Gebrek aan strijd en kwaliteit: VVV verliest ook van Jong AZ

VVV-Venlo heeft afgelopen vrijdag verloren van Jong AZ (1-2). De tijden van mazzel zijn voorbij, waardoor nu de ware kwaliteit van dit VVV naar het oppervlakte drijft. Het spel is dusdanig slap en kwalitatief ondermaats dat de huidige positie op de ranglijst, negende, eigenlijk zelfs te hoog is. Er moet wat gaan gebeuren.

Al vroeg in de wedstrijd werd het veld bedekt met grijze rook. Geen onheilspellende wolken, maar grijze rook afkomstig van de O3-tribune. Het blijkt om een statement te gaan. De betekenis van het statement, en je raadt het nooit: een protest tegen stadionverboden. Een actie waarmee je de club potentieel in de kosten jaagt, door een eventuele boete, in combinatie met de misdragingen bij Roda JC-uit eerder deze maand, maakt dit ‘statement’ te lachwekkend voor woorden. De wedstrijd moest noodgedwongen een aantal minuten worden stilgelegd.

Na de hervatting werd al heel snel duidelijk dat Jong AZ met afstand beter aan de wedstrijd begon. Na een klein halfuur leed Rick Ketting balverlies, waardoor de Alkmaarders razendsnel konden toeslaan, wat ze ook deden. Soulyman Allouch speelde de uiterst dreigende Iman Griffith in, die Van Der Gouw in de verre hoek versloeg: 0-1…

Vlak hierna leek VVV even van zich af te bijten. Eerst schoot Ketting van een meter of 30 spijkerhard op doel, die doelman Owusu-Oduro nog maar net kon stoppen en even later kreeg ook Thijme Verheijen een kans. De vleugelaanvaller kapte naar binnen en draaide de bal richting het Alkmaarse doel. Uiteindelijk moest de lat redding bieden. De jonge buitenspeler liet aan de bal zijn talent weer eens zien, maar verdedigend oogde de Helmondenaar vaak wat te lui, waardoor de alsmaar opkomende rechtsback continu ongedekt stond.Hierna kwam Jong AZ weer wat terug in de wedstrijd en creëerde ze aardig wat kansen, waar Ennio Van Der Gouw een aantal keren goed redding bood.


Vlak voor rust kreeg VVV een (discutabele) vrije trap op de helft van Jong AZ. Verheijen zette de bal goed voor en wie anders dan Sven Braken knikte de bal uitstekend binnen, 1-1! Een tussenstand waar VVV héél goed mee weg kwam.

Een donderspeech lijkt er in de rust niet te hebben plaatsgevonden, want de spirit waarmee VVV de tweede helft het veld op stapte, is onbegrijpelijk. Net zoals eerdere thuiswedstrijden zat er totaal geen drive meer in de ploeg. Na een klein kwartiertje sloeg Jong AZ dus alweer toe. Na slecht verdedigend werk wist Yusuf Barasi de bal in de verre hoek te schieten, 1-2…
En hierna zakte zowel de strijd als de kwaliteit vér onder niveau. Kenmerkend was de actie van Simon Janssen even later. VVV kreeg een hoekschop, die eenvoudig weggekopt werd. Janssen, de enige speler op de middenlijn, besloot de bal niet de zestien te pompen, maar koos ervoor om de bal terug te spelen naar de doelman. Met een striemend fluitconcert als gevolg. En deze passieve houding, gecombineerd met onkunde aan de bal, was bij iedere speler terug te vinden. Of ze nu in basis begonnen, of net enkele seconden waren ingevallen: geen pit, geen drive, geen spirit. De fundamentele basis van het voetbal ontbrak. Levi Smans, Richard Sedlacek en Braken waren qua strijd de enige uitzonderingen op het veld, waarbij je je bij sommige jongens afvraagt hoe ze op het lijstje van Willem Janssen terecht zijn gekomen.

Na 93 minuten voetballen is het niet alleen de scheidsrechter die fluit, maar ook de supporters. Terecht. In het begin van het seizoen leek er een frisse wind te zijn ontstaan. De interne onrust, met Jos Luhukay als aangewezen hoofdschuldige, leek verdwenen. Maar met een onervaren technisch directeur en een onervaren trainer lijkt de Eredivisie, en zelfs de nacompetitie, immens ver weg. En dan begin je je toch af te vragen of Luhukay (die wél passie in de ploeg bracht) wel echt de hoofdschuldige was. Er moet wat geforceerd gaan worden, maar in welke vorm, is mij nog niet helemaal duidelijk.

