Geen extra kaarten voor kampioenswedstrijd tegen FC Eindhoven

Het is VVV gisteren niet gelukt om de titel binnen te slepen. Maar dat we kampioen worden staat zo goed als vast. We hebben 1 puntje nodig in de komende 3 wedstrijden. De eerste kans om kampioen te worden is tegen FC Eindhoven. Doordat vele al op tijd door hadden dat het gisteren niet ging lukken waren de kaarten al voor het einde van het fluitsignaal uitverkocht.

De club heeft nog geprobeerd om het uitvak uit te breiden maar dit is niet gelukt. Zoals verwacht heeft lokale driehoek o.l.v. de burgemeester van Eindhoven, geen toestemming gegeven. Deze mensen zijn namelijk allemaal bang en laten angst regeren!

Om voor de thuisblijvers enigzins er een mooi feestje van te maken opent VVV-Venlo vrijdagavond wederom haar indoor Fanzone bij Limianz. Hier kunnen de spelers uitgezwaaid worden richting de Eredivisie en daarna onder het genot van een biertje de wedstrijd via een groot scherm bekeken worden.

4 Responses

 1. De Realist

  In januari dit jaar zijn er problemen geweest bij de wedstrijd FC Eindhoven – De Graafschap. Wellicht is dat de reden waarom er een bus-combi is en ook geen extra kaarten buiten het uitvak.

 2. De Realist

  FC Eindhoven-fans vol op de vuist met de politie: meerdere gewonden
  13 januari 2017

  De Gelderlanderdownload
  Tijdens de wedstrijd tussen FC Eindhoven en De Graafschap zijn vrijdagavond rellen geweest op en rondom de tribunes. Dat meldt De Gelderlander. Het ging om supporters van beiden clubs die elkaar opzochten. Er zijn meerdere Eindhoven-fans gewond geraakt toen de politie moest optreden.
  Combiregeling
  In de rust gingen fans van FC Eindhoven op zoek naar een aantal supporters van De Graafschap, die buiten de combiregeling om op de tribune (niet het uitvak) zaten. Fans van FC Eindhoven wilden de confrontatie zoeken met de Achterhoekse aanhangers, maar werden door de politie met de wapenstok teruggedreven naar hun eigen vak aan de overkant van het Jan Louwers Stadion.

  Gewonden
  Enkele van hen raakten daarbij gewond en moesten behandeld worden. Ook gooide de politie na rust De Graafschap-fans uit het vak waarin ze zaten maar niet thuishoorden.

Leave a Reply