Update: Niki Mäenpää niet naar PEC

Warner Hahn is de nieuwe doelman van PEC Zwolle. Hij wordt een jaar gehuurd over van Feyenoord, dat melden meerdere media. Hahn is bij Feyenoord overbodig geworden nadat die club Kenneth Vermeer overnam van Ajax. Daardoor wordt Erwin Mulder waarschijnlijk tweede doelman en mocht Hahn uitkijken naar een andere club. Hij wordt bij PEC Zwolle de opvolger van Diederik Boer. Die ging gisteren als opvolger van Vermeer naar Ajax.
Bron: rtvoost.nl

De keepers carrousel is op volle toeren aan het draaien nu Kenneth Vermeer de gevoelige overstap van Ajax naar Feyenoord maakte en hierdoor Diederik Boer van PEC Zwolle naar Ajax is vertrokken.

Gisteren werd bekend dat de keeper van PEC per direct de overstap van PEC Zwolle naar Ajax maakte. Hierna was Jelle ten Rouwelaar in beeld bij PEC. Maar Ten Rouwelaar ziet de overstap niet zitten.

De geruchten over Niki gingen al langer rondt. Zodra Boer zou vertrekken bij PEC dat Niki Mäenpää in beeld zou komen bij PEC. Dit gerucht wordt bevestigd door onze collega’s uit Zwolle van PEC fans. Zij melden dat het zelfs in de krant stond vanmorgen.

10656304_469718393167793_235931225_n
(
krantenartikel uit de Stentor van maandag 1 september 2014 )

Het is even afwachten wat er gaat gebeuren. Het worden in ieder geval nog spannende uurtjes. De transfermarkt is geopend tot 00.00 uur vanavond.

6 Responses

  1. Godfried van Bouillon

   Nu doe je andere keepers echt te kort naar mijn idee en overschat je Roox!

   Gentenaar was een meer dan prima keeper en ook Begois deed het in de eerste divisie uitstekend. Het is dat hij mentaal niet klaar was voor de eredivisie.

 1. Die past dan mooi in het rijtje Delano van Crooy, Danny Wintjens en Kevin Begois, die hem al voor gingen naar FC Zwolle. Het is Niki van harte gegund, maar als supporter word je hier toch niet echt vrolijk van. Hopelijk heeft VVV hier toch al rekening mee gehouden en hebben ze een vervanger achter de hand, anders zie ik het donker in.

 2. Ben

  Ben ook hier benieuwd wat het oplevert?
  Bovendien, met alleen top keeper promoveer je niet.
  Bovenal, Wintjens is prima keeper, nu volwassen en gaat wellicht nog verder groeien.
  Voor wat het oplevert krijgen we gemakkelijk de gewenste verdediger en halfspeler er bij.
  FORZA VVV!

Leave a Reply