MVC’19 vs VVV-Venlo

MVC MVC'19 0 - 7 VVV-Venlo
25 jun 2019 - 19:30Sportpark de 3-sprong

VVV-Venlo is begonnen aan de oefencampagne. In Maasbree werd afgetrapt tegen de plaatselijke trots MVC’19 dat uitkomt in de Derde Klasse.

In de wetenschap dat Robert Maaskant de eerste drie wedstrijden in de oefencampagne schijtwedstrijden vindt, werd er ook enigszins met een aparte samenstelling begonnen in de wedstrijden. Tristan Dekker en Evert Linthorst waren de aanvoerders. Dit deed Maaskant om een reactie te ontlokken bij de jonge spelers en niet omdat Danny Post gepasseerd zou zijn. In tegendeel.

In het eerste bedrijf wist VVV-Venlo driemaal te scoren. Dekker opende de score, waarna Neudecker de score verdubbelde. Peter van Ooijen zorgde voor de ruststand van 0-3. Een te verwachte voorsprong voor de Venlonaren na het einde van de eerste helft.

In de tweede helft zagen we een ander VVV-Venlo en kwam spits Soriano ook het veld in. Die wist daarna driemaal te scoren en ook Linthorst kwam op het scorebord met een rake penalty. Uiteindelijk werd het 0-7 in het voordeel van VVV-Venlo.

Het is lastig te zeggen hoe en wat op dit moment, maar de oefencampagne is begonnen!

MVC’19 – VVV-Venlo 0-7 ( 0-3 )
Doelpunten: 5. Tristan Dekker 0-1, 20. Richard Neudecker 0-2, 25. Peter van Ooijen 0-3, 49. Elia Soriano 0-4, 67. Elia Soriano 0-5, 79. Evert Linthorst 0-6 ( strafschop ), 85. Elia Soriano 0-7.

Opstelling VVV-Venlo:
Eerste helft: Kirschbaum, Dekker, Röseler, Kum, Roel Janssen, Neudecker, Post, Opoku, Van Ooijen, Bastiaans, Roemer

Tweede helft: Van Crooij, Van Dijck, Van Bruggen, Schäfer, Scheimann, Linthorst, Susic ( 80. Munsters ), Simon Janssen, Wienhoven, Soriano, Kokkinis.