VVV-Venlo – JVC Cuijk

VVV-Venlo 4 - 1 JVC Cuijk
08 nov 2017 - 18:30Stadion de Koel, Venlo

VVV-Venlo heeft gisteren in een nogal matig duel gewonnen van Derde Divisionist JVC Cuijk. In Stadion de Koel werd het uiteindelijk 4-1 in het voordeel van de Venlonaren, maar de score had veel hoger uit kunnen vallen. Dit had alles te maken met het feit dat VVV niet scherp was in de eindactie. Desalniettemin was het een goede mogelijkheid voor sommige jongens om zich te profileren.

Unnerstall, Post en Vito van Crooij waren niet aanwezig, zij zaten ook niet op de tribune. Mede daardoor kreeg je een heel andere opstelling: D. Van Crooij: Janssen, Van Bruggen, Röseler, Janse; Labylle, Leemans, Antonis; Tissoudali, Thy en Amenyido.

De eerste helft was echt niet denderend en VVV kon maar niet doorkomen. Dit had te maken met het feit dat het tempo bij de gasten erg laag lag, maar zij speelden op zich wel goed voor hun doen. VVV moet natuurlijk met de kwaliteiten die ze hebben, makkelijk afstand nemen, maar dit gebeurde niet. Het was dat vlak voor rust de 1-0 werd gemaakt en daardoor met een voorsprong naar de theepauze konden. Thy maakte het mooi af met een stifje met links, daarna gingen we de rust in. Dat was ook wel nodig, want het was echt koud, verdomme.

De tweede helft was eigenlijk niet echt van een veel beter niveau, maar het leek alsof er toch iets meer tempo in de wedstrijd kwam. VVV wisselde Leemans voor Nwakali en geen idee waarom, maar het team ging iets anders spelen. De hele wedstrijd leek VVV toch meer in een 4-4-2 formatie te spelen, waarin de wisselwerking tussen Amenyido en Thy positief opviel. Antonis en Tissoudali (2x), zorgden ervoor dat het uiteindelijk 4-0 werd en in de laatste minuut scoorde JVC Cuijk nog tegen. De eindstand werd 4-1.

Nu hebben we een flink aantal dagen rust van wedstrijdvoetbal van de Venlonaren, de volgende wedstrijd is namelijk op 18 november. Dan spelen we tegen Feyenoord in de Kuip en dat is toch hele andere koek dan JVC Cuijk uit de Derde Divisie!

VVV-Venlo – JVC Cuijk 4-1 (1-0)
Doelpunten: 41. Thy 1-0, 61. Thy 2-0, 76. Tissoudali 3-0, 88. Tissoudali 4-0, 90. 4-1.
Opstelling VVV-Venlo: Delano van Crooij; Janse, Van Bruggen, Röseler (79. Rijkers) en Janssen; Labylle, Leemans (46. Nwakali) en Antonis; Tissoudali, Thy en Amenyido (67. Bezzat).