Scoreverloop:
28′ Iman Griffith 0-1
41′ Sven Braken 1-1
64′ Yusuf Barasi 1-2

Opstelling VVV-Venlo: Van Der Gouw; Dekker, Koglin, Ketting, Janssen; Klaasen (73′ Sedlacek), Van Rooijen (45′ De Boer), Huisman (65′ Smans); Verheijen (73′ Kristinsson), Braken en Johansson (65′ Roemer).

Opstelling Jong AZ: Owusu-Oduro; Dekkers, Engel, Goes, Lathouwers; Buurmeester, Koopmeiners (65′ Schouten), De Jong; Allouch (90′ Postma), Barasi (65′ Reverson) en Griffith (93′ Pynadath).

40 Responses

  1. De Koel

   Jos had groot gelijk dat de jeugdopleiding van VVV nauwelijks spelers met voldoende kwaliteit oplevert. Maar ja, dat mocht hij niet zeggen van Marco Bogers. Middenmoot KKD, dat is het hoogst haalbare voor VVV de komende jaren. ‘De trap omhoog’ is een complete mislukking geworden. Helaas mogen de verantwoordelijken gewoon blijven zitten.

   1. Koelie

    Eens. Kruys begon met mazzel, maar heeft geen idee. Janssen heeft nul kwaliteit gehaald en ja Borgers had al lang gewisseld moeten worden.
    Telstar, Fc Dordrecht, Den Bosch, mvv allen clubs met de helft van het budget maar voetballen 2x beter dan VVV.

 1. beek

  Er zit ook geen enkele vooruitgang in. Simon Janssen is zijn drang naar voren helemaal kwijt. Hij speelt liever gevaarlijk terug op de keeper. De passnauwkeurigheid is erg laag. Het isniet alleen saai maar ook heel slecht.

 2. jason

  Je speelt voor 7000 toeschouwers thuis tegen jong az. Zorg dat het publiek erachter gaat staan en dat de jonkies daardoor fouten gaan maken. Dus op elke positie van het veld zorg je dat je er fel opzit vanaf minuut 1 zeker achterin. Niks van dat alles. De backs trokken naar binnen waardoor de buitenspelers van az constant vrij stonden en de bal konden aannemen. Ook op het middenveld zonedekking. Elke speler van az had in balbezit 3 a 4 afspeelmogelijkheden, een vvv speler in balbezit hoogstens 1. Door dat zonedekking kom je overal een stap te laat en kun je een tegenstander nooit onder druk zetten. Het was echt verschrikkelijk om aan te zien. Het leek bij vlagen wel pupillenvoetbal.

  Acht trainers op de bank en spelers maar warm laten rennen. Die zijn doodop als ze erin komen.

  Verder teveel stugge trage spelers bij vvv met daardoor ook nul diepgang en dus voorspelbaar voetbal. Haal eens rapper wendbare spelers. Zie er vaak genoeg lopen bij tegenstanders zoals bv top oss.

  Toen ik na de wedstrijd richting de auto liep had ik het gevoel dat de wedstrijd nog moest beginnen.

  Weer een gemiste kans om wat meer mensen aan je te binden door dit angstvoetbal.

  Maar we spelen gelukkig nog wel in De Koel dat maakt dan weer veel goed.

  Lang leve De Koel

  1. Ik denk ook dat dit een prima analyse is van het probleem, en dit speelt dan m.n. bij de thuiswedstrijden.
   Uit kun je nog op de counter spelen, zoals tegen jong Ajax en NAC, en als het dan goed staat, kun je een resultraat halen.
   Maar thuis komt dit probleem steeds terug en mist het elftal toch ook kwaliteit om b.v. het spel te maken.
   Ik denk idd. dat bij de scouting vooral gezocht moet worden in spelers met snelheid en bepaalde technische basisvaardigheden. Snelheid alleen (Roemer, mist het overzicht, Venema teveel balverlies) is niet voldoende.
   En bij de taktiek kun je idd. ook je vraagtekens zetten, omdat het opvalt dat er vaak zo veel spelers bij de tegenstander vrij staan, waardoor het vaak lijkt of de tegenstander een overtal aan spelers heeft. Het kan natuurlijk ook zijn dat de spelers de opdracht van de trainer niet uitvoeren of dat de spelers tactisch tekort schieten als ze eenmaal in het veld staan.
   Ik ben benieuwd wat de analyse van de trainer is met betrekking tot dit steeds terugkerend probleem…

