Maar een hele hoop van wat wij lezen ligt anders of is niet waar. Wat dat betreft heeft de politiek de schijn tegen. Vooral in Venlo.

   1. Louis van Gaal

    Elk verhaal heeft 2 kanten, maar wat ik vandaag lees komt to ch aardig in de buurt wat Hai al 10 jaar wil. Wellicht niet op de locatie die hij wil maar dat is toch niet iets waarom het hele plan van tafel gaat ??? Ik denk dat het goed is dat VVV op heeeeel korte termijn met een mening en toekomst visie komt wat dit is ook een van de redenen waarom er opnieuw minder seizoenkaarten verkocht worden. De kwaliteit van het huidige stadion, maar no veel belangrijk de al jaren durende sleur over dit onderwerp en het feit dat de mensen niet weten wat er binnen de club speelt en hoe er gedacht wordt. Het plan van Hypercube ziet er veel belovend uit en zolng we niet weten waarom VVV dit niet wil ligt de boeman weer in de koel ( en terecht … )

   2. Meuske

    Hier sluit ik mij geheel bij aan want wij verdienen ook een keertje duidelijkheid en toekomstperspectief!! Heb helaas geen krant maar dat Hai en de gemeente elkaar niet echt liggen dat is wel duidelijk de laatste jaren. Dat er wat moet gebeuren omtrent het stadion moet nu toch wel bij iedereen doorgedrongen zijn.

   3. RuiverCity

    Mijn inziens vergist VVV zich behoorlijk in het feit dat de mensen in Noord-Limburg het gedoe rondom het nieuwe stadion behoorlijk zat zijn. Mede hierdoor zou de seizoenkaartverkoop wel weer eens lager kunnen uitvallen dan vorig seizoen. Onterecht natuurlijk, zeker gezien het spel op de grasmat. Maar VVV (lees Berden) moet maar eens eieren voor haar geld kiezen. Of meegaan met hypercube of snel duidelijkheid geven wat ze nu eigenlijk willen En niet nu met smoesje komen van rust in de tent in verband met voorbereiding op nieuwe seizoen. Die rust heb je altijd nodig, voor elke wedstrijd, maar komt er niet omdat VVV zelf geen openheid geeft.

   4. Louis van Gaal

    Precies…. je kunt nog zo goed presteren op het veld zoals vorig seizoen, en hopelijk dit seizoen, maar de mensen zijn het “genäol” zat…. Ik wil wel eens weten of het idee wat VVV heeft beter is als het plan van Hypercube !!

   5. Ben ik het niet met je eens RUivercity! Het gaat hier om de toekomst van een club en zoiets kun je niet in een of twee dagen beslissen en helemaal niet als het rapport onvolledig is. Je moet niet vergeten dat Hybercube betaald is door de gemeente en hierdoor krijgen wij het gevoel dat het een beetje beinvloed is. Daarnaast mag je niet zomaar een bestuursstructuur van een club veranderen, daar moet je goedkeuring voor hebben van de KNVB. Ook is het een feit dat deze structuur 1 op1 is overgenomen van FC Twente. We weten allemaal wat daar is gebeurd de laatste tijd. Dat is niet veel soeps. Dus ik begrijp het aan een kant wel dat VVV niet meteen blind ergens een handtekening onderzet.

    Aan de andere kant snap ik de reactie wel van vele. Dat er iets moet veranderen is duidelijk en dat daarbij Berden wordt gezien met iemand met teveel petten op snap ik ook nog wel. Stel hij valt weg dan hebben we als club echt een probleem.

   6. Koelie

    Helemaal eens met Golfried. En dan ook nog de adviezen van de commissie van Wijzen aanhalen. Daaruit blijkt al de kritiekloze blik van de journalist. Dan heb je dat flut rapport niet gelezen. Met geld van Musa kan in alle rust een degelijk plan worden uitgewerkt. Maar dat zal VVV hatende gemeentebestuur wel weer torpederen.

   7. Ben

    Je hebt gelijk, het is maar (eenmalig) 1-3 miljoen, maar je lost er wel een acuut, dringend probleem mee op. We moeten verder, heb jij een idee hoe verder? Er moet op gebied van accommodatie iets gebeuren, want nu glijden we steeds verder af. Op tv werd in verleden nog wel eens gesproken van “knusse stadionnetje” oid, maar zelfs die tijd is voorbij. Menige amateurclub heeft een betere accommodatie dan VVV. Het geld daarvoor komt niet van entreekaartjes. FORZA VVV!

