UPDATE: Glen De Boeck weg bij VVV

Glen de BoeckGlen De Boeck heeft besloten om met onmiddellijke ingang zijn functie als hoofdtrainer van VVV-Venlo neer te leggen. De trainer kwam tot dit besluit nadat hij de afgelopen dagen samen met de technische staf en het bestuur van de club gesproken heeft over zijn positie.

Glen De Boeck geeft te kennen dat zijn verwachtingen van de groep die hij bij zijn aanstelling had, niet overeen blijken te komen met de huidige stand van zaken. Daardoor is er voor hem een situatie ontstaan die optimaal functioneren onmogelijk maakt. De Boeck geeft ook aan dat de onderlinge verstandhoudingen met zowel de technische staf, het bestuur als de spelersgroep goed zijn. “Ik kan niet brengen wat ik zelf wil. Het is een weloverwogen besluit dat volledig bij mij ligt”, aldus De Boeck.

Het bestuur van VVV-Venlo vindt het zeer spijtig dat de trainer voor deze stap heeft gekozen, maar heeft respect voor de keuze. De club zal zich beraden over de ontstane situatie en zal aan de slag gaan om een oplossing te vinden voor zowel de korte als de lange termijn. “Het is een vervelende situatie die nu is ontstaan en we gaan naar ons beste kunnen op zoek naar oplossingen”, aldus Mario Captein.

Update 06-12-2011 22:00: VVV TV sprak met directeur voetbalzaken van VVV-Venlo Mario Captein over het vertrek van trainer Glen de Boeck. Bekijk hier het filmpje.

Leave a Reply