 3. ponnie veag oet de pan

  Kruys rot op! Wat een bagger zet hij elke keer op het veld. Ik denk niet dat vvv de selectie heeft om mee te doen voor de titel maar dit is gewoon ondermaats. Ik hou kruys daar in eerste instantie voor vernatwoordelijk

 4. Depor

  Al de vierde thuiswedstrijd op rij beschamend voetbal. En dat notabene in thuiswedstrijden. Ik kom al sinds de beginjaren 90 in De Koel, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt.
  Verliezen is geen probleem, maar dit voetbal is niet VVV waardig.

 5. zuid1

  Werkelijk niet om aan te zien. Men kan de bal nog niet eens na de zelfde kleur spelen. Roemer slingert iedere voorzet de O tribune in. Kristinson blijft gewoon staan als hij ingespeeld wordt , balverlies. Als je ziet hoeveel ballen de verdediging inlevert ( waar de tegenstander gretig gebruik van maakt ) als het voetballend niet lukt pomp de bal dan maar op Braken en ga maar voor kick en rush. Dan gebeurd er tenminste nog iets. Wat ze de laatste thuiswedstrijden laten zien slaat werkelijk helemaal nergens op.

 6. Venlooow

  Pohhhh het was idd weer een dramatische wedstrijd gisteren.
  Je weet dat die jongens van AZ voetballend beter zijn.
  Maar zorg dan dat je met felheid, strijd en passie van die jongens wint.
  Dat was ook niet het geval. Ook al die wissels meer, wat levert het op.
  En dan hebben we het nog niet over de kans van Roemer op het laatst????
  Ik denk ook dat er eerst echt van bovenaf schoon schip moet worden geveegd en te beginnen met Marco.

 7. Ievel Knievel

  Bij VVV zijn de problemen structureler en zitten dieper in de club.

  Eén of twee poppetjes maken het verschil niet. *Trainer, technisch manager, scout of een speler, of whatever). De problemen blijven bij andere samenstellingen steeds terugkomen. Dezelfde problemen.

  Het aannemen van Maaskant is een hele grove fout gebleken, omdat vanaf het moment van ontslag er constant paniekvoetbal is gespeeld en niet gewerkt is aan een lange termijnvisie of lange termijnoplossingen, om de club voor de komende 10-15 jaar gezond te maken en te wapenen tegen tegenslagen.

  Er lag een ideaal scenario om Steijn terug te halen, maar volgens sommigen moest je daar niet opnieuw aan beginnen. Tegen de voorwaarden die VVV hem bood wilde hij ook zelf even niet waarschijnlijk. Misschien had je als club wat beter je best moeten doen om Steijn te pleasen en om in ieder geval op dat moment 2-3 stabiele jaren proberen vast te plakken aan het verblijf in de eredisivie.

  Onder alle trainers de laatste jaren ontstaan dezelfde problemen. Het integreren van flink wat jeugdspelers gaat lastig. De talenten gaan eerder met de week slechter spelen dan beter. Verheijen leek een uitzondering. Alle spelers gaan met de week slechter speler. Ook nieuwe aankopen die zeker wel iets kunnen (bewezen diensten). Binnen de club ontstaan ook ieder jaar weer barsten in de organisatie; conflicten tussen mensen. Er is dus ook iets mis met de werkomgeving en met het leiderschap, management.

  Kruys lukte het wel degelijk om met een goed gemotiveerde selectie aan het seizoen te beginnen. Lukte Jos vorig jaar ook. Dat zegt iets over hun karakters en kwaliteiten. Dat het later toch mis gaat heeft waarschijnlijk andere oorzaken. Ik denk ook dat Jos en zeker ook Kruys kwaliteiten hebben. Willem Janssen was als speler niet voor niets enthousiast over Kruys en die heeft als aanvoerder bij FC Utrecht behoorlijk wat trainers meegemaakt en ook die van een hoog niveau (Ten Hag, Advocaat).

  Ik denk dat de stad bij VVV niet in balans is en dat daar dingen spelen. Was vorig seizoen ook al zo. Verschillende stafleden zijn via de achterdeur vertrokken of ontslagen.

