Roel Janssen

“Fortuna Sittard wil Roel Janssen terughalen”

Fortuna Sittard zou zich willen versterken met Roel Janssen. Dat meldt De Limburger op vrijdag. De verdediger zou door zijn voormalig werkgever benaderd zijn, terwijl hij ook nog met VVV-Venlo in gesprek is.

De Limburger meldt het volgende: “Janssen komt dit seizoen nog uit voor VVV, maar zijn contract loopt af bij de Venlonaren. De Koelclub besloot onlangs om het contract ook formeel op te zeggen, iets wat moet gebeuren voor 1 april anders wordt het contract automatisch verlengd.

VVV zou nog wel in gesprek zijn met Janssen over verlenging, maar krijgt daarbij dus concurrentie van Fortuna Sittard. Bij Fortuna wil overigens niemand bevestigen dat de club bezig is met het aantrekken van Janssen.”

4 Responses

  1. clubman

    Prima linksback voor VVV tegen voorwaarden die bij VVV passen, Venlonaar en degelijke speler die er elke week staat.
    Zou doodzonde zijn als je een dergelijke speler naar Sittard laat gaan en er opnieuw een te dure back komt die opnieuw niet beter is dan Janssen. History repeating. Mooi hier houden die jongen.

  2. OooLGooO

    Persoonlijk ben ik niet gecharmeerd van hem. Van mij mag hij gaan. Vraag is natuurlijk wat je ervoor terugkrijgt. Inderdaad heeft de geschiedenis bewezen dat de linksback positie zeer lastig in te vullen is met een echt goede linksback. Daar in tegen is dat met de rechtsback positie elke keer uitstekend gelukt de laatste jaren. Laten we hopen dat vvv een type rechtsback vind voor de linksback positie.

Leave a Reply