Geen contract voor D’Alberto bij VVV

De testspeler van Anderlecht Anthony D’Alberto komt niet in aanmerking voor een contract bij VVV. Hij heeft de afgelopen week en tijdens de 2 oefenwedstrijden te weinig indruk gemaakt op Maurice Steijn en zijn staf. Hierdoor blijft de vacature in de verdediging open staan en kan het zomaar zijn dat we binnenkort een nieuwe testspeler mogen verwelkomen.

Australiërs
De Australiërs Travis Cooper en Harry Ascroft mogen van Maurice Steijn daarnaast uitkijken naar een andere club. Ook zij komen niet in aanmerking voor speeltijd bij de club.

Bron: Dagblad de Limburger

34 Responses

 1. YowVVV

  Cooper de publiekslieveling, echter het mini project Australië blijkt dus mislukt, hopelijk laten ze hun mentaliteit achter.

  Waarom Seip niet halen voor 1 jaar met een optie voor nog 1 jaar (kun je straks nog kijken).

  Als de selectie zo blijft naar mijn mening nog een verdediger en een middenvelder (bikkel) centraal er bij en back up lijstje met keeper en centrum spits.

  1. Godfried van Bouillon

   Een flop. wat had jij dan verwacht van een samenwerking? Dat VVV aan de haal zou gaan met de aller grootste talenten uit Portugal, Brazilië en Australië?

   Deze samenwerking heeft waarschijnlijk geen cent gekost. Ze hebben spelers op proef gehad, maar deze bleken niet de kwaliteiten te hebben die VVV hoopte te hebben. Een samenwerking houdt meer in dan eenzijdig spelers ontvangen.

   Kijk naar Ajax Cape Town. Welke voetballers heeft Ajax via dit project ontvangen? Een samenwerking kan ook plaatsvinden om naamsbekendheid te vergroten, contacten op te doen, maatschappelijk bezig zijn etc. etc. En natuurlijk hoop je dat er een goede spelers per ongeluk de kant op komt. Maar daar ga je in eerste instantie niet van uit! De hele wereld is op deze samenwerkingen en talenten uit. Dus waarom zou het alleen VVV lukken?

 2. Ben

  Ik denk eerder dat VVV goed heeft gezien dat Anderlecht niet zo maar hun aanvoerder van het beloften team laat gaan.
  Ik zie liever dat VVV het probeert met eigen jeugdspelers of jonge spelers uit de omgeving dan “oudere” spelers die mogen gaan en dan voor clubs als VVV kiezen. FORZA VVV, we gaan er voor.

  1. Godfried van Bouillon

   De Regt heeft volgens mij ruimschoots bewezen te kort te komen voor het niveau dat VVV nastreeft.
   Zeker goed voor de middenmoot van de JL, maar ik ben van mening dat VVV écht hoger moet inzetten dan dat.
   Wil je terug naar de Eredivisie kan je niet met dergelijke verdedigers aan komen kakken. Veel te langzaam.

 3. YowVVV

  @godfried

  Geen cent gekost? VVV volgde Cooper al jaren, hij en zijn andere vriend hebben echt wel tonnen gekost. Denk alleen al eens aan salaris, reiskosten e.d. Per saldo blijkt hun waarde 0 te zijn. Niets ten opzichte van die jongens maar dan kun je het beter in de buurt, desnoods Europa zoeken. Makkelijker scouten ook.

  Benni heeft Ajax toch echt wat opgeleverd trouwens, antwoord op je vraag

  1. Godfried van Bouillon

   Ja, en de koffiejuffrouw kost ook geld.

   Natuurlijk ontvangen deze spelers loon. Maar dat staat los van kosten die verbonden zijn aan de samenwerking met buitenlandse clubs.

   Röseler, Reimerink en Bergkamp hebben VVV ook geld gekost.

   Daarbij, reiskosten, huisvesting etc. zijn inbegrepen. Of denk jij dat elke speler van VVV bovenop hun loon een auto en huis krijgen??

   En Benni, ja, inderdaad, zegt genoeg dat je met deze naam komt.

   1. YowVVV

    @godfried

    Je feitenkennis is beroerd, benni is toen verkocht voor 5,28 miljoen!!! De spelers die je noemt zijn nog enigszins van waarde geweest, bekijk het aantal wedstrijden en invalbeurten maar eens. Cooper heeft regelmatig stage gelopen bij vvv, nee Cooper en zijn zaakwaarnemer gaan dat allebei de reiskosten, retourticket Australië echt niet betalen.

    Ik heb genoeg onzin gehoord, ga er niet dieper op in. Het gaat om ons VVV, hopelijk op korte termijn nog wat versterking. 5,28 milj benni 😉

   2. Godfried van Bouillon

    Hahahaha, jij Googled de transferwaarde van Benni en roept dan dat mijn feitenkennis beroerd is?! Goed zo cowboy!

