Gerucht: “Feyenoord heeft Giakoumakis op shortlist volgens Griekse bron”

Vanavond bereikte ons het bericht uit Griekenland dat Georgios Giakoumakis op een shortlist zou staan bij Feyenoord. De Rotterdamse club heeft nogal wat pech in de aanvallende linie en de spoeling is dun in Rotterdam-Zuid. Volgens een Griekse bron zou Giakoumakis een antwoord kunnen zijn.

VVV-Venlo zou Giakoumakis niet tussentijds willen kwijtraken, maar aan de andere kant – wanneer er financieel goed verdiend kan worden, zal de Venlose club hierover moeten nadenken. VVV-Venlo zou dan een bedrag van 4 miljoen euro verlangen van Feyenoord of een andere club.

Navraag bij clubwatchers van Feyenoord heeft vooralsnog geen bevestiging of ontkenning opgeleverd. De komende tijd zal ons meer leren over de betrouwbaarheid van dit gerucht.

26 Responses

 1. Rossie

  Nooit, never, niemals in de winterstop laten vertrekken. Ook al krijg je 4 miljoen of meer voor. Dat is echt het allerallerallerdomste wat je zou kunnen doen. Giakoumakis kan je in z’n eentje in de eredivisie houden. Dat geld maakt geen doelpunten en wie je er dan evt voor haalt als vervanger(s) ook niet op voorhand. Moet nog maar blijken dan. Echt een veel te groot risico. Als ze dat doen verklaar ik ze echt definitief voor gek. Je hebt nu de evt topscorer van de eredivisie toevallig in huis, koester hem! Laat hem in iéder geval dit seizoen afmaken. Maar VVV kennende…vertrek Giakoumakis = degradatie vrees ik. En dat is het allerzwartste doemscenario. Niet doen dus.

 2. chretien

  Kijk als Feyenoord 17 miljoen te weinig vindt voor Jörgensen, dan moeten ze wel 30 miljoen voor Giakoumakis over hebben. Geld is iets wat Feyenoord niet heeft.

 3. Rossie

  Van de andere kant: als je genoeg geld krijgt om Luhukay te laten komen + een goeie scorende spits + een goeie centrale verdediger, dan betekent dat misschien óók wel handhaving. Lastig.

 4. Wat mij betreft niet verkopen gedurende het seizoen, want dan ga je zeker degraderen. Handhaven met de hakken over de sloot dankzij onze topscorer en dan na dit seizoen cashen. Voorkeur gaat uit naar een vermogende buitenlandse club die flink gaat dokken…
  Dan een nieuwe trainer aanstellen (met visie) inclusief de broodnodige versterkingen, misschien ook met wat meer perspectief…

 5. YowVVV

  4 miljoen? Hij ligt nog heel lang vast en scoort vrijwel iedere week. 7,5 miljoen, als dat geld komt, gewoon laten gaan. Is natuurlijk veel geld voor onze club. Zeker in deze tijd. 4 miljoen nooit. Daarbij kan Feyenoord dat toch niet betalen of ze moeten Berghuis laten vertrekken, enige met waarde.

 6. supportertje

  Zou in deze situatie de doodsteek kunnen zijn voor VVV. Hij is naar mening de enige die ons nog kan behoeden voor degradatie. Of er moet zo veel tegenover staan dat we dit kunnen oplossen en VVV voldoende geld er aan over houd om in de eredivisie te kunnen blijven spelen.

 7. Hakkentrik

  Als hij zo blijft scoren, komen de (Engelse) clubs in de winterstop echt wel shoppen bij vvv. En dan zit er meer dan 4 miljoen in het vat. Probleem vind ik veel meer, dat de speler gek wordt gemaakt, juist in de week voordat we spelen tegen ………juist ja! Goh, wat toevallig!

 8. OooLGooO

  Betreft die site zie je ook dat de laatste wijziging op 14 oktober heeft plaatsgevonden. Is in 2 maanden tijd veel veranderd in positieve zin rondom zijn transferwaarde. Maar buiten dat is die hele site ook maar een relatief begrip.

 9. VVV 4ever

  Tim de Cler zat afgelopen zaterdag tegen RKC natuurlijk niet voor niets op de tribune als scout voor Feijenoord…
  VVV moet zeker bij een tussentijds vertrek de hoofdprijs vragen, 4 miljoen is veel te weinig.

  Forza VVV !!!

  1. Timeeh

   Volgensmij is het inderdaad zaak om in de sterkste opstelling te spelen, ook kijkend naar de vorm en schorsingen van sommige spelers.

   Kirschbaum

   Pachonik – Gelmi – Kum – Schmitz

   Machach – Linthorst – Dekker – John

   Arias – giako

   Wat denken jullie?

   Machach – Linthorst – Janssen – John

 10. Koelie

  Doemscenario

  Van Crooij

  Pacho – Kum-Swinkels-Schäfer -Hunte

  Van Crooij – Linthorst – Janssen

  Arias – Gia

  —–

  mijn voorkeur wel 5-4-1

  Kirschbaum

  Swinkels-

  Pacho – Kum- van Dijck –

  Van Crooij – Linthorst – Janssen

  Arias – Gia

  1. Koelie

   mijn opstelling moet natuurlijk zijn: 5-4-1

   Kirschbaum

   Swinkels (libero)
   Pacho – Kum- van Dijck – Schmitz

   Linthorst – Janssen (liever niet deze twee in het hart maar er is geen andere keus)
   Van Crooij Machach
   Gia

   1. Koelie

    Eigenlijk echt een ouderwets catenaccio systeem. Alleen voor komende wedstrijden tegen de toppers.

   2. hanskazan

    Swinkels libero??? Ze hoeven niet allemaal mike mampuya types te zijn maar er zijn schildpadden die een hogere topsnelheid hebben dan Swinkels, lijkt me niet echt een lekkere oplossing. Ik vrees dat Gans gewoon 1 op 1 gaat wisselen, janssen erin en swinkels centraal.

    Ik hoop op een 4-1-2-1-2 met

    Kirschbaum
    Pachonik – Schafer – Kum – Schmitz
    Linthorst
    Vito John
    Machach
    Giako. Arias

    Schafer op de vleugel tegen berghuis moet niemand willen. Die jorgensen die kan ik nog wel verdedigen zo slecht dus laten we dan maar zorgen dat schafer-jorgensen een koppeltje wordt…

Leave a Reply