Gianluca Nijholt zegt De Graafschap af!

VI verslaggever Freek Jansen meldt dat onze middenvelder Gianluca Nijholt de kersverse Eredivisionist, De Graafschap vandaag heeft afgezegd. Er was al eerder sprake van interesse, dit werd weggewuifd door de trainer en speler.

Nu wordt bekend dat De Graafschap vandaag nog heeft geprobeerd om de middenvelder over te nemen van VVV-Venlo. Nijholt wilt graag bij VVV blijven en onder trainer Maurice Steijn blijven voetballen.

VVV-Venlo helemaal klaar is op de transfermarkt. Er zullen geen spelers meer vertrekken of aangetrokken worden.

8 Responses

  1. supportertje

    Gianluca Nijholt , ik weet niet of je dit leest, maar je bent een voetballer die met het hart op de juiste plaats , bij VVV speelt en dit team enorm versterkt. Ik ben blij dat je kiest voor ons en ons cluppie. Chapeau!!!!!!!!!!

  2. Drikus

    Ik ben blij dat Nijholt heeft besloten om bij VVV te blijven. Dat geeft een duidelijk signaal naar de groep, de technische staf en de supporters. Er is eindelijk een goed klimaat binnen VVV. Een klimaat waar men vertrouwen heeft in elkaar. Ik heb ook de indruk dat de groep ook een stuk hechter is. Dat is de afgelopen jaren ook wel eens anders geweest.

  3. Meuske

    Gianluca bazooka Nijholt jij hebt wel karakter om niet zomaar onze club te verlaten voor iets wat misschien financieel aantrekkelijker is. Forza VVV en de toekomst

Leave a Reply