De Fockert in definitieve selectie Jong Oranje

Eerste doelman van VVV, Maarten de Fockert is opgenomen in de definitieve selectie van Jong Oranje. Bondscoach Fred Grim selecteerde 24 spelers voor het kwalificatieduel tegen Wit-Rusland

De Fockert en zijn teamgenoten zullen op vrijdag 2 september om 17.15 in Minks aantreden tegen de leeftijdsgenoten om de kwalificatie voor het EK 2017 in Polen.

Bron: KNVB

23 Responses

  1. Louis van Gaal

   Lekker negatief ben je weer. Je zou het ook positief kunnen zien dat hij daar weer een stapje naar voren kan zetten waar hij bij VVV weer gebruik van kan maken. Deze jongen wordt niet zomaar opgeroepen maar dat wordt in Venlo weer negatief opgepakt. Wellicht moeten wij als supporters wat minder gaan klagen en zeiken en meer sfeer verzorgen in het stadion…… Met die grafstemming voor de wedstijd lijkt het bij binnekomen in het stadion net of er iemand dood is gegaan. Lekker motiverend voor onze jongens…

 1. Donderspeech

  Vanavond weer geen sterke pot van Maarten. Oogt onzeker, straalt niks uit. Waarom kreeg Deckers geen nieuw contract ? Goede overwinning vanavond, erg volwassen gespeeld.

  1. Vanmiddag ook al gereageerd bij iemand op Facebook. Ik snap niet zo goed wat de meerwaarde is om deze jongen bij alles wat er over hem gemeld wordt met de grond gelijk te maken. Na Vito, Bourdouxhe lijkt De Fockert het volgende slachtoffer te worden van de supporters. Wij moeten de ploeg steunen en niet kapot maken. Volgens mij is er niks geleerd in de afgelopen jaren.

   De Fockert heeft vanavond een zeer sterke pot gekeept en heeft VVV een paar gered met uitstekende reddingen waar hij zeker twee keer de bal uit de hoek en de kruising haalt. Ik weet niet zo goed wat jullie allemaal zien maar ik vond hem vandaag sterk overkomen. En ja het was een fout afgelopen maandag maar moet die jongen daar het hele seizoen voor boete? Net alsof niemand die hier komt en reageert nooit eens een fout maakt.

   Deckers kreeg geen contract omdat hij simpelweg niet goed genoeg was. Vorig seizoen ook tig keren fouten gemaakt en die werden ook afgestraft. VVV zag geen toekomst in een samenwerking met Deckers.

 2. Koelie

  Gewoon goed vanavond. Lekker. Ondanks die Manschot die totaal ongeschikt is als betaald voetbalscheidsrechter en die Doetinchemse schopploeg verdiend drie punten over de streep getrokken.

 3. Ben

  Prachtige lijnkeeper met mooie reddingen, die dit keer, tegen de Graafschap, bofte, dat zijn enorme geklungel in het doelgebied, steeds goed afliep.
  Deze jongen heeft niets te zoeken in het betaalde voetbal. Wellicht in potentie een top handbalkeeper?
  Waar het echter om gaat is dat het onbegrijpelijk is een 22(?) jarige doelman , ook nog eens zonder enige optie tot koop, te huren. In het meest positieve geval, als alles goed valt, heb je op de positie van de doelman een oplossing voor de duur van één jaar. Ja, we spreken over de positie van de doelman van het eerste 11-tal.
  Ik stond bij de wedstrijd tegen de graafschap in de tweede helft achter het doel van de Fockert, achter het doel van VVV. Gelukkig kwamen er slechts ca 3-4 ballen hoog voor het doel. Geen enkele keer pakte hij de bal klemvast, of stompte hij de bal juist weg. Man, man, man..
  Maar VVV won de wedstrijd en zinder tegengoal, ja, dan moet je wel een goede keeper hebben, niet waar? De werkelijke reden is echter dat Graafscap met vooral kleine mannetjes speelde en VVV daar tegen over, vooral bij vrije trappen en corners, de duels veelal won door onze grote mannen.
  Nee, deze keeper wint geen wedstrijd voor VVV. Misschien toch, als bekerwedstrijd na verlenging moet worden beslist door nemen van strafschoppen.
  FORZA VVV!

