UPDATE: GIANLUCA NIJHOLT NAAR VVV-VENLO

Op vrijdag 16 januari heeft VVV-Venlo overeenstemming bereikt met Gianluca Nijholt.

De middenvelder, die op Valentijnsdag 25 jaar wordt, komt voor een periode van anderhalf jaar naar onze club, waarvan het eerste half jaar op amateurbasis.

“Het zal een paar wedstrijden duren voordat ik op de 100% zit, maar we gaan knallen! Ik wil heel graag een meerwaarde zijn voor het team en samen naar de play-offs gaan”, laat de speler weten.

Stan Valckx, onze adviseur voetbalzaken, over de middenvelder: “Gianluca is een welkome creatieve aanvulling op ons middenveld. Hij is gebrand om te spelen en wil zich graag weer laten zien.

Gianluca Nijholt niet speelgerechtigd tegen Jong FC Twente
Vanochtend werd het nieuws bekend dat Gianluca Nijholt een contract voor 1,5 seizoen heeft getekend bij VVV-Venlo. Voor de uitwedstrijd van aanstaande maandag tegen Jong FC Twente is Gianluca nog niet speelgerechtigd. Dit komt doordat zijn oude club op trainingskamp is en vandaag niet vóór 17:00 uur een handtekening kan zetten onder de ontbinding van zijn contract.

7 Responses

  1. Meuske

    Zijn voornaam klinkt veelbelovend dus ik hoop dat het wat word want in de oefenwedstrijden vond ik het maar matig wat hij liet zien. Valcks en Steijn hebben hoop ik meer gezien van zijn kwaliteiten en zullen het wel weten neem ik aan. Forza VVV

Leave a Reply