Ferry de Regt nieuwe teammanager VVV-Venlo

VVV-Venlo heeft donderdagmiddag bekend gemaakt dat oud-speler Ferry de Regt aangesteld wordt als teammanager. “Met deze keuze kiest de club voor verdere professionalisering rondom het eerste elftal. Zowel op organisatorisch als mentaal vlak is Ferry een welkome versterking”, liet de club weten op haar website.

Algemeen directeur Marco Bogers is blij met de aanstelling: ”Ik heb altijd goed contact onderhouden met Ferry na zijn periode bij VVV. Met de komst van Ferry voegen we iemand toe aan de staf die weet hoe het werkt, niet alleen op het veld maar ook in de kleedkamer. Ik ben ervan overtuigd dat we met hem de juiste persoon hebben binnengehaald om ons eerste elftal te begeleiden. Hij kan de randvoorwaarden goed invullen om optimaal te presteren en de verbinding leggen tussen de selectie/staf en medewerkers, supporters, sponsoren en foundation”.

Ook technisch manager Willem Janssen (die in het seizoen 2006-2007 nog teamgenoot was van De Regt) is tevreden: ”Samen met Ferry gaan we de komende periode bouwen aan het eerste elftal. Ik zie voor hem een belangrijke rol in de begeleiding en ondersteuning van onze spelers”.

Welkom terug, Ferry!

©omslagfoto van keukenkampioendivisie.nl/

49 Responses

  1. kuebke

   Hij probeerd een wit voetje te halen bij de supporters d.m.v. Ferry terug te halen maar het komt toch nooit meer goed zolang hij er zit.
   M.a.w Marco pak je biezen en vertrek z.s.m.

  1. Ievel Knievel

   Misschien komt Ferry als vrijwilliger werken?

   Misschien had VVV wat zuiniger moeten omspringen met afkoopsommen en dergelijken het afgelopen decennium (en verstandigere keuzes moeten maken als ze zo bezorgd zijn om de economische situatie).

 1. goalkiller

  Zal Ferry ook de rol van Koelie en stadion coördinator op zich nemen? Immers functies die door Bogers zijn wegbezuinigd, en op een asociale manier nog wel. Maar ja dat is aan hem wel toe te vertrouwen of niet Guy Jongen ?

  1. DeOtjes

   Koelie is er toch gewoon zelf mee gestopt ? En men zoekt een nieuwe (VVV zoekt hond met schoenmaat 60 die goed met kinderen om kan gaan: mascotte Koelie stopt ermee)

   1. kuebke

    Ik weet nog wel een goed kandidaat.
    Marco zelf want hij kan tevens ook goed voor clown spelen en iedereen voor de gek houden .

   2. Koelie

    LOL Keubke. Oude Koelie is volgens gedwongen te stoppen cq weggepest had nog langer door willen gaan? Volgens mij is er wel een vacature voor nieuwe koelie. Maar misschien moet die dan wel zelf een kaartje kopen voor elke thuiswedstrijd of zijn eigen pak wassen 😉

 2. ponnie veag oet de pan

  Hahaha, bogers man, wat een amateur..
  “ Met de komst van Ferry voegen we iemand toe aan de staf die weet hoe het werkt” man man man, is dat de maatstaf bij bogers? Iemand die weet hoe het werkt? Topsport in venlo!

 3. ponnie veag oet de pan

  Hahaha, bogers man, wat een amateur..
  “ Met de komst van Ferry voegen we iemand toe aan de staf die weet hoe het werkt” man man man, is dat de maatstaf bij bogers? Iemand die weet hoe het werkt? Topsport in venlo!

 4. RuiverCity

  Wordt nogmaals bevestigd welk wanbeleid er op d’n Berg gevoerd wordt. Wim Jacobs wordt weg bezuinigd en nu dit.
  Maar ja het zijn natuurlijk allebei (zowel De Regt en Kruijs) nieuwe jongens die blij zijn dat ze dit aangeboden krijgen.
  Mensen ook die ze nog van bovenaf kunnen kneden……

  Triest, echt triest!

 5. RuiverCity

  Volgende stap zal wel het terughalen van Niels Fleuren (reserve bij TOP) zijn. Ook een speler die geen weerwoord heeft. Bogers wil goodwill kweken. Iets dat hij al lang verspeeld heeft.

 6. mausovenlo

  Marco Bogers, luister gewoon naar het kloppende hart van de club en accepteert dat je hier niet meer thuis hoort. Bedankt voor je jarenlange inzet maar nu is het tijd voor nieuwe professionele mensen aan het roer bij vvv!

 7. Ievel Knievel

  De grote grap is dat sinds de term “verdere professionalisering” gebezigd wordt het bergafwaarts gaat met VVV (en mensen voor lagere salarissen moeten werken). 😉 😉 😉

 8. mausovenlo

  Ik denk dat de enige echte professional Jos was maar dat kwam er niet uit omdat de cultuur binnen de organisatie er niet naar is. Wat wil vvv nou eigenlijk?

 9. Koelie

  Blijkt maar weer dat teammanager onmisbaar is voor een BVO (of zoals de club het noemt “professionaliseren”) . Inderdaad pijnlijk voor Wim Jacobs die dus eerder moest vertrekken, vanwege bezuinigingen. Ik ben wel benieuwd of dit al lang in het vat zat of dat dit een ad hoc besluit is om goodwill te kweken. Dat is dan totaal niet gelukt.