  We hebben een management dat al jaren aankloot en niet verstandig met geld om gaat. Belangrijke beslissingen die de toekomst van de club moeten garanderen worden of uitgesteld of doorgestreept. Besluiten die wel genomen worden, worden vakkundig verprutst. De toezichthouders zijn (zakelijk) bevriend met de uitvoerende directie. Eigen relaties (letterlijk) worden de organisatie binnen gefietst. Zo wordt een bureau en een kussen gedeeld. Toezichthouden wordt zo lastig. Hoe kritisch durven zij te zijn? Ingrijpen doen ze alweer seizoenen niet.

  Tot slot, het hoofd jeugdopleidingen is TE belangrijk gemaakt en krijgt te weinig tegengas. Tegengas wordt gesmoord. Zo ontstaat er geen gezonde werkomgeving waar een gezond gesprek plaats kan vinden over belangrijke beleidslijnen. 1 fractie binnen de club kan zo zijn zin doordrukken en dat pakt tot noch toe desastreus uit. Ook dat is zwak management, een teken van slecht leiderschap. Een ongezonde werksfeer.

  Stel je zelf de vraag: gaat het beter of slechter dan verleden seizoen? Of hetzelfde? Is er wat veranderd?

 8. mats

  Of de spelers zijn te slecht om de tactiek van Kruys op te volgen, of hij is gewoon een matige trainer. Helaas denk ik beide.

  Scouting is ook niet goed als ‘mindere’ clubs met minder budget wél een voetballende ploeg op het veld weten te krijgen.

  Spelers als Dirks, Sedlacek, Ketting,, VanRooijen, Huisman, Klaassen, ….zijn die nou echt zo slecht? Het is wéér hetzelfde euvel… spelers worden bij VVV niet beter. Niet individueel en niet in teamverband.

  En wie spelers als Yasar, Roemer, Koglin en Kristinson een contract geeft ipv fatsoenlijke backs te contracteren is gewoon niet helemaal lekker.

  Gelukkig valt er nog een beetje te genieten van Verheijen, Johansson en Braken…..

  En Bogers moet echt plaats gaan maken… wordt het geen tijd voor witte zakdoekjes ???

 9. Relax its only Soccer

  Tja … dat was niet best. Maar wat speelde Jong AZ goed en verzorgd voetbal. Maar er lopen dan ook even 4 spelers rond die ze zo in het eerste van AZ kunnen inpassen zoals Barasi, Koopmeiders, Buurmeester en De Jong. En dat vind ik het lastige van ploegen zoals Jong PSV, Jong AZ en Jong Ajax. Die teams worden met het jaar beter en beter! Er komt steeds meer geld beschikbaar voor die teams omdat de grote clubs echt wel inzien dat het loont. En ja … daar moeten wij dan iets tegenover zetten. Maar strijdlust is niet altijd het medicijn. Toevallig wel afgelopen maandag bij Jong Ajax. Maar juist de uitblinkers daar (Thijme, Carl en met name Rick) haalde gisteren hun niveau niet. En dan val je blijkbaar meteen door de mand. Uitgerekend de al weken uitstekend verdedigde en voetballende Rick Ketting geeft 2 maal zomaar de bal cruciaal aan de tegenstander waaruit meteen een goal valt. En dan moet het ook wel meteen even meezitten bij onze aanvallen … helaas! En let op … de teams zijn dit jaar wel erg aan elkaar gewaagd, vanzelfsprekende uitslagen is niet meer. Wij waren gisteren teleurgesteld omdat we veel van ons VVV hadden verwacht, maar wat dacht je van de uitslagen van Heracles, PEC, NAC, ADO, Eindhoven … en dat is dan gewoon de top 4 die dus óók door de mand vallen!!

 10. Louis van Gaal

  VVV heeft met Kruys een prima trainer maar de kwaliteit van de selectie is simpelweg zeer matig. Je kunt hier van Gaal, Advocaat of Mourinho neer zetten dat maakt geen verschil…Zoals voor het seizoen al vaker aangegeven gaat deze selectie na 38 wedstrijden uitkomen tussen plaats 10 en 16 afhankelijk hoeveel geluk men heeft. Als je moeite hebt met Dongen in de beker weet je al genoeg.

