VVV-Venlo

Gerucht: “VVV-Venlo geïnteresseerd in Steven Lustica”

De transfermarkt is open en naast transfers, zijn er ook ontzettend veel geruchten. Zo ook voor VVV-Venlo. Gisteren werden er twee spelers gepresenteerd, namelijk Mlapa en Kum. Maar vandaag dook er weer een gerucht op dat betrekking heeft op onze club. VVV-Venlo zou namelijk geïnteresseerd zijn in Australiër Steven Lustica.

Lustica is een 27-jarige middenvelder die zowel centraal als defensief kan spelen.  Hij heeft naast een Australisch ook een Kroatisch paspoort, wat voor VVV heel erg zou schelen in de kosten omdat je geen non-EU salaris zou hoeven te betalen. Hij is in het bezit van een aflopend contract bij Western Sydney Wanderers en zou dus transfervrij kunnen vertrekken naar Venlo.

Hij kwam in het verleden uit voor Gold Coast United, Hajduk Split, NK Dugopolje, Brisbane Roar, Adelaide United en Western Sydney Wanderers. In totaal speelde hij 143 duels voor deze club, daarin scoorde hij 13 keer en gaf hij 7 assists. De afgelopen twee seizoenen kwam hij uit voor Western Sydney Wanderers en speelde hij 25 duels. In het verleden speelde hij 21 duels voor Australië onder 21.

Het zijn geen geweldige cijfers en de Australiërs doen het over het algemeen niet geweldig in Venlo, maar van tevoren weet je het nooit. Volgens het gerucht zou hij een keuze kunnen maken tussen VVV-Venlo en NK Inter Zapresic. Nogmaals het is een gerucht, maar het zou zomaar eens werkelijkheid kunnen worden. Mocht dit het geval zijn, dan heeft dit natuurlijk ook een aantal consequenties voor onze selectie. We hebben immers geen immens spelersbudget en dat zou erop kunnen duiden dat sommige spelers wellicht gaan vertrekken. Aan de andere kant hebben we op het middenveld en in de aanval zeker versterking nodig, willen we sterk aan de competitie beginnen.

De komende tijd zal het leven in hoeverre dit gerucht waar is en of deze middenvelder toegevoegd gaat worden aan onze selectie. Wij houden jullie in ieder geval op de hoogte.

 

17 Responses

 1. pavisto67

  Mww… Weet het niet hoor. Ik heb afgelopen seizoen teveel “tropische” verrassingen voorbij zien komen die geen succes waren. Bovendien zou ik de nadruk leggen op een voetballende middenvelder. Lopers hebben we al genoeg

 2. socrates

  Is die Sarpei van VFB Stuttgart nog jn beeld? Maakte vorig een uitstekende indruk en verdoet zijn tijd nu bij een laagvlieger in Servie. Kan Valckx niet even bellen met de mensen in Stuttgart?

   1. VenloVVV

    Heel erg zonde! Deze speler heeft zich in die korte tijd bij iedereen bewezen! Dat zegt veel!

  1. kenfen

   Hoezo? Dé hele verdediging staat nog. Alleen van de vaste mensen zijn
   Hunte en Thy weg komt misschien nog v Crooy en Leemans bij.duschet frame blijft grotendeels intact en er komt wat vers bloed in de selectie komt allemaal goed

 3. Venske

  Sarpei heeft inmiddels in een vertegenwoordigend team van Duitsland gespeeld, dat zou het wat de werkvergunning betreft een stuk eenvoudiger maken. Maar waar bemoeien we ons eigenlijk mee? Ik zou zeggen Sssssssst. Laat ST en ST ( Stan en Steyn) hun werk maar doen.. Ze hebben bewezen dat ze meer dan capabel zijn…..

  1. Goodie

   Waar kun je dat vinden? Om in nationaal eftal van Duitsland te spelen heeft die een Duitse nationaliteit nodig lijkt me, dan zou hij dus sowieso in aanmerking komen voor een werkvergunning.

 4. RuiverCity

  Volgens de Limburger is VVV inderdaad in gesprek met Lustica. Tevens schijnen er voor Samuelsen (West Ham)meerdere clubs belangstelling te hebben. Zowel huur als verkoop is mogelijk. Dat kan dus nog wel even duren…..

 5. Koelie

  Ik lees dat VVV NIET geïnteresseerd is in de Australiër wel in Samuelsen, maar voor hem meerdere clubs interesse hebben (ook andere Nederlandse clubs). Afwachten dus.

Leave a Reply