    Ajax Cape Town is opgericht in 1999 (aldus Google, niks feitenkennis). In 15 jaar levert het Ajax dus 1 speler op.
    Zeer succesvol inderdaad. Ik durf overigens te wedden dat het opstarten van Ajax Cape Town meer heeft gekost dan 5,28 mln, maar dat terzijde.

    En jij beweert dat Bergkamp en Reimerink van waarde zijn geweest?? Dan ben je geen VVV Fan als je dit roept.

    Ow, ja, Cooper heeft inderdaad 1 keer stage gelopen in Venlo, klopt. En het zal inderdaad zo zijn dat VVV zijn vliegticket heeft betaald. Dus? Ik denk dat een vliegticket van 1000 euro er wel vanaf kan voor een BVO.

   3. YowVVV

    Zelfheersende berichten en reacties, geef gewoon toe dat benni individueel flink heeft opgeleverd, jij dacht van niet. Is zelfs iets meer dan mijn verwachting was.

    Jij weet ook dondersgoed dat die 2 Australiërs in totaal tonnen hebben gekost, maar jij trekt in verhouding met een koffiejuffrouw.

    Ik geen fan van vvv? Blijkbaar steunde jij niet eens de 3 genoemde spelers, want ze waren niet van waarde. Iedere speler is weleens van waarde geweest zelfs onze prince. Is Niels ook niet van waarde omdat ie kwalitatief te kort komt maar dit met inzet compenseert haha, het is goed. Het collectief was de laatste jaren gewoon bagger en niemand knapte het vuile werk echt op.

    We kijken naar het komend seizoen, Forza VVV! Don’t worry be Venlo

   1. Lincoln

    Volgens mij vergeten heel veel mensen inderdaad wat je zegt. De jongens hebben geen recht op een buitenland salaris omdat ze ‘gewoon Europeanen’ zijn. Hierdoor verdienen zoals onze goede vriend Word zegt niet zoveel als jullie denken dat ze verdienen.

   2. Godfried van Bouillon

    Exact. Maar pas op! Een andere mening dat YowVVV en je kennis is beroerd!

    Daarbij is Cooper gewoon ondergebracht bij een Venloos gezin, dus qua huisvesting valt dat ook allemaal wel mee. Bij VVV weten ze donders goed wat ze doen. Laat ondernemen maar aan Berden over.

   3. Word

    Cooper woont ‘gewoon’ in een rijtjeshuis in Venlo-Oost. Eerst alleen, daarna met Harry en nu met Harry en diens vriendin. Niks bij een Venloos gezin.

 4. Goodie

  Nog 2,5 week tot de start van de competitie. Ik hoop dat VVV een deadline trekt, tot aan de eerste wedstrijd kunnen spelers vertrekken en niet later. Anders krijg je weer die paniek aankopen op het laatste moment. Naar mijn inziens is de aanval compleet. Een CV en nog een bikkel op het middenveld, een type Leemans of Nieuwendaal (Sparta). Daarbij komt nog het opvangen van vertrekkende spelers als Nwofor of Maenpaa nog.

 5. Goodie

  Jens Janse traint bij VVV mee, volgens Valckx is hrt niet de bedoeling dat hij een contract krijgt en houdt hij enkel zijn conditie hier op pijl.

  Dit verhaal komt wel geloofwaardig over. Janse is een back als ik het mis heb, maar de prioriteit ligt bij een CV.

   1. Lincoln

    Dat denk ik niet! Joppen heeft nog geen minuten gemaakt en is nog steeds geblesseerd. Hij traint al sinds het begin van het seizoen samen met Post apart. Het kan zijn dat zijn blessure langer duurt dan verwacht. En misschien durft Steijn het niet aan met Donkers. Ik denk dat ze een CV zoeken die ook als rechtsback kan fungeren. Maar het valt me op dat alle verdedigers die op proef zijn, allemaal op de rechtsback positie spelen.

   2. Godfried van Bouillon

    Daar kun je wel eens gelijk in hebben.

    Ik zie Jens trouwen maar wat graag onze ploeg komen versterken. Geweldige jongen met power, ervaring, binding met club en omgeving en (voorheen) altijd een goede drive.

    Verder hoor ik niemand over een eventueel nieuwe spits! Naast Nwofor heeft VVV geen échte centrumspits in de selectie. Alleen buitenspelers die er ook kunnen spelen. Gaat onze Nigeriaanse vriend onverhoopt weg, zit je zonder diep aanspeelpunt.

    Lees net dat Avdic weg mag bij AZ. Komende wedstrijd moet Stan maar eens met Stewart babbelen?

   3. Goodie

    Khalouta kan ook in de spits. Het is niet direct het belangrijkste. VVV kan nu beter het geld nuttig benutten aan een CV, dan die bikkel op het middenveld, en als laatste pas die spits.

