Ger van Rosmalen stopt als teammanager bij VVV-Venlo

Mister VVV, Ger van Rosmalen is geen teammanager meer. Dit meldt Dagblad de Limburger vanmorgen in de krant. Van Rosmalen zet zijn werkzaamheden voort als maatschappelijk ambassadeur bij VVV.

Wie de opvolger als teammanager bij VVV-Venlo is nog niet bekend.

Bron: Dagblad de Limburger

10 Responses

 1. kiekoputspelke

  Jammer, want Ger van Rosmalen is voor velen HET gezicht van VVV en daarom paste hij perfect in deze rol !!
  Opvallend dat wederom iemand plotsklaps zijn functie binnen VVV neerlegt en een leegte achterlaat….
  Dit gebeurde eerder met het vertrek van Hay Thissen en Jan Snel.

 2. Godfried

  Omdat hij hét gezicht is van VVV gaat hij dus de rol als maatschappelijk ambassadeur! Een rol waarbij hij veel meer naar buiten zal treden dan nu het geval is! Prima toch!

 3. Louis van Gaal

  Als je het gezicht bent van de club wil nog niet zeggen dat de rol perfect bij je past. Lijkt me best een zware rol teammanager en ik denk dat een fuinctie als ambassadeur beter bij Ger van Rosmalen past als die van manager… Goede beslissing !!

 4. JB83

  Lijkt me duidelijk waarom…..zijn fulltime functie als team manager gaat weg en hij gaat part time als ambassadeur van de club door….kosten besparing als je het mij vraagt. Door die functie op de heffen hebben ze misschien net dat beetje extra om iemand als Ralf Seuntjens binnen te halen. Hetzelfde verhaal voor de andere twee heren. VvV heeft geen geld dus moeten ze wel saneren en alleen de hoogst nodige functies handhaven. Bij alle bedrijven waar het slecht gaat zie je dit soort functies sneuvelen.

Leave a Reply