VVV-Venlo

Goede herinneringen aan FC Emmen uit voor VVV-Venlo

VVV-Venlo mag komende vrijdag weer op verplaatsing, want dan spelen de Venlonaren de uitwedstrijd tegen FC Emmen. Die club kwam VVV-Venlo al regelmatig tegen in de Eerste Divisie, maar nu wordt dit affiche dus in de Eredivisie gespeeld. Tijd om even terug te blikken op de laatste ontmoeting in Emmen.

VVV-Venlo heeft in totaal 42 competitiewedstrijden tegen FC Emmen gespeeld. VVV-Venlo heeft van deze competitiewedstrijden 19 keer gewonnen, 8 keer gelijk gespeeld en 15 keer verloren. Dit komt neer op een winstpercentage van 45,24%. In totaal heeft VVV-Venlo 66 doelpunten gescoord en 54 doelpunten tegen gekregen.

In ons kampioensjaar 2016-2017 speelden wij op 9 december 2016 de uitwedstrijd bij FC Emmen. Het was verschrikkelijk koud die dag en het was dan ook een typische vrijdagavond wedstrijd. Qua uitslag was het wel gewoon hartverwarmend, want we ging met een 1-2 overwinning terug naar Venlo, dat is altijd heel fijn.

Bekijk de samenvatting van de wedstrijd hieronder in het filmpje. Aan het einde van de video zijn er ook een aantal interviews te zien. Een kleine twee jaar geleden dus.

 

12 Responses

 1. chretien

  We kopen er niks voor, het is jaren geleden. Nu is nu. Emmen heeft van PSV verloren en dat met heel grote cijfers. Ze zullen zich willen revancheren. Wij mogen deze wedstrijd niet verliezen. Ik teken voor een gelijkspel, terwijl ik weet dat de meeste fans denken aan een makkelijke, grote overwinning. Ik hoop dat ze gelijk krijgen. FORZA VVV!

 2. Gerardus

  Hopen op een overwinning. Makkelijk zal het niet worden maar het is wel te doen. Denk dat we hier een lastigere avond tegen gaan beleven dan afgelopen zondag. Want ADO was ook wel heel slecht. Hopen op enkele goede counters en het rustig uitspelen. Dan heb ik er wel vertrouwen in .

 3. Koelie

  Na paar weken weer terug uit het land van ome Donald. Behalve de misser tegen Excelsior gaat het dus nog uitstekend. Dat Emmen spelers willen van aanvallen doet me ook deugt. Hopelijk doen ze dat ook. Kunnen wij weer vlammen op de counter.

  Echte goede herinneringen heb ik aan Emmen uit in 2004 toen we daar totaal onverwacht periodekampioen werden en dat was de eerste prijs na een tiental zeer magere jaren.

 4. john

  het ,KAZERNEPLAN VAN VENLO, wat een afgang weer voor Venlo !

  en weer een paar miljoen verbrast aan presentatie en onderzoekskosten. pfffffffff.

  had zo mooi kunnen zijn met een mooi stadion aan de maas.

 5. De Realist

  Het zal zeker niet makkelijk worden, maar als we winnen hebben we al 17 punten. Dit is de helft vh aantal punten wat je normaal nodig hebt om je rechtstreeks te handhaven. Dit alles dan in 10 wedstrijden en daarna nog 24 te gaan waarin we dan nog eens 17 punten moeten halen. Dit zal toch zeker wel gaan lukken ? Morgen eerst maar eens winnen…. Ik zou zeggen….alle ballen op Scherpen want zo scherp is hij niet de laatste wedstrijden. Volgens Johan Derksen een lachertje dat hij keeper is in de Eredivisie. Come on Venlo !

Leave a Reply