   8. Louis van Gaal

    UIteraard heb ik ideeën maar uiteindelijk moet VVV moet weten hoe het verder gaat in de toekomst. Afgelopen jaren hebben ze ook duidelijk gemaakt dat men doet zoals men het daar wil doen. Het begint m.i. met een overzichtelijke en transperante orrganisatie die een duidelijke korte en langetermijn visie heeft. Deel die daarna met je belangrijkste inkomsten bronnen ( Sponsoren en Fans ( = toeschouwers ), dan komen de mensen, en het vertrouwen, echt wel naar VVV….

   9. RuiverCity

    Koelie…koelie……Bogers geeft zelf aan dat het niet om miljoenen gaat. VVV spreekt zich hier trouwens ook weer heel erg tegen. Vorig jaar riep Berden nog tussen de 10 en 20%. Nu is het ineens nog maar 9%. Wie zorgt hier weer voor de onrust???? Dat Musa geld zal niet veel van overblijven om de selectie te versterken. Wat echt nodig is om kampioen te willen worden! en dan de opmerking ‘in alle rust’……Volgens mij zijn we nu al een aantal jaren bezig met een nieuw stadion en is de tijd van afwachten al lang gepasseerd. Het is één minuut voor twaalf!!!!
    Ik ben benieuwd waar Berden (spoedig???) mee op de proppen komt . Op deze manier is zijn geloofwaardigheid echter snel dalende…..

   10. Godfried

    RuiverCity RuiverCity Wat denk jij nu zelf? Dat ze alles en iedereen haarfijn laten weten hoeveel geld er plotsklaps vrijkomt? Dat zou wel heel naïef zijn. De eerste de beste amateur speler die VVV vervolgens wil contracteren heeft een dubbele transferprijs.

    Natuurlijk zegt hij dat het niet om miljoenen gaat. Maar wanneer hij voor €18 mln verkocht wordt en VVV heeft 15% bedongen, dan hebben we het al snel over een bedrag van €1,9 mln wat VVV ontvangt. (15% van €18 mln, minus de toenmalige verkoopprijs van €5 mln). Dan spreek dus niemand zich tegen, want 1,9 mln zijn geen miljoenen.

    Maar we zijn het wel gewend van jou dat je weer wat te zeiken hebt en daardoor maar wat roept zonder even na te denken.

   11. RuiverCity

    Haha Godfried, Maar goed dat we jouw verhelderende info elke keer mogen lezen. Begrijpend lezen is een vak apart dat jij niet beheerst.

   12. Godfried

    Leg uit. Waar heb je het over? Wat begrijp ik dan niet aan jouw verhaal. Wat zeg ik dat in strijd is met hetgeen jij zegt.

    Erg kinderachtig door te roepen dat begrijpend lezen niet iemands sterke punt is, maar vervolgens niet verklaren waarom hij dat vindt. Dat duidt op roeptoeteren. Iets wat we dan weer van jou gewend zijn.

 3. Ben

  Allereerst, het moet niet worden gezien als een wedstrijd, maar meer als een mogelijkheid om spelers aan elkaars speelwijze te laten kennen, zodat er automatismen komen. Ook een mogelijkheid om bij de beoordeling van spelers te “plussen of te minnen”. Speler gaat in positieve zin opvallen of zakt door de mand. Meer eigenlijk niet. Zwolle komt wat vroeg, meer wellicht laten die tegen VVV het tweede spelen? FORZA VVV!

 4. piehen

  Hypercupe is zijn eigen straatje weer aan het schoonvegen en wijst weer naar VVV , Maar ze vergeten dat geen enkel bedrijf binnen 2 dagen beslist over 33 miljoen investeren Ik kan niet geloven dat men in 6 weken dit geld bij elkaar kan vegen zonder voorwaarde en het bestuur van VVV financiële verantwoordelijk stelt van een project!
  We kunnen ook stellen Hay weg als voorzitter , maar dan vertrekt ook Seacon bij VVV , dat zou nog veel erger zijn want werkingen geen bedrijf in de regio die zoveel investeert in onze club, het gaat niet om een sponsor die 5000 euro per jaar aan VVV geeft, dit begrijpen sommige niet. Wat betreft Musa er zijn mensen die niet de krant kunnen lezen. Wie zegt 9% dit zegt een journalist van het dagblad niet Berden , hij heeft altijd gezegd tussen de 10 en 20 % nou als het 1o,5 %?dan heeft hij gelijk. Geen enkele club geeft cijfers openbaar , dit geldt ook voor het bedrijfsleven.
  Dus mensen eerst goed nadenken voor iemand aan de galg wordt opgehangen.Ik denk waar er 3 vechten om een been ze allen schuldig zijn over het jaren lang bekvechten , maar er moet ook een topsport sfeer hangen in onze gemeente, en daar twijfel ik wel over.

