Georgios Giakoumakis bij selectie Grieks nationale elftal

Onze Griekse spits Georgios Giakoumakis is uitgenodigd voor het Griekse nationale elftal voor de komende interlandperiode. Dat maakt VVV-Venlo bekend:

“De goede prestaties van Georgios Giakoumakis in de Eredivisie blijven niet onopgemerkt. De Griek, die momenteel met zijn zes gemaakte doelpunten de tweede plek op de topscorerlijst deelt met Danilo (FC Twente), Vloet (Heracles) én Berghuis (Feyenoord), heeft een uitnodiging gekregen van de Griekse bond. Hij zal zondag 8 november aansluiten bij het Griekse nationale elftal.

De bondscoach van Griekenland is John van ’t Schip. Hij speelt met zijn team drie wedstrijden tijdens de interlandperiode. Woensdag 11 november treden de Grieken in Athene aan voor een oefeninterland met Cyprus ( 15.45 uur). Zondag 15 november gaat het dan écht om de knikkers: in Chisinau speelt het team van Giakoumakis tegen Moldavië ( 20.45 uur) in de Nations League. Vier dagen later is Slovenië de tegenstander in die zelfde competitie ( 20.45 uur). Griekenland bezet momenteel de tweede positie in League C, groep 3 met twee punten achterstand op Slovenië.”

2 Responses

  1. jurgen

    1 zwaluw maakt nog geen zomer, maar dan kun je zien hoe snel iets kan gaan. Heeft hij de mazzel dat een Nederlander bondscoach is, denk niet dat hij van tevoren dit bewust had ingeschat. Hij weet natuurlijk wel dat deze bondscoach de eredivisie volgt en dat is zijn mazzel. Mocht hij dit niveau vasthouden, heeft VVV een internationel binnen de club, die gewoon een ander prijskaartje heeft bij eventuele verkoop. Wordt de juiste prijs betaalt, gewoon verkopen, op zijn hoogtepunt, pakken wat je pakken kan. Je ziet het bij Feyenoord, met hun altijd geblesseerde spits van 17 miljoen. We gaan ut meemaken, eerst maar eens 3 punten tegen Heracles, onze Griekse vriend zal zeker extra gemotiveerd zijn.

    1. chretien

      Misschien houdt hij zich nu tegen Heracles juist in… Hij wil natuurlijk nu niet geblesseerd raken. Ik ben alleen verbaasd dat hij eerder weinig scorend is geweest. Maar waarom werd hij dan toch steeds opgesteld bij de vorige clubs? Wellicht meer aangever of aanspeelpunt in de voorhoede gebruikt? In ieder geval is het zo dat de gescoorde doelpunten voor ons VVV vaak ook nog eens spectaculair en mooi zijn. FORZA GIA!

Leave a Reply