Goalgetter Melvin Platje naar VVV-Venlo!

VVV-Venlo heeft zich op woensdag 3 september versterkt met Melvin Platje.
De 25-jarige aanvaller komt transfervrij over van Neftçi Bakoe in Azerbeidzjan, waar hij afgelopen seizoen onder contract stond.

Daarvoor was hij trefzeker bij NEC Nijmegen en FC Volendam.

Stan Valckx, adviseur voetbalzaken van VVV-Venlo is blij met de snelle opvulling:
“Melvin Platje heeft zowel in de ere- als eerste divisie bewezen dat hij een neusje voor de goal heeft.
Hij was transfervrij, dus hij kon ook nog na de transferdeadline binnengehaald worden”.

foto Melvin Platje portret (Large)

Melvin Platje over zijn overstap naar VVV-Venlo: “Ik heb een goed gevoel bij de club, ik heb ze vaker zien voetballen en dat zag er goed uit”. Na de vraag hoeveel goals Platje gaat maken gaf hij als antwoord: “Mijn doelstelling is minimaal 15 doelpunten maar ik wil vooral belangrijk voor het team zijn en promoveren naar de Eredivisie”.

Beelden van Melvin Platje

39 Responses

 1. Meuske

  Hulde voor het technisch platform, fucking MELVIN PLATJE naar Venlo wat is dit goed nieuws!!! Dit snoert alle criticasters wel de mond he Ruiver city. Hopen dat hij snel zijn oude vorm herpakt en gaat knallen voor os clubke. Melvin krijgt het stadion wel weer vol en word onze nieuwe cult held. FORZA VVV mijn dag kan niet meer stuk.

   1. brise continu

    .. .heb je eigenlijk ook wel gelijk in….:))

    Pssst. …zo ff sprietse! !!

 2. festina lente

  zal toch wel het geld van de doorverkoop van wildswchut zijn. misscvhien had vvv een flink doorverkooppercentage. of heeft de club van investeerders weer de portemonee open getrokken.
  voorhoede nu khalouta platje wolters ???

 3. RuiverCity

  Hopelijk kan ie het in Venlo nog een keer laten zien. Hopelijk kost dit Yuki nou eindelijk zijn plaats. Een voorhoede Wolters, Platje en Khalouta mag je gerust mee voor de dag komen. Ik verwacht tevens dat een van de centrale verdedigers die zijn gehaald op het middenveld terecht komen. Seizoen voor Promes lijkt voorbij…

 4. festina lente

  Career statistics[edit]As of Match played 19 July 2014[8]
  Club performance League Cup Continental Other1 Total
  Season Club League Apps Goals Apps Goals Apps Goals Apps Goals Apps Goals
  2007–08 Volendam Eerste Divisie 11 1 – – 34 8
  2008–09 Eredivisie 32 7 3 3 – – 35 10
  2009–10 Eerste Divisie 24 14 1 1 – – 25 15
  2010–11 37 26 3 0 – – 40 8
  2011–12 NEC Eredivisie 30 6 4 2 – – 34 8
  2012–13 33 9 1 0 – – 34 9
  2013–14 Neftchi Baku APL 14 1 2 0 2 0 1 0 19 1
  2014 Kalmar (Loan) Allsvenskan 4 0 0 0 0 0 – 4 0
  Total Netherlands 163 58 12 6 – – – – 175 64
  Azerbaijan 14 1 2 0 2 0 1 0 19 1
  Sweden 4 0 0 0 0 0 0 0 4 0
  Total 181 59 14 6 2 0 1 0 198 65

 5. Louis van Gaal

  Laat Yuki maar lekker als aanvallende middenvelder spelen met Post en Sevinc als controlerende middenvelder. Wolters op links, khalouta op rechts en Platje in de spits. Achterin Fleuren, Maksi, balkesteijn en Joppen. Dan maenpa in de goal en we hebben een heel goed JL 11-tal !!!

  1. Maurice Steijn zei vanavond bij de spelerspresentatie voor de sponsoren! Grootste talent uit de jeugd en terecht, heeft een klein dipje maar hij komt er wel bovenop. Hij komt er wel en zal zijn minuten zeker meepakken. Misschien zelfs in toekomst als basisspeler.

  2. Meuske

   Ben toch eens positief man ruiver city, jij hebt het negativisme volgens mij uitgevonden want jij hebt echt overal kritiek op. Ben positiefen laat anderen ook hun mening ventileren zonder alles de kop in te drukken. Tuurlijk moet Sevinc spelen anders leert hij nooit met de druk om te gaan. Mvv we vreten ze op!!!!! Forza VVV

 6. Goodie

  Contract van Nwofor is ontbonden. Maar ik moet toegeven, wat heeft VVV de laatste 2 dagen ontzettend goede zaken gedaan. 3 nieuwe spelers en Maenpaa behouden, Top!

  1. Contract is helemaal nog niet ontbonden! Is beetje voorbarig nieuws. Als dit was, dan had VVV dit meteen vanavond gemeldt. Er zijn wel wat dingen rondom Uche bezig, maar ontbonden is het nog zeker niet.

   1. Goodie

    Zag het op twitter staan. Maar ga er van uit dat het alsnog ontbonden gaat worden in ieder geval, of er moet nog een club kopen die hem wil kopen en waar de transfermarkt nog open is.

   2. Het staat inderdaad op twitter! Heb daarna meteen nagevraagd en contract is nog niet ontbonden. Waarom zullen hem dan eerst proberen te verkopen? En komen clubs er niet uit. Het kan wel gebeuren dat het ontbonden gaat worden in de komende tijd. Maar daar later meer over!

 7. YowVVV

  Dubbel goed nieuws. Platje goalgarantie, ideale speler voor in de top jupiler league, linkerrijtje eredivisie zelfs. Uche weg is het beste, alleen jammer dat het niet voor 1 september is gelukt. Instelling van Uche was ontzettend slecht, hij gaat het echt nooit maken als ie zijn instelling niet gaat aanpassen, potentie genoeg maar jammer maar helaas.. Toch wel een eenzijdige optie op Platje? :O

 8. BakuBaku

  Ah, ik zie het al. Na Nwofor is dit de tweede verlosser in de selectie van dit seizoen.
  Ben benieuwd of hij meer meebrengt dan alleen zijn cultstatus vanwege zijn naam…. Het is te hopen dat hij twee seizoenen uit zijn carriere hier kan herhalen (voornamelijk 2010-2011)…

 9. Venlooow

  Prima vervanger van Nwofor. Hopelijk dat hij er een goaltje of 25 inprikt want het is toch al weer even geleden dat we zo’n topscoorder hadden (Calabro volgens mij de laatste, natuurlijk wel mede dankzij Honda).
  Laat de Koel maar flink juichen de komende tijd!

Leave a Reply