Gianluca Nijholt vertrekt naar NAC Breda

Middenvelder Gianluca Nijholt vervolgt zijn loopbaan bij concurrent NAC Breda. dat melden 1Limburg en VoetbalPrimeur. Nijholt had een aflopend contract en vertrekt dus transfervrij naar Breda

De middenvelder was eerder in onderhandeling met VVV over contractverlenging, maar kwam er niet uit. Er was sprake van een te groot verschil tussen vraag en aanbod, waardoor Nijholt is gaan uitkijken naar een nieuwe club. Ook VVV had ondertussen niet stilgezeten en had zijn vervanger al aangesteld in de persoon van Leemans.

Eerder was Nijholt actief voor FC Utrecht, Almere City en het Russische Amkar Perm. Hierna kwam hij bij de Venlonaren terecht waar hij iets meer dan 50 wedstrijden speelde en 8 doelpunten maakte.

8 Responses

 1. Goodie

  In de 2 wedatrijden tegen Nac speelde Nijholt goed. Over het algemeen vond ik hem niet heel geweldig. Slechtste speler op het middenveld afgelopen seizoen. Ik denk dat VVV met een middenveld van Post, Opoku en Leemans of Receveur beter af is.

 2. pavisto67

  Hij had wat mij betreft best mogen blijven, maar eerlijk is eerlijk, als ik zou moeten zeggen welke middenvelder het beste is te vervangen dan kies ik toch voor Nijholt. Ik vond Post en Opoku vele malen beter en belangrijker voor het team dan Nijholt. Niet dat hij het slecht heeft gedaan maar ik had toch wel iets meer van hem verwacht.

 3. JasperVVV

  Zag ook dat nac eerder vandaag de komst van giovanni korte heeft bekend gemaakt. Vond dit ook wel een interessante speler als aanvulling op onze voorhoede….ook gezien het een hagenees is- zie de link met maurice stein….

 4. marcel

  toch een belangrijke schakel vorig seizoen. knap dat men nu al weet te vertellen dat een middenveld met een van de twee vervangers beter is. we praten over (jonge) spelers, die vrijwel niemand echt kent. je hoort mij niet zeggen dat ze slecht zijn, maar doe aub niet alsof men echt over deze jongens kan oordelen. luca gewoon een goede ervaren speler. jammer dat ie vertrekt. de goal bij telstar uit, van zodicht bij mogen meemaken. een van de hoogtepunten van afgelopen seizoen. dat knallende geluid toen hij die bal raakte, en daarna dat ritselen van het net, toen die bal in de kruising vloog….
  enige wat ik natuurlijk niet zal doen is hem veel suc6 wensen bij NAC. destondanks bedankt voor de 2 seizoenen dat ie hier gespeeld heeft.

 5. john

  als hij mee mag spelen ,dan is het wel voor meer toeschouwers dan in VENLO .

  laten we er eens voor zorgen met z’n alle dat DE KOEL weer vol loopt. dan is het nog steeds gezellig in dit verouderde stadion.

  NOOIT EEN STADION OP DE NIJMEGENSEWEG !! waardeloze locatie. !!!

 6. Ben

  Worden we volgend seizoen de sportiefste club, de minste gele en rode kaarten. Neen, ik was niet gek op hem, was te af en toe goed genoeg. Hij bracht geen enkele stabiliteit in de ploeg, maar wel onzekerheid. Soms mooie doelpunten, dat wel weer. Het ga je goed. FORZA VVV!

 7. roermond

  Hij had voor mij ook mogen blijven, maar er is ook iets positiefs aan. Hopenlijk krijgen we nu iemand, die de vrije trappen en corners wel goed neemt. Elke keer eiste Nijholt deze op voor zich zelf, maar er kwam zelden iets van terecht. Come on Venlo…forza VVV…

Leave a Reply