UPDATE: Gianluca Nijholt in belangstelling van De Graafschap

Na de uitlatingen van trainer Jan Vreeman over Nijholt en een eventuele transfer naar de Graafschap, laat VVV nu ook van zich horen. In gesprek met 1Limburg is trainer Maurice Steijn duidelijk over de situatie: “Ik heb met Gianluca gesproken en hij is gelukkig bij VVV. Er is wat contact geweest tussen De Graafschap en zijn zaakwaarnemer, maar meer ook niet. Wij willen hem in ieder geval graag behouden.” (bron: 1Limburg)


Het gaat niet goed bij de pas gepromoveerde club De Graafschap. Na 3 wedstrijden hebben de Superboeren 0 punten en ziet het doelsaldo er ook niet geweldig uit. De club uit Doetinchem is nu al in paniek en wilt zo snel mogelijk versterkingen halen. Vooral na de zware liesblessure van Dean Koolhof is de Graafschap op zoek naar een nieuwe middenvelder.

Volgens Omroep Gelderland is de middenvelder van VVV-Venlo, Gianluca Nijholt een van de kandidaten om de Superboeren zo snel mogelijk te versterken. Er is volgens de Omroep ook al contact geweest met de aanvallend ingestelde middenvelder. Trainer van De Graafschap Jan Vreman wilt er niet veel over kwijt maar zegt het volgende na de verloren partij tegen Roda JC: “Een interessante speler.We kunnen nog wat doen en er loopt ook wat, maar het moet ons wel helpen.  Als we iets doen, moet je zorgen dat je de goede hebt.”

15 Responses

 1. YowVVV

  Dit aanvallende vvv is beter dan de graafschap, waar het een kansloos seizoen gaat worden voor hun. Volgend seizoen voor de graafschap 6e plek maximaal haalbaar in de Juup. Het zijn geen superboeren meer. Nijholt kan zich dit seizoen beter in de kijker spelen en dan volgend jaar voor bijvoorbeeld een Heracles kiezen.

 2. Goodie

  VVV hoeft hem niet te verkopen en ik denk eigenlijk ook niet dat de Graafschap veel te bieden heeft voor zowel Nijholt als VVV. Ik zie in de Graafschap het Dordrecht van vorig jaar en financieel gezien heeft de Graafschap niet veel denk ik. Hebben nog altijd Sevinc achter de hand en nog een ff opzoek te gaan naar een nieuwe middenvelder, al denk ik dat we hier niet veel meer over horen.

 3. Yoep

  Waarom komen ze Maurice Steijns oogappeltje (VvC) niet halen, of is deze Vito toch niet zo goed als wat beide heren denken. Zou voor vele een opluchting zijn. Maar ik verwacht dat deze transfer niets wordt, de graafschap is gewoon in paniek, en dan worden er vaker rare uitspraken gedaan.

 4. Ben

  Graafschap is “per ongeluk” gepromoveerd. VVV was destijds al verder en dat zegt genoeg. Ik zou het jammer vinden als er nu nog spelers vertrekken, maar je weet maar nooit. Speler in kwestie past heel goed in de huidige selectie. FORZA VVV!

 5. supportertje

  Het zal toch niet gebeuren. Hebben we eindelijk na veel moeite een winnaarsteam staan, heb je kans dat het weer uit elkaar gescheurd word. DIT MAG NIET GEBEUREN. VVV wees verstandig en houd je mensen nu binnenboord. Eindelijk leuk en goed voetbal, kun je niet voor een paar luizige centen te niet doen. Dit jaar moet er gewoon niets te koop zijn bij VVV punt uit.

 6. supportertje

  Mijn persoonlijke mening is dat we nu een ploeg hebben staan die hoge ogen kan gooien richting het kampioenschap. Zeker gezien de spelers die we nu binnenboord hebben. Het is een ploeg waar groei inzit en dat de mouwen op kan stropen als het nodig is. Dat dient bijeen te blijven.

 7. Meuske

  Het is toch niet te hopen dat hij kiest voor de Graafschap en lekker bij ons blijft ballen. Maandag even duidelijk maken dat we graag willen dat hij blijft. Nijholt moet blijven!!!!!!.

 8. Nijholt heeft een contract voor tot eind dit seizoen. Maar er is interesse, dit betekent niet dat hij meteen de overstap gaat maken. De Graafschap heeft momenteel niet de financiële middelen om Nijholt aan te trekken. Het is even afwachten wat er gaat gebeuren. Ik hoop dat dit elftal zo lekker bij elkaar blijft en gaat strijden voor promotie.

   1. Goodie

    HIj mag weg inderdaad, maar zie hem maar niet hier heen komen bij een vertrek van Nijholt. Had de belangstelling van Rjc, Nec en Nac geloofde ik.

   2. Ben

    Roda NEC en NAC zijn nu net de teams die niks te makken hebben. Bovendien, je moet het ook nog maar eens als een positie verbetering zien. Niet dus! FORZA VVV!

   3. Goodie

    Nec en Feyenoord zijn als zo goed als rond. Maar de hele discussie lijkt me nutteloos. De Graafschap heeft enkel met de zaakwaarnemer van Nijholt gesproken.

Leave a Reply