Fortuna Sittard toont interesse in VVV spelers

fortuna-SittardDe band tussen Fortuna en VVV is de laatste jaren aangehaald. Financieel, maar ook sportief. Ruud Boymans, Bryan Linssen zijn de spelers die (via of direct) naar Venlo verkasten. Roel Janssen en Soufiane Dadda verkasten naar Sittard. Komende winterstop volgen wellicht Rick Verbeek en Quin Kruijsen.

In de winterstop richt Fortuna Sittard haar pijlen op breedte versterkingen. In de 1ste helft van de competitie maakte trainer Wim Dusseldorp gebruik van 22 spelers, desondanks bleek de breedte van de Fortuna selectie de achilleshiel. Schorsingen, blessures teisterden ook onze club en had direct gevolgen voor de prestatiecurve van ons team.

Door het aantrekken van Rick Verbeek en Quin Kruijsen hoopt Fortuna Sittard de 2de helft van het seizoen 2011-2012 constanter voor de dag te komen.

 

Fortuna Sittard is voor beide spelers een bijzondere interessante partner. De kans op speeltijd en om zichzelf ‘in the picture’ te spelen groeit namelijk aanzienlijk.

Quin Kruijsen is een linksbenige 21jarige (27-11-1990) verdedigende middenvelder. 1,82 groot met 15 competitiewedstrijden voor VVV Venlo op zijn cv.
Rick Verbeek is een rechtsbenige middenvelder. Met zijn 23 jaar oud (14-12-1988), inmiddels een gearriveerde speler. Op zijn cv dan ook al 52 competitiewedstrijden voor VVV Venlo en Helmond Sport. 1,80 groot.
Beide spelers zijn geboren en getogen in Venlo en hebben gemeen dat ze nog nooit scoorde in het betaalde voetbal. Rick Verbeek heeft een Venloos contract tot 30-06-2012, Quin Kruijsen tot 30-06-2013.

Fortuna Sittard en VVV Venlo zullen komende dagen, weken om de tafel zitten en bekijken of beide partijen iets voor elkaar kunnen betekenen. Trainer Wim Dusseldorp: “Zulke jongens zijn pas interessant als ze er direct kunnen staan en we er financieel geen risico’s voor hoeven te nemen”.

De Sittardse oefenmeester – die overigens nadrukkelijk in de belangstelling staat van VVV Venlo om volgend seizoen de functie van technisch manager in te vullen – doelt vast op de ribblessure van Quin Kruijsen en het ontbreken van degelijke financiële middelen aan Fortuna Sittard zijde. Wordt vast vervolgd.

Bron: www.fortunahome.com, webbie LINFORD met dank aan VI.

Leave a Reply