VELO – VVV-Venlo

VELO 0 - 8 VVV-Venlo
15 jul 2017 - 16:00Sportcomplex VELO, Wateringen

VVV-Venlo heeft haar derde officiele oefenwedstrijd winnend weten af te sluiten. Na een nederlaag tegen PAOK (0-1) schoten de Venlonaren gisteren met scherp tegen Eersteklasser VELO uit Wateringen. De eindstand werd dan ook 8-0. De geel-zwarten overtuigden in het duel dat werd gespeeld als afsluiting van het trainingskamp in Den Haag. 

VVV begon sterk en stond al na 5 minuten op voorsprong door een mooi doelpunt van nieuwkomer Terry Antonis. De middenvelder schoot van ongeveer 25 meter in het doel. De Venlonaren die met vloeiende aanvallen de verdediging van Velo kapot speelde liep daarna vrij gemakkelijk uit naar een 0-5 ruststand. De doelpunten werden gemaakt door Seuntjens, Promes, Vito van Crooij en testspeler Nunoo Sarpei die wederom een goede indruk maakte. Een mooi moment was dat in de 34e minuut de wedstrijd werd stilgelegd voor een indrukwekkend applaus voor Ajacied Abdelhak Nouri.

Zoals gewoonlijk bij een oefenwedstrijd werd de tweede helft minder door vele spelerwisselingen. Het tempo ging omlaag en werden er minder doelpunten gemaakt. Het was spits Seuntjens die alle drie de doelpunten op zijn naam mocht zetten. Hiermee werd de wedstrijd met 0-8 gewonnen. Aanstaande zaterdag staat de volgende oefenwedstrijd op het programma. Dan speelt VVV-Venlo in Velden tegen IVO.

Scoreverloop: 5. Antonis 0-1, 23. Promes 0-2, 25. Seuntjens 0-3, 29. Nunoo Sarpei 0-4, 43. Van Crooij 0-5, 54. Seuntjens 0-6, 56. Seuntjens 0-7, 90. Seuntjens 0-8.

Opstelling VVV-Venlo: Unnerstall; Rutten, Promes, Röseler en Janssen (46. Labylle); Nunoo Sarpei (81. Gielen), Post (46. Sezer) en Antonis (46. Hunte); Van Crooij, Seuntjens en Tissoudali (78. Bezzat).

Foto; Herman Aarts (VVV-Venlo)