Ger van Rosmalen teammanager 1e elftal VVV

Met ingang van 1 augustus wordt Ger van Rosmalen benoemd tot teammanager van ons eerste elftal. De 58-jarige Van Rosmalen gaat zich bezighouden met diverse taken rondom de selectie van VVV-Venlo. ‘Rossie’ droeg 13 seizoenen lang het shirt van onze club en speelde in totaal meer dan 400 officiële wedstrijden in de periode 1975-1988.

Ger van Rosmalen was naast speler ook enkele jaren actief als jeugdtrainer bij VVV-Venlo en hij is een van de grote kartrekkers van ALD VVV. Daarnaast neemt hij regelmatig de taak op zich om als coach op te treden bij wedstrijden van het sponsorelftal van de VVV-Venlo BusinessClub.

Ger is blij met zijn aanstelling: “Officieel begin ik pas 1 augustus, maar tot die tijd ben ik natuurlijk al bezig met mijn voorbereidende werkzaamheden. Nu nog part-time, maar vanaf 1 augustus zal ik full-time bij de club werkzaam zijn. Ik hoop met mijn ervaring de spelers en de technische staf te kunnen ondersteunen. Ik heb er in elk geval heel erg veel zin in!”

Bron: VVV

15 Responses

 1. Goodie

  BMG en Fenerbache wilde komen voor de HTM, maar beide zijn afgekeurd door de gemeente. Fenerbache zou ik me nog wel kunnen voorstellen. Groot deel van de supporters daar zijn randebielen , maar waarom geen Gladbach? Ook probeert VVV nog wel Seip te behouden, alleen moet zijn salaris wel in het budget van VVV passen. Hopen dat niemand zich meer voor Seip meld.

 2. labradorvvv

  Dullens weg bij VVV

  Willy Dullens is geen technisch adviseur meer bij VVV-Venlo.

  De oud-international vindt dat zijn adviserende rol te beperkt is bij de Venlose club. Dullens werd drie jaar geleden door voorzitter Hai Berden bij de club gehaald. Hij gaf technisch advies over potentiële aankopen van VVV-Venlo.

  De Sittardenaar betreurt zijn vertrek bij de Venlose club. ‘Maar als mijn inbreng niet meer nodig is, dan leg ik me daarbij neer. Daarom heb ik me vanaf heden terug getrokken’, aldus Dullens tegenover L1.

  Bron; L1.nl

Leave a Reply