Geruchten maandag 16 juni 2014

Vandaag kwamen er 2 geruchten binnen bij Venlonaren via een betrouwbare bron dichtbij VVV.

Het eerste gerucht is dat deze week 100% zeker een nieuwe trainer wordt aangesteld. Waarschijnlijk wordt het toch de oud trainer Adrie Koster, als we de geruchten van VVV moeten geloven. Morgen komt hier meer duidelijkheid over. Eerder vernoemde namen zoals Gerald Vanenburg en Jan Wouters worden ontkend door onze bron.

Daarnaast stonden Niki Mäenpää en Randy Wolters in belangstelling van ADO Den Haag. Voor de keeper van VVV werd een te hoog geldbedrag gevraagd waardoor ADO voorlopig is afgehaakt.

Hopelijk komt er morgen meer duidelijkheid over de trainer en de toekomst van VVV.

 

23 Responses

 1. kenfen

  Dat gerucht van Adri Koster is m.i juist. Heb dit ook van betrouwbare bron. Om een of andere reden moest de komst van hem ultra geheim blijven. Zal wel met centjes te maken hebben.

 2. Meuske

  Hoop Wolters wel te behouden, Maenpaa moeten ze wel weg doen want hij loopt volgend seizoen transfervrij de deur uit. Hij wil zelf ook graag vertrekken en dat is ook wel begrijpelijk. Vraag me af wat ze vragen dan voor de beste man van afgelopen seizoen.

 3. Goodie

  Wolters is een publiekslieveling, en daarbij heeft Ado genoeg vleugel aanvallers. Verwacht maar vooraal hoop dat die blijft.

  Zag straks bij toeval een Nigeriaans account op twitter dat meldde dat Nwofor in belangstelling stond van Arsenal, Spurs en Stoke (haha). Dit neem ik met een emmer vol zout. Jammer genoeg begint Nwofor op de bank als het goed is

  1. Ben

   ROTTERDAM – Soufian El Hassnaoui verruilt Sparta voor Heart of Midlothian. De 24-jarige Edenaar, bruikbaar als spits of aanvallende middenvelder, tekent in Schotland een 3-jarig contract.

 4. Goodie

  Donkers heeft een profcontract voor 2 jaar (+optie voor nog 2 jaar) getekend. Vond het een prima back up achter Joppen. Snelle jongen, denk dat hij binnen 2 jaar de nieuwe back is (mocht Joppen vertrekken).

 5. Goodie

  Rutjes en Van Hyfte naar Rjc. De van Hyfte van 2013 is een aanwinst voor ze, maar wat moeten ze in vredesnaam met Rutjes? Waar zal VVV mee op te proppen komen?

  1. LJ

   Laten we maar eens eerst een nieuwe trainer vinden en mogelijk een aantal spelers verkopen. Dan kan Stan Valckx zijn werk gaan doen en zijn netwerk aanspreken.

   Die Trost toch. Hij heeft wel erg veel vertrouwen in spelers van zijn oude club. Daar had Rajcomar toch ook wel bij mogen zitten.

   1. Goodie

    Die trainer komt volgens VVV deze week 100% zeker. Die zal dus wel al zou goed als binnen zijn. VVV zou alleen Maenpaa en Nwofor en eventueel Wolters ergens kunnen verkopen. Voor de rest gaat er niemand vertrekken ga ik van uit.

 6. YowVVV

  Wolters moet gewoon blijven, onze Keeper verdient wel een transfer naar de Eredivisie, hij is na degradatie ook vol in de strijd gegaan en van mij mag hij nu echt wel hogerop. Al blijf ik hopen dat hij blijft.

  1. Ievel Knievel

   10 dagen zijn nog niet om he 😉 En de bronnen gaven dus aan Adrie Koster. Ik ben benieuwd of het klopt. Weten we ook meteen of het betrouwbare bronnen zijn.

 7. Goodie

  Deze week komt de nieuwe trainer. Ik heb zo’n gevoel dat die morgen wordt gepresenteerd. Waarom? Ik heb geen flauw idee. Ik heb altijd het idee dat veel nieuws van VVV op donderdagen komt, maar ik weet niet of het zo is. We zullen het morgen, en anders een andere dag deze week zien.

   1. Goodie

    Op Facebook zie vooral kwats voorbij komen. Ik heb geen flauw idee wie het zal gaan worden, masr blijf hopen op Reijnierse. Ik verwacht op donderdagen altijd nieuws van VVV, zien of het er morgen in zit.

 8. Goodie

  Het is bijna donderdag, maar mijn dag kan niet meer stuk. GAE (wie is er zo gek) koopt Reimerink!! Er is weer wat salaris vrij, en deze luie speler zien we niet meer terug in de Koel.

 9. Goodie

  Alex Schalk mag transfervrij vertrekken bij Nac. Was 2 jaar geleden het talent bij Nac. Weet niet of deze ook op de flanken of als 10 kan spelen, want als voor spits is hij wat aan de kleine kant.

Leave a Reply