Fortuna stuurt Travis Cooper terug naar VVV

Fortuna Sittard heeft VVV’er Travis Cooper afgetest. De aanvaller van de Venlose club speelde eerder deze week nog mee in de oefenpot met Alverna, maar kon de technische staf niet overtuigen.

Trainer Peter van Vossen: ,,We hebben besloten niet verder te gaan met Travis. Dion Watson boekt progressie op rechts en we willen zijn ontwikkeling niet in de weg staan. Hij wil dat dit zijn jaar wordt en ik zie dat terug op trainingen en in wedstrijden.’’
Bron: www.limburger.nl

10 Responses

 1. Goodie

  Ik weet niet hoe deze site het op de pc doet, maar op de mobiel is het toch nog aardig vervelend. Hij opent de artikelen bijna nooit als je er op klikt. Vaak moet ik via facebook naar het desbetreffende artikel en hem openen om hier te kunnen reageren..

  1. Lincoln

   Ja zoals je hebt gezien zijn we bezig met een nieuwe website Goodie. Het ziet wat beter uit maar we hebben te maken met wat bugs. We hadden eigenlijk gehoopt dat deze week alles klaar zou zijn. Maar door omstandigheden zijn we eigenlijk alleen maar bezig geweest met het oplossen van problemen. Zoals de hoofdletters, de mobiele site die het gewoon niet deed, fotoverslagen die niet doorlinken. We zijn hard op weg dat alles werkt. Sorry voor het ongemak maar het is even niet anders. Het is beter zo dan dat de website een week offline is.

  1. Goodie

   Denk dat hij niet in de plannen van Steijn voor komt, dus als je hem zou verhuren kun je een speler halen die Steijn wel er graag bij heeft. Zo iets zal het wel zijn geweest denk ik.

Leave a Reply