 6. Godfried van Bouillon

  Ik kan me sterk vergissen. Maar volgens mij heeft VVV dan 10 spelers in de selectie voor 4 posities. 2 CV en 2 CM. Lijkt mij redelijk overdreven voor een club die hoogstwaarschijnlijk snel uit de beker ligt en daardoor maar in één competitie actief is. Promes, Balkestein, Altheer, Ascroft, Vilters, Post, Sevinc, Kruijsen, nieuwe CV, nieuwe CM.

  Totdat hier iemand weggaat zou ik voor deze posities niets nieuws kopen. Al is het alleen maar dat ik zo een-twee-drie niet zou weten wie er dan op de bank moet zitten. Het centrale duo achterin lijkt mij duidelijk, net zoals de twee controlerende middenvelders.

  1. Lincoln

   Ascroft mag (moet) vertrekken. Daarnaast is VVV wel degelijk op zoek naar versterkingen in dan hebben ze de prioriteit achterin. De proefspelers zijn steeds CV’s maar in de oefenwedstrijden spelen ze op de Rechtsback positie. Dan denk ik dus dat ze op zoek zijn naar een CV die uit de voeten kan op de rechtsback positie. Ascroft is zo’n speler maar hij is niet goed genoeg. Onze vaste RB, Joppen is geblesseerd en weten niet voor hoe lang. Dan heb je nog Donkers maar ik denk dat Steijn het niet aandurft om met deze jongen te beginnen. Is goed voor de bank maar als je bij de bovenste 5 wilt horen moeten alle posities goed bezet zijn.

  2. Goodie

   Dit zijn ondermaatse spelers. Bij het duo Promes-Balkenstein is het vorig jaar ook een aantal keer flink fout gegaan. Daarbij heb je met Post en Secinc als CVM nog steeds geen bikkel in de selectie die dit hele team op sleeptouw neemt. Hoevaak is er vorig jaar geklaagd dat er 9 ideale schoonzonen op het veld stonden (Wolters en Maenpaa waren prima)..? Er waren weinig mensen die een duel aan durfde te gaan.Met een Ascroft en een Kruijsen ga je het eecht niet redden hoor.

   1. Ben

    Goodie, “Alles kump good” zeker weite en anders zeen we ôs aan de tap! FORZA VVV!

   2. Godfried van Bouillon

    Jij mag ze dan ondermaats noemen, maar het duo Promes-Balkestein heeft helemaal niet zo vaak samengespeeld, aangezien Promes een half seizoen geblesseerd is geweest. Daarnaast zou ik Sevinc nooit op de bank zitten (hét talent van VVV) en Post ook niet. Hij is naar mijn mening gewoon een te goede voetballer voor op de bank.

    @Lincoln Je hebt gelijk dat Ascroft te horen heeft gekregen dat hij naar een andere club mag uitzien. Maar wanneer hij geen club vindt, zal hij gewoon onder contract bij VVV blijven. Net zoals Cooper.

    Ik denk inderdaad dat ze op zoek zijn naar een rechtsback die eventueel ook in het centrum uit de voeten kan.

   3. Goodie

    Maar dadelijk is Promes weer geblesseerd en dan? Weer met Altheer spelen? Ik zou Promes op de bank zetten en een betere halen. Over Sevinc ben ik het met je eens. Maar wie hebben nu als vervanger van Post en Sevinc? Kruijsen? Nee dit tean heeft naar mijn mening een echte leider nodig die door het vuur gaat voor het team. Die loopt er nu niet tussen, vandaar dat ikhoop op die vevervanger van Post.

   4. Godfried van Bouillon

    Maar dadelijk is Promes weer geblesseerd en dan?
    Dat geldt natuurlijk voor elke positie! Iedereen kan geblesseerd raken. Dan zou ik me helemaal zorgen maken om de nummer 10 positie!

   5. Goodie

    Maar Promes kun je niet opvangen. Met Altheer, maar die kan de spits niet bij houden. Daarom moet er een nieuwe CV bij. Een 10 is overbodig. Je hebt Yuki als 1e keuze, en vvervolgens nog Gijzen, Hendriks, Van Crooij en eventueel Khalouta nog. Van Crooij heeft het toch aardig gedaan in de oefenwedstrijden als ik de reacties zo hoorde.

 7. Godfried van Bouillon

  Altheer kan prima Promes vervangen mocht dat nodig zijn. Was bij Helmond een van de sterkhouders. Heeft in Venlo nog steeds niet écht een kans gekregen. Daarbij, wanneer volgens jou Gijzen, Hendriks en van Crooij Yuki kunnen vervangen, moeten Altheer, Ascroft en Vilters Promes ook kunnen vervangen. Van hetzelfde laken een pak.

  Maar we zien wel wat er gebeurd. Volgens mij zitten wij op een andere lijn wat dit betreft.

Leave a Reply