Ferry de Regt gaat meetrainen bij VVV!

Oud VVV-er en centrale verdediger Ferry de Regt zal vanaf de start van het nieuwe seizoen meetrainen bij VVV-Venlo. De 26-jarige Venlonaar is transfervrij nadat zijn contract bij Helmond Sport niet werd verlengd. In eerste instantie zal de Regt zijn conditie op peil gaan houden. Als de Regt fit genoeg is, komt hij in aanmerking voor een contract bij VVV-Venlo.

Afgelopen november liep de Regt een vervelende kruisband blessure op. Sinds november heeft hij geen minuut meer gespeeld voor Helmond Sport.

Ferry de Regt speelde de hele jeugdopleiding bij VVV-Venlo waarna hij in 2006 zijn debuut maakte voor de Venlonaren. In zes seizoenen kwam de Regt totaal tot 97 officiële wedstrijden. In het seizoen 2012/2013 werd hij verhuurd aan Helmond Sport waarna hij het seizoen erop definitief de overstap maakte naar Helmond.

16 Responses

 1. Godfried

  Tja, fijn voor die jongen dat hij in Venlo mee kan trainen. Maar hoop dat de lat iets hoger ligt dan De Regt. Kwam naar mijn idee altijd wat snelheid te kort.

 2. Sanderkuh

  We hebben nu Balkenstein en Promes…wellicht Buwalda nog een jaar huren. Hebben we dan Ferry nodig ?
  Leuk een Venlose jongen maar het moet wel een meerwaarde zijn vind ik.

 3. Gerardus

  Neem aan dat Ferry dan als rechtsback gaat spelen of dat Balkenstein vertrekt en Buwalda niet meer komt.
  Maar even een andere vraag. Hoe zit het met de periodes in Juup als er volgend jaar maar 19 teams zijn?

  1. Balkestein heeft een contract tot volgend seizoen, maar kan inderdaad zo zijn dat hij vertrekt. Over Buwalda zijn ze nog in gesprek maar het ligt niet alleen aan Buwalda of VVV maar ADO heeft een grote stem in waar hij volgend jaar speelt. Hij heeft zelf aangegeven graag nog een jaartje voor VVV te spelen.

  2. Word

   19 teams zijn juist dé oplossing voor het periodeprobleem vdit seizoen speelde je 38 wedstrijden. 4×9 voor de periodes, de laatste 2 voor jan lul. Komend seizoen gewoon 4×9.

   1. Gerardus

    Maar dan kan het toch zo zijn dat sommige teams nog niet klaar zijn in de eerste periode als de tweede toch begint? Dat snap ik niet hoe ze dat gaan doen

 4. kenfen

  Als Ferry echt weer fit is, is hij een meerwaarde voor VVV kan ook als rechtsback uit de voeten echte venlonaar dus ook nog. zeker doen. De blessure van Ferry was een fikse aderlating voor HS
  Ik heb alweer zin in het volgende seizoen wanneer begint de 1e training ?

 5. Timeeh

  Och nee toch! Ik was allang blij dat ie weg was. Ferry voegt echt werkelijk niets toe. Het enige wat die gast goed kan is achteruit lopen. Het liefst tot dat hij zelf in de goal staat.

 6. Meuske

  Ben ook geen fan liet af en toe toch behoorlijk wat steekjes vallen en was ook meester in tikkie breed en tikkie terug. Kopsterk dat wel maar als dit de toon word voor de spelers die gaan komen dan houd ik mijn hart vast. Staat wel conditie op peil houden dus………….Forza VVV

 7. YowVVV

  Altheer weg, De Regt terug. Eine jong oet de stad! Denk wel wat verder gerijpt. Als rechtsback niet de snelheid die ik daar wens. 3/4 CV zijn echter nodig, Ferry mag er van mij 1 zijn. Hopelijk blijft Promes!! Kan me voorstellen dat er interesse is.

 8. Sanderkuh

  Ik zal wel veel commentaar krijgen nu maar dat is maar zo ! Leuk spelers uit de regio maar ik kan je er legio opnoemen die de laatste jaren zijn weggegaan en het niet gehaald hebben. Ze kunnen allemaal het niveau niet aan. Je moet de mensen eens horen op de tribune over van Crooy, Kruijssen etc. Ze bakken er niks van maar toch willen we mensen uit de regio. Ik zie liever goede spelers, maakt me geen zak waar ze vandaan komen……

  Is het scoutingsapperaat van VVV dan zo slecht dat we de mensen uit de regio niet zien of zijn ze er gewoonweg niet ?
  Denk dat dat de vraag blijft !!

  Maar willen we spelers uit de regio en middenmoot Juup blijven of willen we goede spelers van buitenaf en meedoen in de top 3….

 9. Louis van Gaal

  Alle respect, 3 jaar geleden te licht bevonden bij VVV, bij Helmond de laatste 3 jaar niet kunnen brengen wat was verwacht en dus g een nieuw contract aangeboden gekregen, een speler voor een 2e keer terughalen gaat in 95% van de gevallen mis…. een kruisbandblessure (gehad)… Ik zeg niet doen we willen toch hogerop ??

Leave a Reply