  1. Toch won hij gisteren de wedstrijd voor VVV :)! Door twee ballen uit de hoek te halen. De eerste vrije trap telde ik al. Deckers was ook alles behalve sterk in de lucht. Zelfs zo erg dat hij op een gegeven moment niet meer uitkwam, dat maskeerde zijn onkunde. Ik zeg niet dat De Fockert een topkeeper is en dat hij op handen gedragen moet worden. Maar ik vind de kritiek ietwat overdreven en sommige mensen schoppen hem gewoon de grond in. Kan niet mag niet als supporter. Niels Fleuren was ook niet de beste maar werd op handen gedragen.

   1. Goodie

    Het ergste vind ik eigenlijk nog dat mensen die hem op social media met de grond gelijk hebben gemaakt, in geen velden of wegen te bekennen zijn.

    De reddingen van De Fockert waren gister uitstekend. Dat mag gezegd worden. Bij de hoge ballen blijft het alleen onzeker en moet er echt flink op getraind worden.

  2. Louis van Gaal

   Iemand die eigen spelers zo blijft afzeiken nadat hij een puike wedstrijd heeft gespeeld ……man,man,man…. Ga lekker bij hanbalVenlo kijken. Doei…

  1. Worden drie keepers geselecteerd waarvan 2 die meer ervaring hebben. Lijkt me niet meer dan logisch dat die eerder kans hebben om te spelen. De Fockert is de enige speler die actief is in de JL de rest alleen in buitenland zoals de PL en de Eredivisie. Ik wil niet zeggen dat hij een topkeeper is die over 2 jaar bij een topclub onder de lat staat maar iets meer krediet mag hij wel krijgen :).

   Persoonlijk vind ik het vreemd dat de supporters van VVV allemaal zitten te klagen terwijl iedereen in Nederland lovend over onze keeper is :). Groot stuk over De Fockert op de VI afgelopen week. Een JL watcher uit Engeland en meerdere mensen van andere clubs geven ons steeds complimenten dat we een goede keeper hebben aangetrokken. Hier zijn ze hem liever kwijt dat rijk.

 4. Ben

  Gek he, die supporters van VVV, wat willen ze eigenlijk? “iedereen” vindt het een goede keeper, maar de supporters van VVV vinden hem maar niks. Wat is dat toch?

   1. kenfen

    Volgens mij is het afzeiken van een speler die zich in zo’n situatie niet kan verdedigen erg laf zulke mensen hebben geen enkele waarde voor de club en zouden beter op kunnen rotten.

 5. Ben

  Als op men deze site niet zou mogen schrijven wat men vindt, dan zou de site geen bestaansrecht hebben. Gelukkig is dat niet het geval. Ik wens deze keeper van ganser harte een gouden toekomst. VVV zou daar dan minimaal een jaar van kunnen profiteren. Mijn kritiek geldt meer het aankoopbeleid van VVV. FORZA VVV! Op naar de wedstrijd tegen Volendam.

  1. Goodie

   Als er ergens niets op aan te merken valt dan is het het aankoopbeleid wel imo. VVV heeft de laatste 2 jaar uitstekend werk verricht met het halen van spelers als Rutten, Opoku, Leemans en Seuntjens.

  2. Nou bedankt! Dat zie ik dus niet echt als een compliment, dat onze bestaansrecht alleen bestaat als mensen kunnen reageren. Misschien toch nog eens nadenken of deze site dan nog wel toekomst heeft……….

   Maar goed inderdaad Goodie als er ergens niet over geklaagd kan worden is het aankoopbeleid. Met een lege portomonnee deze spelers halen is alleen maar bewonderingswaardig.

 6. kenfen

  Juist ja en Ben jij geeft je eigen mening en dat is prima máar sommigen zeiken dé boel af en daar wordt niemand beter van en zeker VVV niet Vene Vidi Vici we vreten ze op die palingboeren

Leave a Reply