PAOK Saloniki – VVV-Venlo

PAOK Saloniki 1 - 0 VVV-Venlo
12 jul 2017 - 18:00Sportpark Schuytgraaf, Arnhem

VVV-Venlo heeft haar tweede wedstrijd gespeeld van de oefencampagne en die werd verloren. Op het terrein van Arnhemse Boys werd er met 1-0 verloren van PAOK Saloniki, de nummer 2 van het afgelopen seizoen in Griekenland.

Het had de hele morgen geregend, ondanks het zeer natte veld ging de wedstrijd ging gewoon door. Aan de aftrap stonden veelal bekende namen, de enig opvallende namen die in de basis mochten startte waren Unnerstall en ook kreeg testspeler Hans Nunoo Sarpei de kans om vanaf minuut zich te bewijzen.

VVV-Venlo speelde een goede eerste helft waarin veel balbezit was en ook er enkele kansen werden gecreerd. Zo waren er voor Seuntjens, Van Crooij, Bezzat, Roseler mogelijkheden om de score te openen. Vooral de kans van Van Crooij, die een volley bijna tot goal wist te promoveren, had er wel in gemogen. Echter stond de keeper van PAOK goed te keepen en redde hij zijn team.  De grootste kans viel echter aan de overkant, wanneer PAOK  van een moeilijke op de paal schoot. Gelukkig voor Unnerstall en VVV, werd de paal geraakt en bleef de stand op 0-0.

In de tweede helft begonnen we met een wijziging in het elftal, Delano van Crooij verving Lars Unnerstall. PAOK kwam sterker uit de startblokken met flink wat wijzigingen, en VVV moest wat tandjes bijschakelen om aan te haken. De eerste kans van de tweede helft was voor Tissoudali, die alleen voor de keeper stond, maar vreemd genoeg koos voor hij voor een pass, waardoor er geen doelkans kwam. In de 69e minuut kwamen de Grieken op voorsprong door een doelpunt van Prijovic en werd het 1-0. In de slotfase van de wedstrijd van de wedstrijd gebeurde er vrij weinig al had Delano van Crooij in de allerlaatste minuut nog een goede redding zodat de stand op 1-0 bleef.

Al met al, was het geen fantastische wedstrijd, maar VVV-Venlo wist zich goed staande weten te houden tegen een tegenstander van formaat. Roel Janssen werd na een ongelukkige confrontatie gewisseld en maakte hierdoor maakte de kersverse aanwinst, Leroy Labylle zijn debuut voor VVV-Venlo.

Daarnaast kwamen ook beide proefspelers in actie voor de Venlonaren. Sarpei maakte een sterke indruk. Met veel inzet en inzicht was hij zeer aanwezig op het veld. Sezer speelde onopvallend.

PAOK Saloniki – VVV-Venlo 1-0 (0-0)

Scoreverloop: 69. Prijovic (1-0)

Gele kaarten: Malezas, Angel Crespo (PAOK Saloniki) Promes (VVV-Venlo)

Opstelling VVV-Venlo: Unnerstall (46. D. van Crooij); Janssen (59. Labylle), Promes, Röseler, Rutten; Sarpei (66. Sezer), Post (80. Gielen), Van Crooij; Tissoudali, Seuntjens en Bezzat (66. Respen)