Fotoverslag eerste training VVV-Venlo 2014/2015

Maandag 30 juni was de eerste training van VVV-Venlo voor het seizoen 2014/2015. Het was ook meteen de eerste training onder leiding van Maurice Steijn. Hij werd ondersteund door de nieuwe assistent trainer Jay Driessen en oude bekenden Ben van Dael en Wim Jacobs. Daarnaast trainde Khalouta na 2 seizoenen voor het eerst weer mee met VVV en was ook clubheld Ken Leemans aanwezig bij de eerste training.

10489887_10203637436890320_1660586517820951383_n(Foto: VVV-Venlo)
Beetje Pyro in het begin, helaas zelf geen foto kunnen maken.

 

foto(Foto via HardcoreHooligan twitter)

 

steijndriessenDe eerste training onder leiding van Maurice Steijn en Jay Driessen

 

rekken1Beetje rekken en strekken op de eerste training.

 

pushupsHet ging er meteen hard op. Bij een foute paas moest er opgedrukt worden.

 

KloetAanwinst Khalouta is beetje de bal hoog aan houden.

 

DriessenJay Driessen meteen in actie.

 

1Beetje balgevoel weer ophalen na de korte vakantie van de spelers. Leuke foto met Khalouta, Steijn, Driessen en Leemans bij elkaar.

 

sprint2De eerste training stond vooral in het teken van conditie. Er werden meerdere sprint oefeningen gedaan.

 

ma&pa2Was dit de laatste keer dat we Niki in een VVV shirt hebben gezien? Hij was erg vrolijk en had zin om te trainen.

 

vuurwerkNog een beetje pyro tijdens de training.

 

goodoldniels
Maurice Steijn was vooral aan het observeren tijdens de eerste training van VVV. Maar gaf wel al een aantal aanwijzingen waar despelers aan moeten werken.

 

2Deze week wordt er hard getrained. Komende zaterdag is de eerste oefenwedstrijd tegen onze moedervereniging VVV’03

15 Responses

   1. Lincoln

    2000 per dag maar de man is uitgeleend aan Heerenveen dus zij krijgen zeker een gedeelte VVV ging dit uitzoeken volgens mij hoe het zat

 1. kenfen

  Zo’n 150 man bij de eerste training is voor VVV begrippen best veel hopelijk is er dan ook meer animo voor seizoenkaarten. weet iemand waar daar de teller op staat ?

 2. aoje

  VVV moet maar eens op zijn strepen staan. Als Nwofor terugkeert naar VVV, dan 100% als spits en speel je dan maar in de kijker.
  “Hij wil niet in de jupiler league spelen”….wat een onzin. Hij staat onder contract. Ze laten zich in Venlo de les lezen van zo’n duurbetaalde Afrikaan en zijn management. Taferelen als vorig jaar graag voorkomen: een spits inhuren van Utrecht en je eigen best goede spits uitlenen aan Heerenveen, waar hij nog geen uur heeft gespeeld, omdat meneer graag hogerop wil. Wie is de baas hier???

  1. Ben

   Denk zou eens na, wie beslist of Nowfohr wordt uitgeleend aan Heerenveen en de Kogel, zonder enige verdere rechten, wordt gehuurd van Utrecht? Juist, ja, VVV! Niks negatiefs over de Kogel, maar met Nowfohr erbij zaten we nu in de Eredivisie en dan Nowfohr een prachtige transfer naar, wie weet waarheen en VVV ook nog eens een paar miljoen rijker.
   Wie de verkeerde beslissingen heeft genomen, zeker geen voetbaldeskunduge, mag als verantwoordelijke zijn rekensommetje opmaken.
   Misschien moeten we er ook een beetje blij om zijn, want dan zouden we weer bezig zijn met dat nieuwe stadion.
   FORZA VVV!

   1. sultana

    Wat een onzin schrijf jij hier neer Ben, zo goed is Nwofor nu ook weer niet! Knap dat jij durft te beweren dat we met hem nu eredivisie hadden gespeeld, waar haal je die onzin toch vandaan?

   2. Ben

    Inderdaad ben ik gek op een goede scotch! Maar vraag mij niet om jullie tegen te spreken. Ik zie in Nowfohr een absolute topspeler, Hij eindigt in de top . FORZA VVV !

 3. Word

  Uche nu verkopen, als het mogelijk is. En dan een echte Juup-spits halen. Zoals Calabro destijds.

  Het moet toch mogelijk zijn dat vvv ook eens een ‘gelukje’ heeft door een type Veldwijk te halen die er 20 inknikkert? Waarom kan dat bij andere (modalere) clubs nou wel?

  Neem zo’n Roland Bergkamp: wordt hier volledig verkeerd/niet gebruikt, schiet er bij dat zielloze Emmen 15 in. Ik weet dat vvv destijds ere speelde, maar toch. Had je er nu uitstekend bij kunnen hebben. En strijkt geen 240.000 op!

 4. Word

  …én werkt bij de gemeente Venlo. En daar zit het probleem: hij wil(de) die baan niet opgeven ivm toekomstperspectief, vandaar semi-prof en dus maar enkele malen per week ’s avonds trainen.

Leave a Reply