Giakoumakis scoort bij debuut voor Griekenland

Georgios Giakoumakis stond vandaag meteen in de basis bij de Griekse nationale ploeg onder leiding van John van ’t Schip. Onze spits liet ook bij zijn thuisland zien waarom hij dit seizoen zo goed bezig is en hij scoorde in de 17e minuut de 2-0 tegen Cyprus.

De oefenwedstrijd tegen Cyprus eindigde in een 2-1 overwinning voor de Grieken. Griekenland komt ook nog in actie tegen Moldavië en Slovenië.

13 Responses

 1. chretien

  Hadsekidee, weer één miljoen hogere transfer waarde! VVV moet nu vooral niet te vroeg willen cashen. Ja, ik weet het, wij als fans hebben makkelijk praten.

 2. twiggy11

  Stan moet maar om de tafel gaan zitten met Jaco en zijn contrakt openbreken en verlengen met een jaar ik ben bang dat er clubs zijn die hem willen over nemen in de winterstop.

 3. Real VVV

  Het zou toch wat zijn als hij zijn vorm behoudt, hij ons in de eredivisie houdt en dat we hem dan voor 2miljoen of zo van de hand kunnen doen in de zomer. Met het transferbedrag kun je dan in ieder geval het Corona-gat in de begroting voor 21-22 dichten.

  Tot zover het dagdromen 🙂

  1. Geertje

   Daar is niet zoveel dagdromen bij. Mlapa ging voor 2.5 miljoen weg.
   Ik zou Giakoumakis, mits hij fit blijft, er ook 17-20 maken minimaal.
   Als hij af en toe ook nog blijft scoren voor Greikenland zijn bedragen van 2 miljoen zelfs aan de lage kant.

   1. Goodie

    Daar is weinig dagdromen bij inderdaad. Mlapa maakte er 15 in 32 wedstrijden. Giakoumakis heeft er 9 uit 9.
    Hopelijk houdt hij het vol. Maar alles hangt en staat natuurlijk met zijn fitheid en onze positie op de ranglijst tegen die tijd.

   2. Real VVV

    Haha..Met dagdromen bedoelde ik vooral dat VVV er in blijft en (misschien nog wel belangrijker) ze hun begroting sluitend krijgen voor volgend seizoen.

  1. Real VVV

   Behalve trots zijn Grieken ook temperamentvol, houden van lekker eten, gooien hun borden na het eten kapot en gaan met 52 jaar met pensioen.

   Nu kan de hokjesgeest weer terug zijn hok in.

Leave a Reply