  1. Ievel Knievel

   @ louis

   Als dat zo is (en ik denk dat het waar is), waarom spreken de directie en de technische beleidsbepalers dit dan niet gewoon uit? Waarom zijn ze niet gewoon eerlijk? Waarom houden ze de supporters en sponsoren (de achterban) steeds keer op keer een vette worst voor? Waarom zeg je dat je dit jaar voor top 8/ play offs gaat?

   Waarom ontstaat er een conflict met Jos Luhukay en waarom zeg je in de pers dan dat Jos onder gepresteerd heeft? Dat heeft hij namelijk alles behalve. Hij is wel met stront behandeld door directie en het technisch hart.

   Wie heeft daar dus schuld aan? De directie en het technisch hart. Niet de trainer die alles geeft en zelfs een seizoen bijgetekend had, ondanks matige prestaties ver beneden zijn stand.

 11. Louis van Gaal

  Vorig seizoen kwamen Derks en Sedlacek in de wimterstop. Ik denk dat 9 van de 10 supporters dachten aah 2 spelers met absolute meerwaarde voor VVV… Sedlacek was na een paar wedstrijden geblesseerd en hebben we niet meer gezien. Derks speelde prima tot hij geblesseerd raakte. Met beide was ik blij dat ze ook dit seizoen bij VVV speelde….maar wat gebeurd er beide ontwikkelen zich niet door, sterker nog ze staan nog niet meer in de basis, bij een VVV dat op een zeer matig niveau speelt.. hoe kan dat? Waarom ontwikkelen dit soort spelers zich niet door? De enige die zich dit seizoen door ontwikkelen zijn Verheijen en Van der Gouw en verder niks, nada niemand… wie het weet mag het zeggen

 12. twiggy11

  Er wordt volgens mij alleen op tikkie breed en tikkie achteruit getraind.
  Aanvallend steld het helemaal niets voor
  Een plus puntje is de keeper voor de rest
  amateurs niveau. Inclusief staf en bestuur.

 13. De Realist

  Dit krijg je ervan met BetCity als sponsor. Waarschijnlijk hebben alle VVV spelers 1-2 als eindstand gewed. Nu even serieus….wat was het bagger, we zakken steeds verder het moeras in. Volgens Marco is het bier echter nog lang niet op, dus geen paniek voor hem.

 14. robvvv

  Ik kom al 65 jaar naar de Kraal/de Koel …. Ik ga langzaamaan een vergelijking maken met de teloorgang in het begin/midden jaren 60 … afzakken naar de 2e divisie was toen onontkoombaar…. Het gaat nu onder de hand dezelfde kant op…. Het is dat er geen degradatie mogelijk is maar dit is nu wel echt tranentrekkend.

  1. supportertje

   Met jou komen er veel meer mensen al lange tijd, en zijn trouw aan de club. Echter word het ze wel moeilijk gemaakt. Als we het afzetten tegen de zes eerste wedstrijden van het seizoen, is het nu wel pover wat ze laten zien. Die eerste wedstrijden werd er redelijk gevoetbald en de rest goed gemaakt met bikkel harde strijd. Ook nu word er gestreden, maar anders, en het lukt gewoon niet meer. Ook het geluk is niet meer aan hun zijde. Je kunt je afvragen er in de groep gevaren is. Ook de sterkhouders die op het veld een basisplaats hadden zijn verdwenen. Wat is daar mee gebeurt, waarom zo veel gewisseld in de opstelling. Duidelijk is dat de groei van spelers onder de maat is gebleven. Ligt dit aan de spelers, of aan de TS. Vooral het vertrouwen lijkt geslonken van de spelers. Achterin klopt het niet meer, komen veel doelpunten tot stand door persoonlijke fouten. Stoor VVV vroeg in de opbouw, dan zitten ze gelijk in de problemen. Vooral dat eeuwige gebrei achterin leidt tot veel ergernis bij de supporters. Maar vaak kunnen ze niet anders omdat er niemand echt aanspeelbaar is. Vooral op de flanken kan de de aanvallende ploeg lekker zijn gang gaan. Bijna altijd iemand vrij en aanspeelbaar. Het constante naar binnen trekken van VVV spelers is hiermede oorzaak van. Tevens laat de handelingssnelheid van de spelers te wensen over. Vaak word de vrije man niet gezien, of te laat aangespeeld waardoor de ruimte weer verspeeld is. Daardoor is ook de aanvoer naar voren alleen maar via hoge ballen die dan doorgekopt worden, naar wie eigenlijk, want er staat niemand. En dat gaat al weken zo. Veel werk aan de winkel voor de spelers, en TS. Er moet snel iets veranderen, wil het seizoen weer niet eindigen in mineur, naar het frisse en positieve begin hiervan.