  1. Louis van Gaal

   Natuurlijk hoef je/moet je deze cijfers niet openbaar. Zou ook niet slim zijn. Ik wil niemand aan de galg hangen en doe ik ook niet. Maar je moet de mensen wel een toekomst perspectief bieden. En dat is er momenteel ( zo ver wij als supporters weten ) niet. Er gaat ergens binnen de club iets fout, er moet toch ergens een belletje gaan rinkelen als je na een top seizoen als vorig jaar, met goed voetbal, veel doelpunten, een goede selectie, een prima trainerr en technische staf, het er momenteel uitziet dat er nog minder mensen in de koel zullen zitten komend seizoen ?????

  2. SL

   Hypercube is een onderzoeksbureau en kan dus zijn straatje niet schoonvegen!!! Leeft VVV alleen van Seacon??? Waarom is dhr Thissen van Hela Thissen na een half jaar alweer vertrokken uit het bestuur!! Overal vragen, er klopt iets niet binnen het huidige bestuur van VVV.

 5. Koelie

  Wie heeft het over geld voor versterkingen? Laat staan kampioen worden! Sommige moeten eens de van die roze wolk af komen. Dat geld kan gebruikt worden om de begroting de komende jaren sluitend te maken zodat er niet gebedeld hoeft te worden bij andere geldschieters. Investeren zonder nieuw stadion is uit den boze.

 6. SL

  Het is vreemd dat bij 2 onderzoeken die zijn gedaan tw hypercube en de “wijze” mannen, eruit zijn gekomen dat het bestuur vervangen dient te worden, allereerst de 2 petten van dhr Berden, en de “bruine arm” van dhr Marco Bogers. Wie kan mij nu vertellen wat die Bogers nou bereikt heeft. In hypercube onderzoek was geen plaats voor Bogers, tuurlijk vind het dan ook niet gek Bogers de samenwerking namens zogezegd VVV opzeg met Hypercube. Hypercube heeft wel veel al goede adviezen gegeven aan andere voetbalclubs, maar in Venlo is dit “mislukt”. rara hoe kan dit,…………….vreemd dat ook alleen Bogers ieder keer het woord voert waarom geen reactie van meneer de voorzitter Berden?????? Ik denk dat dit bestuur na het verhaal van vanmorgen in het gazet veel uit te leggen heeft, maar dit bestuur ( Berden en Bogers) zullen weer achter iets verschuilen en de schuld schuiven naar de gemeente.

  1. Godfried

   Waarom wil jij een reactie van berden?? Bogers is de directeur. Niet berden, die is voorzitter. Logisch dat deze dan ook spreekt voor de club. Dat is namelijk zijn taak. Of wil jij straks ook tekst en uitleg van de penningmeester?

 7. YowVVV

  1 oplossing: VVV laat zelf 1 verhaal plaatsen in DDL, hierin geven ze een toelichting en bericgt wanneer ze een persconferentie beleggen. Daarna wordt iedereen vanuit de club rechtstreeks op de hoogte gebracht! Er is een toekomstvisie, kan niet langer in de ijskast. 3 tot 5 goede partijen en een nieuwe koel of nieuw stadion is een feit! Dat moet onze voorzitter toch nu eens lukken met zijn connecties en het venlose kloppende zakelijke hart van limburg! Alles heej is en blieft VVV, gaas!!

