HBSV – VVV-Venlo

HBSV 0 - 7 VVV-Venlo
08 jul 2017 - 17:00Sportpark Schansheike, Hout Blerick

VVV-Venlo heeft gisteren de ‘eerste’ oefenwedstrijd van de oefencampagne comfortabel afgesloten met een 7-0 overwinning op Derde Klasser HBSV. Het was tevens de eerste wedstrijd van de Venlonaren waar we ze zagen in het pas gepresenteerde nieuw thuisshirt, maar vooral ook de wedstrijd waarin we nieuwelingen Tarik Tissoudali en Lars Unnerstall aan het werk konden zien.

Bij HBSV speelde een oude bekende mee, dat was namelijk Ken Leemans en die had er plezier in. Beetje dollen met de spelers van VVV en kreeg zo het publiek lachend met zich mee. In de eerste helft wisten Seuntjens twee keer te scoren en wist bijna een hattrick te noteren, maar deed dat in buitenspel positie. In de 12e minuut moest Clint Leemans het veld verlaten nadat hij even bleef liggen, Evren Korkmaz was zijn vervanger. Nils Röseler tekende de 3-0 aan uit een corner en vervolgens wist Lugman Bezzat de 4-0 tegen de touwen te schieten. Dit was tevens ook de ruststand in Hout-Blerick.

In de tweede helft vond er een keeperswissel plaats en mocht Lars Unnerstall het doel gaan verdedigen. In de 52e minuut schoot Tissoudali op de lat, maar even later in de 53e minuut was het wel raak. Niet voor Tissoudali, maar wederom was het Bezzat die raak wist te schieten: 5-0. In de 60e minuut kregen de Venlonaren een penalty, maar Roel Janssen ging achter de bal staan en schoot heel scherp. Iets te scherp, aan de verkeerde kant van de paal. Lang konden we daar niet over praten, want in de 63e minuut schoot Tissoudali raak: 6-0. Ook de allerlaatste actie van de wedstrijd, was voor Tissoudali. Met een lepe bal wist hij de 7-0 te noteren en daarna floot de scheidsrechter direct voor het einde van de partij: VVV won met 7-0 van HBSV

De nieuwe aanwinst Terry Antonis werd in de rust gepresenteerd aan de aanwezigen. Jeugdspelers Martijn Samson, Stan van Dijck, Kay van der Vorst en Moos Hendrix maakten hun debuut in het eerste elftal van VVV-Venlo.

De volgende wedstrijd speelt VVV-Venlo aankomende woensdag 12 juli tegen PAOK Saloniki in Arnhem bij Arnhemse Boys om 17.00 uur.

Scoreverloop:
0-1 Seuntjens
0-2 Seuntjens
0-3 Röseler
0-4 Bezzat
0-5 Bezzat
0-6 Tissoudali
0-7 Tissoudali

Opstelling VVV-Venlo:
Delano van Crooij (46. Unnerstall); Janssen, Promes (65. Van Dijck), Röseler (76. Hendrix), Rutten (65. Samson);Leemans (13. Korkmaz), Post, Vito van Crooij (76. Van de Vorst); Tissoudali, Seuntjens, Bezzat