   1. VeniVidiVici

    Volledig mee eens, hoe kan het dat we in het begin van het seizoen zo geweldig counterden vanuit een redelijk gesloten verdediging. Waarom spelen we 433 terwijl we er de spelers niet voor hebben? Ik was onder de indruk van Kruijs hoe hij in de media overkwam, maar begin ernstig te twijfelen aan de staf nu. Sls je denkt dat het niet erger kan na Dord, krijg je deze wedstrijd voorgeschoteld in een volle Koel. Los zand, beschamend, niemand en geen enkele linie die beter wordt. De enigen die zich onderscheiden zijn onze keepers en Braken tot op zekere hoogte. Wat is er met Sadlecek en Dirks gebeurd, die hadden toch echt wel potentie. Vroeger hadden we nog een aansprekende spitsentrainer die spelers individueel beter maakten, hoe zit dat nu in elkaar? Onbegrijpelijk dat we niet in staat zijn om te groeien met het team, jaar in jaar uit.

 15. RuiverCity

  Wanneer toont VVV (lees RvC) daadkracht door zowel Bogers als Roger Bongaerts weg te sturen? Bongaerts bepaalt al jaren en jaren het jeugdbeleid. Wat is er uit voortgekomen? Nog geen handvol spelers die zelfs maar KKD-niveau aankunnen. Stop snel met die Roemer, Simon Janssen (als linksback), etc.
  In de regio zit echt wel talent, maar VVV weet ze blijkbaar niet te vinden of ze worden bij VVV dusdanig slecht begeleid dat ze zich niet door ontwikkelen.
  Onze club gaat langzamerhand naar de mallemoeren. Zal er niet vanop kijken als er binnenkort donkerrode cijfers naar buiten komen.
  7000 toeschouwers waarvan de helft gratis binnen is gekomen. Dan worden de trouwe supporters helemaal horendol van de rondrennende jeugd die amper naar de wedstrijd kijkt.
  VVV is op een verkeerde manier bezig om haar imago te verbeteren. Prestaties op het veld is nummer één, maar randzaken zoals eerder genoemd, een geluidinstallatie die al jaren faalt zijn mede belangrijk.

  Het tikkie-breed of tikkie-terug hebben we nu wel gezien. Het betonvoetbal van Ton Lokhoff was zelfs nog beter.
  Jos Luhukay heeft de hele tijd gelijk gehad met zijn (interne) kritiek. Maar bij VVV is het vooral ons-kent-ons en diegenen houden elkaar de hand boven het hoofd.

  WEG met deze mensen die onze club kapot maken!!!

  1. Gerardus

   De Financiën zullen waarschijnlijk nog wel erg groen zijn over afgelopen jaar. De transfer van Giakoumakis, van Crooij en Da Graca zullen in dat boekjaar zijn opgenomen. De salariskosten zijn vorig jaar ook flink gedaald omdat veel dure spelers hun contracten afliepen. Daarnaast krijg je nog een smak TV geld mee als degradant zijnde, wat je stapsgewijs afbouwt in een aantal jaren.

   Over de Financiën van dit jaar wil ik niet eens denken. Dat gaat diep en diep rood zijn waarschijnlijk.

   1. Grad

    ‘De Financiën zullen waarschijnlijk dit jaar nog wel erg groen zijn.’
    Dus als je niet nadenkt kom je tot deze conclusie?
    ‘Over de Financiën van dit jaar wil ik niet eens denken. Dat gaat diep en diep rood zijn waarschijnlijk.’
    @Gerardus lijkt me, dat je bij de eerste quote bedoelt afgelopen seizoen en de tweede het lopende seizoen.

   2. Gerardus

    Excuus Grad, je hebt gelijk. Ik doelde op het binnenkort van RuiverCity. Maar ik had natuurlijk afgelopen boekjaar bedoeld.

    Dus bij deze: Afgelopen boekjaar zullen de cijfers nog wel erg groen zijn. De cijfers over dit jaar zullen waarschijnlijk niet anders dan donker rood zijn ;).

    Helaasch

Leave a Reply