Maurice Steijn

UPDATE GERUCHT: Maurice Steijn en Jan de Jong spraken over FC Robinstijn

UPDATE: De Jong sprak af met Steijn om hem twee gesigneerde shirts te geven voor de Stichting FC Robinstijn, die voetbalwensen in vervulling laat gaan voor kinderen. De Jong en Steijn kennen elkaar goed. Dat meldt De Telegraaf.


Zojuist gespot op twitter een foto van Maurice Steijn met algemeen directeur De Jong van Feyenoord in een restaurant in Wateringen. We weten niet of deze foto actueel is aangezien Steijn deze zomer in beeld was als assistent van Feyenoord.

Het gerucht gaat dat Steijn een trainercombinatie gaat worden met Dirk Kuijt. Dit moet een constructie zijn zoals bekend bij Fortuna Sittard. Dit gerucht werd bekend bij het radioprogramma van Wilfred Genee waar Hans Kraaij jr. dit meldde.

Wordt vervolgd!

17 Responses

 1. Koelie

  Natuurlijk een hele mooie stap voor Steijn en van harte gegund. Maar niet tijdens het seizoen. Als dit waar is dan is echt loeidom van Feyenoord. Lekker voor Gio..

 2. jurgen

  Schijnt een gedateerde foto te zijn, beide kennen elkaar goed, vanwege hun zoons, mocht het wel zo zijn, dan niet op basis van deze foto, deze is vlakbij vv Velo gemaakt.

  1. Koelie

   Saaie site zou het dan worden. Alleen maar statistieken, omdat de taal Führer geen fouten duldt. Er reageert nu al geen hond, terwijl VVV een ongekend goed seizoen speelt.

  2. Lincoln

   HAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHHAAHAH mag ik deze reactie inlijsten?
   Dankje zal nog meer mijn best doen.

   Maar goed even voor de duidelijkheid welke onzin? Dit komt voorbij als tip, wij gaan alle bronnen na waaronder (zover wij kunnen) dat dit is besproken in een radioprogramma waarbij Hans Kraaij jr. dit heeft gezegd. Bovendien stond het op alle fan-websites va Feyenoord en een paar grote voetbalnieuws websites. En nu ben ik de schuldige die onzin verkoopt?

   Nou kijk maar eens op je Facebook pagina dat is een en al Fake nieuws. Daarnaast is het ook nog eens zo dat ik sinds dit jaar eigenlijk niets voor de website doe. Dit bericht heb ik getypt omdat ik degene was die tijd had. Ik doe niets meer omdat het ongelooflijk veel moeite, tijd en geld kost. Ik 2 banen heb en het niet meer goed kan combineren plus ik deze nutteloze commentaren een beetje beu ben. Weet je wat het is, wat je ook doet het is nooit goed. Er is weinig waardering en steun vanuit de supporters zowel in het stadion als hier op de website. Zou mooi zijn als we eens minder deden zaniken op elke fout en eens de mouwen opstropen en iets moois ervan zouden maken. Dan zouden we ten minste ergens komen.

   We proberen variatie te brengen op verschillende media en ja we zijn niet professioneel dus af en toe kan er een foutje tussen slippen zowel op tekst gebied als informatie gebied. Als je me het geld regel dat ik het full-time kan doen, dan doe ik het.

   1. Grad

    Lincoln en ook ‘allemaoldnbergop’ dank voor jullie inzet voor deze site en trek je niets aan van de opmerkingen/kritiek van deze ‘schoolmeester/pseudo neerlandicus’. Het gaat om de inhoud, maakt niet uit hoe, met of zonder taalfouten, als het maar voor iedereen in leesbare taal is geschreven.

  3. Zonder Lincoln zou deze site niet eens bestaan en kon jij je ongefundeerde meningen niet eens ventileren. Wij gaan al het nieuws na over VVV-Venlo, bekijken de bronnen en willen jullie informeren over de gang van zaken op gebied van voetbal. Dat wil zeggen sportief, financieel, beleidsmatig en tactisch-analytisch. Concreet gezien over dit bericht: deze informatie stond ook zo genoteerd op andere websites , die daar hetzelfde over dachten. Achteraf bleek het niet te kloppen en rectificeren wij dit middels een update.

 3. expat

  Nou beste Piet, Lincoln maakt prachtige foto’s en zorgt er (met anderen) voor dat er een fansite voor VVV online is met geweldige verslagen en verhalen. Maar het staat je vrij om er eentje zelf te beginnen hoor. Succes!

 4. chretien

  Ik miste, of wellicht moet ik zeggen, ee misten je inderdaad al een hele tijd. Ik schreef al, “Wah, hoe, wah?”, maar ik denk dat Piet zich vergist. Of heeft hij ruzie met zijn vriendin of vrouw? Wie weet. Ik ben echter heel blij met deze fansite. Ik heb echter wel een kritiek: wij, de fans zouden, als we willen reageren, ons moeten concentreer op onze eugen mening over het artikel in plaars van de reactie van een abder af te kraken…

  1. Lincoln

   Niemand die zegt dat je je mening niet mag geven :). Nouja is gewoon als je een reactie levert kun je daar ook een reactie op verwachten. Iedereen heeft zijn mening en dat betekent niet dat de een gelijk heeft.

  2. Dat is inderdaad een sterk punt van kritiek Chretien, maar af en toe moeten we ook een beetje bijsturen. Anders krijgen we steeds diezelfde dingen onder ieder bericht en dat is juist niet wat we willen. We willen graag inhoudelijke discussie.

Leave a Reply