Gesprek tussen VVV-Venlo en Selman Sevinc

Naar aanleiding van de recente uitlatingen van Selman Sevinç in de krant is er maandagavond een gesprek geweest tussen de club en de speler.

Directeur Marco Bogers: “VVV-Venlo is het gesprek aangegaan met deze speler, omdat wij ons niet herkennen in de uitspraken van Selman over de technische staf. Dit vinden wij als club onacceptabel en dat hebben we met de speler besproken. Alles is uitgepraat, de speler heeft zijn excuses aangeboden en vervolgens gaan we samen weer verder als professionals. Vanaf woensdag maakt Selman weer deel uit van de selectie.

Zoals onze trainer al eerder aangaf: VVV-Venlo is een club waar de mensen met elkaar praten en niet over elkaar. Met dit gesprek willen we een punt achter deze kwestie zetten en ons volledig concentreren op de bekerwedstrijd tegen MVV van dinsdagavond”.

Bron: VVV-Venlo

5 Responses

    1. Jep staat online als het goed is. Hebben melding gemaakt op Facebook. Alleen helaas nog geen tijd gehad om op de website een bericht te schrijven! Bedankt voor de tip zal meteen even een bericht hierover schrijven.

  1. RuiverCity

    Vanaf woensdag pas weer bij selectie??? Zijn ze daar helemaal gek geworden. Zet hem maar in de basis! Dat ze maar eens gaan praten met de spelers die er met de pet naar gooien!!!!

Leave a Reply