 8. piehen

  Hypercube meent dus dat hun visie de juiste is , ik zeg niet dat er geen fouten gemaakt worden door het VVV bestuur , maar je mag ook verwachten dat het plan zeer goed onderbouwd wordt .Ik denk dat sommige niet weten wat een commercieel directeur doet , de afgelopen jaren zijn er veel sponsors bij gekomen onder Marco Bogers , maar men moet niet weglopen als het wat minder gaat we zijn wel erg verwend , met de tijden met Honda en Musa in de eredivisie.
  VVV zal altijd een club in de middenmoot blijven met up,s en down,s.. Dit omdat het achterland niet uit grote steden bestaat . Niet veel supporters in de regio reizen 100 km om de 14 dagen naar hun club.
  Het is veel geld wat een stadion kost en dus is iedere sponsor is nodig klein maar ook heel grote en natuurlijk entree gelden van toeschouwers. Iedere betaalde club in Nederland leeft van sponsors groot en klein dit brengt met zich mee dat er ook bestuursleden zijn die veel geld mee brengen.Maar ik kom naar het stadion voor leuk voetbal toezien , en niet voor alleen maar de luxe van een stadion gezien , ik heb afgelopen seizoen leuk voetbal gezien , dus dan zou je denken dat onze club ook meer toeschouwers zou trekken , maar waarom men dan weg blijft is mij een raadsel.
  Hoop wel dat het bestuur eens wat meer openheid geeft en weerwoord geeft op de klachten van Hypercube want dit is ook beter voor de achterban denk ik.
  Forza VVV

 9. john

  de Nijmegenseweg is ook geen geweldige locatie. het stadion moet veel centraler liggen. een toplocatie is het oude veiling terein ,tegenover het ziekenhuis .

  mooi centraal, richting alle omliggende wijken en dorpen, en gelijk aan de A 73 . en de brug over richting Baarlo, Maasbree , Helden- Panningen, Horst Sevenum en Blerick natuurlijk. .

  hier moet men eens serieus over na denken .

  ben eigenlijk benieuwd wat de rest vind waar evt. een nieuw stadion zou moeten komen !!!!

 10. Louis van Gaal

  Nijmeegseweg is prima locatie. Ligt in aan de rand van Venlo noord waar de Koel nu aan de rand van Venlo oost ligt. Prima ontsluiting via de A67 naar Blerick, Duitsland etc. Verder dicht bij woningboulevard en Trefcenter, Praxis, Bauhaus wat komt. Wat belangijk is voor de investeerders. Verder niet te veel wensen hebben maar snel een nieuw stadion om de Lange termijn doelstelling te kunnen realiseren = stabiele plea in de ere divisie.

 11. piehen

  Hoi John ,
  Het veiling terreini is een mooie lokatie ,maar nadeel is dat het te dicht bij woningen licht , dit i.v.m bezwaren van
  omwonenden en de procedures weer een probleem worden.
  Het stadion in Venlo noord vindt ik ook niet zo gelukkig de locatie heeft geen uitstraling vind ik , waarom kunnen we niet de sport velden betrekken bij de kaldenkerkerweg hier is voldoende ruimte voor een nieuw stadion en dan auto,s parkeren bij stadion de koel dan kunnen ook enkele velden verplaatst worden voor de amateur vereniging.
  Dan kan de koel ook dicht gegooid worden voor parkeer gelegenheid.
  Parkeren opgelost voor hele buurt.

 12. Koelie

  Helaas Piehen staat het bestemmingsplan geen retail of leisure toe rondom De Koel. Daar is het in 1999 al het eerste plan opgeklapt. Zolang zijn we al bezig. Kazerneterrein was een uitstekende plek met station, dichtbij binnenstad en uitvalswegen naar A67, A73. Nijmeegseweg lijkt me ook niks. Maar we hebben niet veel te willen.

 13. YowVVV

  Verbouw de Koel, kan zo goed als nieuw worden. Veld achter het stadion maak daar commercieel gebied van, ondergrondse parkeergarage. Knap het huidige parkeerterrein op. Op loop- fietsafstand van het centrum is juist ideaal. Gewoon in fases, afronding in de zomerstop van 2018. Onze toekomst ligt niet op een bedrijventerrein. Maak er op de huidige locatie iets moois van. Waarom niet!

  1. Godfried

   YowVVV, leuk voorstel, maar onhaalbaar. Weet je waaruit de ‘Berg’ bestaat waarop de Koel is gebouwd? Dat is letterlijk een berg puinafval uit de tweede wereldoorlog. Tonnen gewapend beton is daar gedumpt van de oude, gebombardeerde stadsbrug. Het hele gebied saneren kost net zo veel als een nieuw stadion. Dát is onder andere de reden dat verbouwing van de Koel niet haalbaar is.

   Verder heeft VVV vanuit de Eufa een soort van dispensatie gekregen. In de Koel kun je rondlopen door het hele stadion, van tribune naar tribune. Dat is eigenlijk verboden. Gaat VVV het stadion verbouwen, dan moet dit dus verdwijnen. Dat betekend dat er aan elke zijde van het stadion een aparte ingang moet komen. Logistiek praktisch onhaalbaar en wederom peperduur.

