Gerucht: Terry Antonis verlaat VVV-Venlo

Er circuleren geruchten dat middenvelder Terry Antonis onze club gaat verlaten voor Melbourne Victory.

De middenvelder die werd binnen gehaald als een grote speler voor het middenveld kon eigenlijk vanaf minuut een niet overtuigen en speelde hierdoor maar 90 officiele minuten voor de Venlonaren.

We weten allemaal dat VVV eerst spelers moet laten vertrekken voordat ze zelf kunnen aantrekken. Het was dan ook verloop der verwachtingen dat Antonis een van de spelers is die zal vertrekken.

We zullen deze ontwikkelingen goed in de gaten houden!

16 Responses

 1. chretien

  Moeilijk om iets zinvols te zeggen over een speler die ik niet heb zien spelen. Heb wel de indruk dat de verantwoordelijken, wel of niet terecht, heel snel zagen dat speler niet voldoet aan de “norm.” Maar wel zo beoordeeld toe hij zich presenteerde. Speler met een contract voor nog anderhalf jaar, wie is bereid deze kosten voor zijn rekening te nemen? Wordt dus een verliespost. Ik wens hem succes in zijn verdere carrière. Wij gaan ook verder zoeken naar versterking van het middenveld. Ik denk dat er meerdere spelers nu meer geïnteresseerd zijn dan een half jaar geleden. Ik laat me verrassen….

  1. Het is een gerucht vanuit Australië maar wel een hardnekkig gerucht. Ik had eigenlijk wel verwacht dat hij weg zou willen en wanneer dat kan naar zijn geboorteland waar hij veel fans heeft. Blijkbaar kan hij daar wel een balletje trappen. Dit betekent niet dat het 100% zeker is dat hij gaat vertrekken. Volgens mij is hij overigens transfervrij naar ons gekomen dus het is denk eerder een verlichting op het kostenplaatje dan dat het verlies gaat leiden. Denk dat het eerder verlies is als hij hier twee jaar zit en wellicht 180 minuten per jaar gaat voetballen. Die club is best een wel grote club in Australie dus zullen ook wel kapitaal hebben om hem over te nemen. Verwacht daar niet teveel moeilijkheden. Verwacht ook niet dat er nog een middenvelder gaat bijkomen, eerder een spits of buitenspeler.

 2. RuiverCity

  Toch vreemd dat zo’n speler niet in Europa kan slagen. Zijn goal in de beker was toch een afspiegeling van zijn voetbalkunsten. VVV moet echt waken voor overmoed. Vorig seizoen had NEC in de winterstop ook 22 punten. We weten waar dat geëindigd is.
  Een middenvelder is zeker geen overbodige luxe.
  Tegen PSV (beker) zag je weer een beetje van de flair van Tisoudalli terug. Hopelijk kan hij dit doorzetten want tot nu toe vind ik hem het meest tegenvallen van alle nieuwe spelers. Hij kan veel beter! Voorin zal er sowieso iets bij moeten komen.

 3. jason

  Tja onze technische staf moet bepalen of deze spelers voldoen. Jay Driessen noemde na vvv-heracles Thy een snelle spits. Nou als juist een minder punt van thy zijn snelheid is dan moet je je toch wel een klein beetje zorgen maken om de kennis van deze technische staf.

  Lang leve De Koel

   1. jason

    Heb ik gedaan. En nu ? Neem aan dat je goal 2 en 3 bedoelt ? Hij gaat diep en verdedigers blijven staan. Ja dan lijk je idd snel. Als hij ook nog snel was geweest dan had hij niet bij vvv gespeeld.

    Lang leve De Koel

 4. marcel

  ik weet niet of het aan de kwaliteiten van betreffende speler ligt. VVV zit in een luxe-positie. Weinig blessures, en weinig schorsingen, de resultaten zijn oke……. Gevolg is, weinig wisselingen in het basisteam en dat de ‘reserves’ die normaal toch wel ergens minuten zouden maken, eigenlijk niet aan spelen toekomen. Sommigen schikken zich in zo’n rol, anderen kiezen dan om verder te gaan (wellicht in overleg of toch vanuit de club).

  Zoals RuiverCity al aangeeft we zijn er nog niet. Er zullen toch voldoende back-ups moeten zijn/komen die de basisspelers kunnen vervangen als de wind eens tegen zit.

  1. chretien

   Geen twijfel, er zal zeker iets gedaan worden, ze zijn niet naïef daar boven op de berg. Kijk hierboven wat RuiverCity schrijft over NEC.
   Blessures en schorsingen komen er aan.
   We moeten ook nog een portie geluk pakken, dan komt alles goed. Hopelijk…

 5. robbaan

  Over Thy, het oogt niet snel, maar hij is het wel, en met name zijn snelle balbehandeling en acties die daar aan gekoppeld zijn.
  Overigens hoeft VVV en wij niet panisch te reageren, want dat hebben ook in de afgelopen jaren ook niet gedaan.
  Gewoon afwachten, gaan er spelers al dan niet vrijwillig, dan kan er actie worden ondernomen. En de technische staf heeft al aangegeven dat ze bij vertrek van huidige reserves, al een aantal spelers op een lijstje heeft staan.
  Ik ben er van overtuigd, dat we zeker niet verzwakt aan de volgende ronde beginnen.

 6. supportertje

  Denk dat we vertrouwen moeten hebben in de staf. Ze hebben bewezen dat ze het bij het rechte eind hebben. Winterstop op de tiende plaats staan is uitstekend. Had zelf ook verwacht dat Antonis speeltijd zou krijgen, maar er zullen redenen zijn dat het niet gebeurt. Wens iedereen alvast een mooi, goed en vooral gezond 2018 toe. En spreek hierbij de hoop uit dat VVV het in de tweede helft het net zo goed gaat doen. Zelf heb ik er alle vertrouwen in dat we nog mooie en spannende wedstrijden mogen zien, met als resultaat handhaving in de eredivisie.

 7. LJ

  Gerucht is werkelijkheid geworden. VVV kondigt zijn vertrek aan op de website. Ruimte voor nieuwe spelers wordt gemaakt. Nu nog Mink Peeters en Etienne Amenyido zien te loozen en dan 3 nieuwe spelers aantrekken.

 8. chretien

  Tot over een half jaar, wievweet gaat hij het daar fantastisch doen en krijgen we er een goeie speler voor terug. Bij ons VVV lopen ook enkele gehuurde spelers die het sinds hun komst ook (veel) beter doe en daarom aan het eind van het seizoen wellicht gaan vertrekken? Succes in ieder geval, ik kom over een tijdje misschien wel langs. Wellicht zie ik je daar wel spelen. Nogmaals succes!

Leave a Reply