 10. Noordsupporter

  Allemaal ook wel eens gehoord van iemand een kans geven en niet op voorhand negatief oordelen?
  Wellicht kan hij toch wel wat betekenen voor met name de jongens die uit de eigen jeugd komen. We laten ons verrassen.

  1. VeniVidiVici

   Eindelijk, na de eersre 23 näolreakties iemand die het positief bekijkt…er komt een oudspeler uit de regio terug bij de club, volgens mij moeten we daar allemaal blij mee zijn. Dat afschieten van elke verandering en (potentieel) nieuwe werknemer bij VVV ben ik echt zat! Denken jullie nou echt dat die 23 reakties straks ervoor gaan zorgen dat spelers voor onze club gaan kiezen. Die reakties hier op de site van altijd dezelfde personen doen zwaar trkort aan hoe de supporters zich op de tribunes hebben gedragen afgelopen seizoen. Schaam me kapot voor jullie.

   1. Ievel Knievel

    Volgens mij heeft niemand wat tegen Ferry en is soort van iedereen blij met de support die de ploeg afgelopen jaar heeft gekregen.

    Wat je hier op Venlonaren ziet is dat mensen zich zorgen maken, omdat de club gerund wordt door een niet capabele kapitein.

    Met de aanstelling van Ferry als manager lijkt me weinig mis als dit op zichzelf zou staan.

   2. Koelie

    Alsof spelers deze site lezen. En als dan ze lezen en niet zouden willen komen so what. Grow a pair. Net als jij trouwens. Niemand heeft het hier over Ferry.

  2. Venlooow

   Ik heb het niet over De Regt. Maar over Bogers. Alleen maar positief dat hij komt.
   Nu verder een nieuwe Ark van Noach maken zonder Bogers en een verdere frisse wind en dan gaat het helemaal goed komen met ons clubje!

 11. kuebke

  Iets helemaal anders.
  Bij Roda gaat het een stuk beter ,de geldschieters blijven langer aan Roda verbonden en geven extra financiële impuls aan de club.
  Dat zal bij V.V.V niet gebeuren .

  1. Grad

   @kuebke
   Daar weet jij alles van met je vooruitziende blik. En dan nog dit, Roda zal deze financiële impuls hard nodig hebben om de nog achterstallige huur, waarvan ze uitstel van betaling hebben gekregen, nog terug te betalen.

   1. Grad

    @VeniVidiVici
    Dan schat je mij verkeerd in, al kreeg ik een gratis seizoenkaart van Roda en gratis reizen, ook dan krijg je me nog niet van deze site.

   2. Grad

    @VeniVidiVici
    Of bedoel je, dat je @ kuebke die gratis seizoenkaart van Roda aanbiedt?

   3. kuebke

    VeniVidiVici ,
    Het is heel simpel opgelost.
    Als jij niet tegen mijn commentaar overal op kunt dan ga je toch lekker van het forum af en dan hoef jij je ook niet meer aan mij te ergeren .

  1. Ievel Knievel

   Lijkt het je dan niet netjes om dat gewoon met die persoon te bespreken in plaats van te liegen en zeggen dat je moet bezuinigen en dan even later de functie wel weer invullen?

   1. Frietei

    Traject liep al enkele jaren. Wanneer iemand tig jaar in dienst is, mag je hem niet zomaar ontslaan hé. Degradatie was het ideale moment omdat er dan in het kader van bezuinigingen afscheid kon worden genomen.

   2. Ievel Knievel

    Dus je gebruikt een drogreden om iemand te dumpen?

    Dat is toch beneden alle peil?

    En als iemand al niet functioneert had je hem geen contractverlenging moeten geven.

    Bij niet functioneren, mits onderbouwd, kan je altijd iemands conrreact stopzetten.

    Echter functiomeerde Jacovs voor zijn gezondheidsschade prima.

    Eerlijkheid duurt nog altijd het langst

   3. Grad

    @level Knievel
    Na degradatie zijn er diverse mensen vertrokken om te bezuinigen, maar er zijn ook nieuwe mensen aan de staf van Luhukay toegevoegd, mede ook op zijn verzoek waarvan je je kunt afvragen of dit voor een KKD club noodzakelijk is, bijvoorbeeld een data-analist en performance coach. En misschien is men er na een jaar weer achter gekomen dat een teammanager onmisbaar is. Toch niks mis mee, als men dit corrigeert.

   4. Die performance coach was toen Dirk Marcellis. Maar die werd na een jaar aan de kant gezet voor ene Perrin Hendrix.

    Net als bij o.a. Valckx, Jacobs en Luhukay wekt het toch allemaal een beetje de indruk dat je bij VVV je koffers kunt pakken zodra ze een goedkoper alternatief voor je vinden.

   5. goalkiller

    herinneren we ons Frank van Kouwen nog jaren terug. Toen hij ziek werd, werd hij ook onmenselijk aan de kant geschoven, laterna nog jaren profvoetbal gespeeld. Dit is een probleem wat al jaren speelt bij VVV

Leave a Reply