 14. john

  nijmeegseweg spreekt weinig mensen aan ,behalve die in Velden/Arcen wonen. dit is echt aan de rand van Venlo

  veel te ver van centrum en station. als t dan toch zo ver van centrum moet dan nog liever op t Floriadeterein, .

  wat een onzin dat omwonende er last van hebben. een keer in de 2 weken 1,5 uur voetbal !!

  daar een parkeerplaats bij voor bezoekers ziekenhuis en binnenstad en het mes snijdt van 2 kanten.

 15. Ben

  De “oude Koel” zou den mooi voetbalmusuem kunnen worden? Als onze “autoriteiten” dit idee horen, gaan ze wellicht snel akkoord. Limburgs of, nog beter, “Nationaal openlucht voetbalmusuem” ? FORZA VVV, wij gaan voetballen…

 16. piehen

  Het veiling terrein is een prachtige locatie , maar dat burgers bezwaar maken dat is tegenwoordig mode. Kijk maar naar kazerne kwartier wat een gedoe voor een hoop stenen in de grond die niemand in de weg ligt en niemand naar kijkt over enkele jaren.Deze onderzoeken en opgravingen heeft de gemeente al meer geld gekost , als het onderzoek wat Hypercube kosten voor Gemeente aan VVV . Bestemmings plannen kunnen altijd gewijzigd worden door gemeente het bestemmingsplan.is van 20 jaar geleden aan kaldenkerkerweg. Het is belangrijk dat de toegang en binding met de supporters moet blijven bestaan , Floriade terrein is veel te ver weg op het industrie terrein.

  1. Ben

   Mij lijkt locatie niet echt belangrijk. Floriadeterrein ver weg? Ligt er aan waar je woont, maar wellicht is die grond het goedkoopst? Als de gemeente graag aan een andere. duurdere locatie de voorkeur geeft, dan moeten zij zich ook de consequenties voor zich nemen. Nu voetballen, FORZA VVV!

 17. Godfried

  Het Floriade terrein moet ook absoluut niet overwogen worden. Dan verlies je de binding met de stad. Ik hoef geen tweede Fortuna Sittard te worden. Daarnaast moeten mensen eenvoudig bij het stadion kunnen komen. Voor- en na de wedstrijd een biertje kunnen drinken en op de fiets naar de wedstrijd. Het Floriade terrein is wat dat betreft gewoon te ver weg.

  Nijmeegse weg lijkt mij ook het meest ideaal. Geen omwonenden die kunnen klagen, Vanuit de hele gemeente goed bereikbaar en op de fiets ben je er vanaf de Maasboulevard in 5 minuten. Commercieel interessant wanneer je vanaf de snelweg te zien bent. Er komen daar toch elke dag een kleine 100.000 voertuigen voorbij. Er zijn genoeg bedrijven die hiervoor willen betalen.

  1. Goodie

   Enige min punt in mijn optiek is het OV. Een stadion op de Nijmeegse weg is voor mij persoonlijk een stuk dichter bij en mocht ik met de bus gaan, dan passeert lijn 83 deze locatie. Echter, voor supporters uit bijvoorbeeld Baarlo en Maasbree die met het OV willen is het geen fantastische locatie. Vanuit het station te ver om te lopen, en slechts 1 buslijn die er komt. En laat die buslijn ’s avonds om het uur rijden…

   1. Godfried

    Pendelbusjes inzetten op wedstrijddagen tussen CS en stadion. Als het voor shoppende Duitsers kan, dan zeker ook voor supporters uit de regio. Desnoods tegen een kleine vergoeding.

 18. mats

  Berden heeft grootheidswaanzin. Die denkt dat hij groter is dan de club. Die man moet weg. Ik roep het al jaren. De gemeente moet hem niet en daar zullen ze vast goed redenen voor hebben. En er zijn in het verleden wel meer mensen weggegaan bij VVV waarbij Berden een dubieuze rol speelde.

  En als hij weggaat valt Seacon als sponsor weg? Ik bedoel maar die man leeft in een andere wereld en het draait alleen om hem en niet om de club. Bovendien denk ik dat er ook andere sponsors klaar zullen staan die nu niet aanhaken vanwege Berden. Als VVV omvalt is er maar éen verantwoordelijk en dat is meneer Berden die zichzelf groter vindt dan de club. Ik hoop dat er snel een nieuw stadion komt met tegelijkertijd een einde aan het tijdperk Berden.

Leave a Reply