Gianluca Nijholt de beste VVV-er tegen MVV

De 24ste Venlonaren speler van de week is geëindigd. Er is 129 keer gestemd via de website poll, Facebook en Twitter. VVV-Venlo speelde vorige week zondag in Stadion de Koel tegen provinciegenoot MVV. Het was eigenlijk vooraf al duidelijk wie er ging winnen!

VVV-Venlo speelde een goede Derby tegen MVV. De Maastrichtenaren hadden op de eerste paar minuten na, niets in te brengen. Gianluca Nijholt bekroonde zijn debuut met 2 fantastische doelpunten. Ook Jerold Promes maakte een mooi doelpunt. Door middel van sleepbeweging zette hij de verdedigers van MVV op het verkeerde been en schoot de bal beheerst binnen. Al met al een goede derby, een goed resultaat en een geweldige start van het jaar 2015.

Wekelijks gaan wij samen met jullie via onze website, Facebook en Twitter de speler van de week kiezen. De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten. De maandwinnaars tot nu toe zijn Niki Mäenpää (augustus), Robin Buwalda september, Vito van Crooy (oktober), Randy Wolters (november) en Niki Mäenpää (december).

De Winnaar

Nijholtkaart

Gianluca Nijholt is door jullie gekozen als de beste speler van de week 24. Na de winterstop stond in een keer Gianluca Nijholt op het trainingsveld. Na een avontuur in Rusland zocht de Utrechter een club dichterbij. Na een succesvolle stage werd Gianluca uiteindelijk gecontracteerd door VVV. Supporters hadden twijfel of hij wel de versterking is die we nodig hebben. Na de wedstrijd tegen MVV zijn de supporters wel overtuigd! Na twee fantastische doelpunten en het uitzetten van de lijnen binnen het veld kunnen we stellen dat deze speler gemist werd binnen de selectie. Een geweldig debuut voor Gianluca en gelijk na zijn eerste wedstrijd Man of the Match. Met ruim 101 stemmen van de 129 kunnen we wel stellen dat de Utrechter de verdiende winnaar is. Gianluca wordt door het winnen van Venlonaren speler van de week genomineerd voor de speler van de maand.

Gianluca, namens de redactie van Venlonaren wederom van harte gefeliciteerd en welkom bij de club!

Als tweede is Niki Mäenpää & Jerold Promes geëindigd met 6 stemmen. Op de derde plek is Danny Post geëindigd met 5 stemmen.

[table id=80 /]

1 Response

Leave a Reply