Geslaagde open supportersavond

Op woensdagavond 13 november waren zo’n vijftig supporters naar Seacon Stadion – De Koel – gekomen voor de Open Supportersavond. De avond was bedoeld om in gesprek te gaan met diverse mensen binnen de organisatie van onze club.

Nadat directieleden Hans Soentjens en Marco Bogers hun woordje hadden gedaan, was het tijd voor technisch manager Wim Dusseldorp en hoofdtrainer René Trost om een toelichting te geven op actuele zaken in en rondom de club.

Daarna was er de mogelijkheid om vragen te stellen, waarvan gretig gebruik werd gemaakt. De vragen waren divers van aard: zo werd er naar de veiligheidsprocedure gevraagd, werd er over de opstelling en instelling gesproken en waren er vragen van financiële aard.

Toen de laatste vragen waren beantwoord, begaf het gezelschap zich naar het Lindeboom VVVoetbalCafé om daar nog samen van een drankje te genieten. Ook daar werden in een informele sfeer nog enkele bomen met de trainer opgezet over de opstelling en de te volgen tactiek.

Al met al een geslaagde avond, die zeker een vervolg gaat krijgen. De club wil alle aanwezigen nogmaals hartelijk danken voor hun komst.

Bron: VVV-Venlo

1 Response

Leave a Reply